Ква е тая реформа?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Then and now
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
Контакти:

Мнение от Then and now »

Чшшшшш, ква е тая промяна на форума, кви са тея отговори подредени отдолу, кво става тука. Бати, супер неочаквано. Мразя го тва подреждане. Супер неориентиращо.
"Времето променя, времето подменя."
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

И аз се изненадах за пръв път като видях, но бързо му свикнах. Не е болка за умиране :)
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

gajet_killer написа:Цитат(gajet_killer @ Jun 16 2008, 00:54) но бързо му свикнах....
Мбуахахаххааххаха. Абе злета ;) , да вземете да дадете горе дясно на темата - Опции -> Изгледи - Standard (второто отдолу-нагоре)... свикнали те, реформи... рекъл индианеца към монитора... хахахха :) ))))). Това е новата опция АНТИСПАМ. Който много спами - така му правят да вижда форума, та да му е шит, да не му се спами... но НЕ СЕ предавайте!

Ако още не сте разбрали - т'ва, че от вашите акаунти така го виждате, не значи, че има реформа :D Има си го заложено като опция в ipb форумите откакто съществуват... ама не че веднъж и аз не гледах кат' гърмян заек когато за пръв път и на мене така ми излезе форума, ама т'ва, нали, друг въпрос... :>
Последна промяна от LoaD на пон юни 16, 2008 9:58 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
charovna

Мнение от charovna »

Благодаря Load. И тука сме се изяснили.
Отговори

Върни се в “Off Topic”