[ Universe ]dimas4 vs [ ANSR ]liolio
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Историята е следната:
liolio снощи ми беше ударил десетина кръстаци и няколко унита-а, които бях пуснал да се строят, но за съжаление не успях да си ги сейвна. Днес реших малко да поразгледам какво има на 1-цата, която е близо до мене и гледам, а корабчета - кръстаци и унита. Пуснах една проба/един транс/ да видя праща ли му смс - праща. изчаках малко и реших да рискувам. атакнах с 700 кръстака с надеждата да не влезе, обаче 11 минути преди удара той влезе. Въпреки това реших да оставя атаката с някаква малка надежда нещо да се случи и то се случи това:
http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=1319384a
бекъп
Реца е прибран целия:
Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:
2045752 метал
2045752 кристали
268496 газ
На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
754380 газ.
0 метал
0 кристали
754380 газ
0 метал
0 кристали
0 газ.
liolio снощи ми беше ударил десетина кръстаци и няколко унита-а, които бях пуснал да се строят, но за съжаление не успях да си ги сейвна. Днес реших малко да поразгледам какво има на 1-цата, която е близо до мене и гледам, а корабчета - кръстаци и унита. Пуснах една проба/един транс/ да видя праща ли му смс - праща. изчаках малко и реших да рискувам. атакнах с 700 кръстака с надеждата да не влезе, обаче 11 минути преди удара той влезе. Въпреки това реших да оставя атаката с някаква малка надежда нещо да се случи и то се случи това:
http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=1319384a
бекъп
Реца е прибран целия:
2045752 метал
2045752 кристали
268496 газ
0 метал
0 кристали
754380 газ.
0 метал
0 кристали
754380 газ
0 метал
0 кристали
0 газ.
Последна промяна от dimas на пон юни 16, 2008 11:37 am, променено общо 1 път.
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Цуф, мисля, че темата си е много на място
То така се започва ... с малко. Нека видим кой ще излезе по-добрия
Пък и нека има тема за тях 2-та
Едит: Лоад е прав. Нека видим дразгата от самото начало
Ай и Дарина да спира мода, да се включва 
Едит: Лоад е прав. Нека видим дразгата от самото начало
Последна промяна от VaN__ на пон юни 16, 2008 10:34 am, променено общо 1 път.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jun 16 2008, 12:33) Цуф, мисля, че темата си е много на мястоТо така се започва ... с малко. Нека видим кой ще излезе по-добрия
Пък и нека има тема за тях 2-та
![]()
Едит: Лоад е прав. Нека видим дразгата от самото началоАй и Дарина да спира мода, да се включва
![]()
Момче не барай дарина
- cuf
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
- Контакти:
Ах вие гадове само изчакахте да се изтрия и веднага почнахте да се биете, нз що кото играех повечето от вас беха мод
визирам най-вече димас , тои като видеше че махна мода и посиневаше завалията , да не би заради планетата на 2 340 чак толкова ли важна беше та я пазиш така , май се сещам какво си правил там 
БФ АЛКОХОЛИК
cuf написа:QUOTE(cuf @ Jun 16 2008, 12:43) Ах вие гадове само изчакахте да се изтрия и веднага почнахте да се биете, нз що кото играех повечето от вас беха модвизирам най-вече димас , тои като видеше че махна мода и посиневаше завалията , да не би заради планетата на 2 340 чак толкова ли важна беше та я пазиш така , май се сещам какво си правил там
![]()
cufto айде да не говорим за модове щото ти беше постоянно в мод. илизаше за малко пускаше си 2-те дини и после пак модваше, а да не говорим след като те удари thug колко време беше в мод. аз за 1 месец имам 1 мод... ти колко имаше?
- cuf
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
- Контакти:
Ми хода на лекции , хода по купони ,и не играя толко и пак не смееше да ми срещнеш флота макар че се направи на мъж с лс от сорта че стацваш флота , ма кво стана ударих празна планета, искам да кажа че с 3 дена игра на седмица те правех закашмер моито момче изводите си ги прави ти
Цитата да не говорим след като те удари thug[/quote]
никога не ме е удрал срещна ми звездите, което ти така и не направи.
Цитата да не говорим след като те удари thug[/quote]
никога не ме е удрал срещна ми звездите, което ти така и не направи.
Последна промяна от cuf на пон юни 16, 2008 10:52 am, променено общо 1 път.
БФ АЛКОХОЛИК
- vesoo
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт юни 26, 2007 1:30 pm
- Контакти:
аиде аз да говоря за каси малкоdimas-empire написа:Цитат(dimas-empire @ Jun 16 2008, 12:46) cufto айде да не говорим за модове щото ти беше постоянно в мод. илизаше за малко пускаше си 2-те дини и после пак модваше, а да не говорим след като те удари thug колко време беше в мод. аз за 1 месец имам 1 мод... ти колко имаше?
dimas4
2008-16-06 09:49:12 Докладвай
..abe ti dokoga she me
obirash .ne ti li omrazna cqla
nosht da obirash horata
vesoo (08.3.2008 г. 17:02):
щот нали се сещаш че за 6 дни да направя 7 дини
Звезда на Смъртта
метал:4250000
кристали:3400000
газ:850000
[color=#FF0000]Време:04:40:18[/color]