rad0 написа:[11:08:39] Mimicry каза: gledah kak bezpomo6tniq
[11:08:40] Mimicry каза: reeves
[11:08:48] Mimicry каза: subra 2 sedmici armiq da me razbie
[11:08:53] Mimicry каза: nai nakraq tova se slu4i
[11:08:58] Mimicry каза: dori i da ne uspq samo toi
[11:09:04] Mimicry каза: ,blagodarq za bitkata
[quote name='RoYaL' date='Jun 14 2008, 09:21' post='491401']
Защитника ме помоли да постна битката...
Историята е, че rad0 не правеше сейв, беше му омръзнала играта пък и новите правила също.
Като не искаш да говоря много що не пусна 12 рунда?С 70к повече точки си пак те у*срах така да се каже,като се има напредвид че съм търговец,не искам лоши чуства ти сам си ги поиска
EvilForce:Пиши на кирилица!
Последна промяна от D0m1n33r на нед юни 15, 2008 2:09 pm, променено общо 1 път.
За последен път предупреждавам.Видя ли пост на латиница, ще го трия без обяснения!
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Пича си оставил флотата ... и сте го ударили ... така че не сте големи герой иначе добро меле се е получило браво на защитника ,че след две атаки е разбит
D0m1n33r написа:QUOTE(D0m1n33r @ Jun 15 2008, 15:47) Като не искаш да говоря много що не пусна 12 рунда?С 70к повече точки си пак те у*срах така да се каже,като се има напредвид че съм търговец,не искам лоши чуства ти сам си ги поиска
EvilForce:Пиши на кирилица!
То на този индивид от днес насетне , ще си ляга с една по-особенна тръпка в гърлото ... Ще гледа през прозореца към небето и ще си мисли за мен
ReeVess....сигурно има някакъв комплекс това момче . Няма как друго да е ... Или ме обича ....ддз , но му има нещо със сигурност . Те т`ва да ти прати смс и да върне атака на празна планета просто ей така .... то верно когато го нападам ( кажи речи всяка сутрин) не му мърда да олекне м/у 500к и 1 мил ... Човек не тормози хората ... Като пуснеш атака , бърем окради да не ме е яд , че си ме събудил .
Тая планета много здрава се оказа бре ... нищо то компа ти нали развален ...време колкото щеш да пробваме до кога ще се задържи планетата ти
Айде те видя какво имаш и на другите планети ... че гледам арно си копал тая вечер за мен
Последна промяна от fennabarca на вт юни 17, 2008 7:44 am, променено общо 1 път.