Следва наказание и пак се оказа че си истинска ламуга.И тия 400 бтанкера дето имаше на 70 к точки за какво ти беха че не помна че даже маи и на 80 беше а аз на 96 к точки с 3000 кръстака ,мери си приказките лапе,ем че си недъгав и неспособен и танкери да направиш,за чив са ти тез танкери ве,помна че 1 ден преди да литнеш с динята обра реца на некои с умрелите си танкери,по добре да беше показал собствена битка с спбствен рец и да си купиш знс то,ама понеже си негоден обитак и не умееш ама хич да играеш ти знае много устата,не знам някои да е казал буквално Касапа е играч или нещо от тоа род,докато по моя личност съм го чувлк и от враговете си.kasapa написа:QUOTE(kasapa @ Jun 16 2008, 22:03) Да и двамата цъкаме мъж и жена сме и си го признаваме това че другите нямат смелост да си го признаят ние поне имаме смелост не сме го крили ако искахме да го скрием нямаше да го споделим и то толкова на явно место като форума![]()
Като направиш битка и има с кво да се покажеш претендираиу за Име ,ама сега си едното нищо хахаха бил имал повече танкери от мене,да не си се объркал бре,я пресметни за точките ми като продам тоа флот колко танкера ше купа ама пресметни хубаво и ми кажи колко ше са,аи сега у лево и не ме занимаваи с детиства!!!!