видех предиседмица едно момченце дето се мисли за бесмъртен...и се ме мързи да му литнаа обаче днеска скуката голема и викам 6а го къртя ....и му литнах ....бесмъртните са малко а той не е от тех http://stankata.free.bg/filipangelov%20vs%20xaoc.html
сичко ок ама нещо рецовете не стигнаха ...и въпреки помоща на такер остана кристал и газта
добре че се намериха самаряни с добри души....и не ми го зеха че дори ми го дадоха след 30мн седене беше прибрано сичко ......искам да благодаря на СИ,голденбой,такер и мерян и PrincessPoli .....за помоща и корекноста ....въпреки претоварените полети
Последна промяна от Pipo на пон юни 16, 2008 7:40 pm, променено общо 1 път.
Браво!
Не всеки гледа печалбаро-измекярската дейност в 2(за разлика от мен )
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Ае, касо, ти пък де го намери тоя Ай да ти честито мелето. Добре се е получило. То трябва човек кат' мен да те разбие някога, че да се научиш да правиш такива неща
Пак - браво. Добра битка. Точно такива ги харесвам. Продължавай да радваш окото, че моите все влизат ... тяхната връзка VPN-ска ....
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Ми спри го бре Прави кораби. Оффвай за час, час и 20на минутки .... Знаеш ли колко ще ти се радва народа Хем ще видиш дали има някой в топ-а, дет' лети по бели
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Браво на тамплиери, там са събрани доста добри играчи . Иначе браво и на нападателя за успешния улов
Последна промяна от Mo`Money на вт юни 17, 2008 2:17 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
първо да кажа браво за битката такива битки много радват окото мислех че само аз летя без печалба но явно съм се объркал
а що се отнася до темплиери нямам нищо против тях но някой път тръгват да се заяждат не с който трябва иначе като саюз ги бях признал още в началото на играта а сега са останали само нколцина от старата генерация
и още веднъж поздравления за нападателя и да продължава в същия дух