За гидовете във играта
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Darks написа:Цитат(Darks @ Jun 16 2008, 18:10) Акаунта ми е нов да защото преди се пишех ЗНС можеш да се консултираш с роял или асталависта ако не ми вярваш а това че я играя от доста време допринася и за знанията ми по играта![]()
Абе с предишния ник имаше повече късмет
А и специално за гид работата, не се изисква години игра, а способността да четеш, за 1 месец има хора които знаят за играта повече отколкото Мо Мъней например, който играе играта от създаването и, един от най-добрите играчи е нея (без бъзик) и в същото време си мисли, че бойната флота млати по меги и трансове преди да са изпаднали рециклиращите и бойните кораби на защитника
Последна промяна от JackDaniels на пон юни 16, 2008 7:19 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Jun 16 2008, 21:19) Абе с предишния ник имаше повече късмет![]()
А и специално за гид работата, не се изисква години игра, а способността да четеш, за 1 месец има хора които знаят за играта повече отколкото Мо Мъней например, който играе играта от създаването и, един от най-добрите играчи е нея (без бъзик) и в същото време си мисли, че бойната флота млати по меги и трансове преди да са изпаднали рециклиращите и бойните кораби на защитника![]()
Джак ,тука са из гаври със мен, за тия трансове. Още ще ми пилиш сoл на главата, за тия абгреиди задето спорехме . А беше само една мисъл
Съгласен съм със Джак и само ще допълня нещо ако позволи . Значи трябва и да имаш време, да може доиграеш рунда до края а не като сега повечето гидове . Активна игра отначалото и после гордо синее до края на рунда
Последна промяна от Mo`Money на пон юни 16, 2008 7:27 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Мо, шегувах се, радвам се, че не се връзваш. А за гидовете и те правят грешки. Важното е да не се срамуват да питат. А и трябва да се има в предвид, че и те са хора(както и админите между другото), та може би трябва да увеличите количеството им, дори да е за сметка на качеството, най-важното е да избирате хора които когато не знаят да имат смелостта да си го признаят, а не да объркват начинаещите 
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Екскурзовод... Все се надявам да ме метне на едно увеселително влакче и да ме разхожда и да ми показва забележителности...Karbankal написа:Цитат(Karbankal @ Jun 16 2008, 22:47) А какво е ГИД. Тава някакво мезе ли е. А наздраве тогава.
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Мистерия, аз съм навит. Ама няма да е влакче, ще е камионче
Едит: Верно, че то и темата беше за гидове ... Та да се изкажа с моето некомпетентно мнение на ламер. Гидовете са изпаднали типове, с мръсно подсъзнание и готови да убият дори за капка грог ... Не, грешка. Тия бяха гадове ...
Да, вернУ, ГИДОВЕ. Който се е хванал, да му мисли. Аз нерви нямам. Затова и като бях лидер на подсъюза, за 3 дена ме прехвърлиха в главния, като ме предупредиха, дори да не отварям страницата на Алфата ... Там се иска търпение, разбиране и, както се изрази една друга каса преди мен, четене.
Джаки, как стои въпроса с алкохола ? Още ли го мразиш ?
Едит: Верно, че то и темата беше за гидове ... Та да се изкажа с моето некомпетентно мнение на ламер. Гидовете са изпаднали типове, с мръсно подсъзнание и готови да убият дори за капка грог ... Не, грешка. Тия бяха гадове ...
Да, вернУ, ГИДОВЕ. Който се е хванал, да му мисли. Аз нерви нямам. Затова и като бях лидер на подсъюза, за 3 дена ме прехвърлиха в главния, като ме предупредиха, дори да не отварям страницата на Алфата ... Там се иска търпение, разбиране и, както се изрази една друга каса преди мен, четене.
Джаки, как стои въпроса с алкохола ? Още ли го мразиш ?
Последна промяна от VaN__ на пон юни 16, 2008 9:26 pm, променено общо 1 път.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Давай тогава да го унищожаваме 
[color=red]
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jun 16 2008, 20:30) Давай тогава да го унищожаваме![]()
Медитирам с мантрата ОМ(четейки "Маркетинг" по Филип Котлер) и събирам сили за върховна алкохолна еякулация след един месец и един ден. Дотогава приканвам никой да не ме безпокой за "една безобидна биричка" където и да е, няма ме !!!
Последна промяна от JackDaniels на пон юни 16, 2008 9:40 pm, променено общо 1 път.