кой колко изкара?
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Аз па не съм доволен ... 5.60 по математика ... пфу да съ и*а ... Ама нали съм бърз, не проверявам ... чак вкъщи се сетих, че имам грешки 
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
Е то тва бързане ми е изяло 30-40 стотни по физика...
А нещата ги знаех(с изключение на един въпрос за взаимодействията признавам си него наистина трябва да мисля кой след кой е...)
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
- ????? ??????
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет юни 02, 2006 1:51 pm
- Контакти:
Име: РОМАН ВАЛЕРИЕВ ЦОНЕВ
Държавни зрелостни изпити Резултат
Български език и литература 77.50 точки Отличен (5.51)
Химия и опазване на околната среда 75.50 точки Много добър (5.43)
Най-тъпото: за българския не си помръднах гъза да уча, а за какпак и по време на матураат не бях съвсем добре (все пак одъртявах него ден);
за химията цяла седмица ляжах да уча, било ХООС, било специалните предмети, които съм изучавал и...
Извод: Повече изпити няма да уча.
Български език и литература 77.50 точки Отличен (5.51)
Химия и опазване на околната среда 75.50 точки Много добър (5.43)
Най-тъпото: за българския не си помръднах гъза да уча, а за какпак и по време на матураат не бях съвсем добре (все пак одъртявах него ден);
за химията цяла седмица ляжах да уча, било ХООС, било специалните предмети, които съм изучавал и...
Извод: Повече изпити няма да уча.
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Дай координат да си решим разногласиятаLoaD написа:Цитат(LoaD @ Jun 17 2008, 11:36) Зууубър, зууубър, зууубър, зуубър!![]()
...
Ама то и ти син,и аз син...
ае оста'ай
Щом по литература имам 5,53 с около 4 часа учене-спане и цяла година с над 60-70% отсъствия и при положение че литературата ми беше най-смотания предмет...
Ноу комент!
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
-
gajet_killer
И какво излиза от цялата ситуация, че никой не е учил от вас
Срещам само мнения от сорта "ми без пари толкуз", "без учене толкова", кой не спал или не истрезнял
Мога само да се успокоявам от тези резултати (а и да се очудвам) - едно, че гледам почти само високи оценки (почти БЕЗ УЧЕНЕ) -> високо ниво на интелигентност на българския ученик; второ, че явно bulfleet-а не вляе толкова зле.... колко си мислим всички
И аре да видя някой мой човек - с биология нещо. Само един химик, ама то не е същото
Другото физици, французи и математици се оказахте 
Мога само да се успокоявам от тези резултати (а и да се очудвам) - едно, че гледам почти само високи оценки (почти БЕЗ УЧЕНЕ) -> високо ниво на интелигентност на българския ученик; второ, че явно bulfleet-а не вляе толкова зле.... колко си мислим всички
И аре да видя някой мой човек - с биология нещо. Само един химик, ама то не е същото
Последна промяна от gajet_killer на вт юни 17, 2008 10:07 am, променено общо 1 път.
Bulfleet-a не влияе защото го почнах едва преди 2 седмици :РрРрРррр Докато се готвех за кандидастудентските изобщо не съм пипал булфа и все още го пипам много малко 
Into the darkness I command my soul
- delta_squadron
- Редник (Private)
- Регистриран: нед дек 02, 2007 10:58 am
- Контакти:
Най-после успях... От английския не съм доволен ама...
Български език и литература
87.00 точки Отличен (5.78)
Английски език
71.50 точки Много добър (5.21)
Български език и литература
87.00 точки Отличен (5.78)
Английски език
71.50 точки Много добър (5.21)
I come from the Net.
Infecting systems, people and cities,
to this place: Megaframe.
My domain.
My format? Virus.
To corrupt and conquer.
ReB00t
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1138187][/url]
Infecting systems, people and cities,
to this place: Megaframe.
My domain.
My format? Virus.
To corrupt and conquer.
ReB00t
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1138187][/url]
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Бе ... аз май само за математиката набих мод, защото на 2ри имах ден-ден, а на 3ти матура ... Та познайте ...
[color=red]
-
gajet_killer