Не се карайте де. То защитничката трябва да е доволна и да благодари на нападателя за удоволствието от красивата битка. Можеше нещата да завършат и по-зле, например рунда да завърши и защитничката да е имала удоволствието да си е загубила няколко стотин часа от времето си за нещо което в крайна сметка не е оползотворила. А иначе, ама хич не си мислете, че нападателя се е разбил, всъщност освен рециклажа е хванал и бойни точки в размер на 135 милиона ресурс, така, че единствено може да се гордее, че е намерил топките да удари защитничката пръв. Понеже гледам се спомена по горе, преди време имах случай с касапа, момчето /момичето беше закупило диня от търговския(тогава тая идиотщина беше позволена) и докато съм онлайн я метна по мен, имах избора да си срутя сградите и да купя флота, да го посрещна и напрактика да набия едно нуубче (какъвто беше тогава), не го направих, не от лакомия, а от това, че шанса беше едва 3 %, а и да го бутна шанса да ми падне планетката си остава, пък и както му писах, преди удара, за него ще е много по-кеф да ме бутне, отколкото на мен да го посрещна, затова не му счупих динята и си заплатих, не с 5, както той си мисли, а с 6 дини, но това е друга история. Но не мешайте ония случай с тоя, при онзи беше чиста доза късмет и то в най-краен вариант, а в тоя си е съдба, и може би единствения късмет е за защитника, че е намерил някой да му осмисли изгубените стотици часове да построи някакви картинки на плазми и ракетни. Поздравления и де енд на темата, излишно говорите празни приказки