Евро 2008

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
DeadMan
Майор (Major)
Регистриран: пет окт 14, 2005 2:23 pm
Контакти:

Мнение от DeadMan »

Залъгвайте се, залъгвайте се, ся искам само Холандия да пусне на румънците и да гледаме сеир :P
[i]Dread One[/i]
[i]Better dead and walking than alive and crawling.[/i]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

gajet_killer написа:Цитат(gajet_killer @ Jun 13 2008, 23:38) СУПЕР - представи си Хърватия и Гърция на финала...илииии Румъния нейде там :lol:
Те Гърция пък както са я почнали... на след финал ще ги гледаме, ей ся... поизчакай... ;D

А по начина, по който се подреждат сега... ако Хърватия финишира 1ва в група B, а Холандия 1ва в C... реално има шанс да играят финал. Т.е. направо ще си го играят, стига да не паднат от тук насетне ;)
Последна промяна от LoaD на пет юни 13, 2008 9:59 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

DeadMan написа:Цитат(DeadMan @ Jun 13 2008, 23:51) Залъгвайте се, залъгвайте се, ся искам само Холандия да пусне на румънците и да гледаме сеир :P

A-a-a-a-a, кой на кого ще пуска сегааааа си е тяхна лична работа :lol: :lol: :lol: Аз неща да знам...и да гледам :lol:
Последна промяна от gajet_killer на пет юни 13, 2008 10:26 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

http://vbox7.com/play:26539c61 ето я и причината поради която не играят добре италянците :lol:
Победата Ще Бъде Наша
LuSs
Редник (Private)
Регистриран: пет юни 15, 2007 2:38 pm
Контакти:

Мнение от LuSs »

Испания е фаворит според мен !!!!
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Хехехе, в продължението да им го наръгат, Хахах, и без това не ми е приятен италианския футбол който играят шведите :)
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

След първите 2 кръга , като обобщение мога да кажа , че Донадони,Доменек и Арагонес са едни футболни престъпници и некъдърници(въпреки ,че Испания се класира на 99%).Най-впечатляващ футбол от страна на лалетата, много силни хървати и португалци.
Последна промяна от seazar на съб юни 14, 2008 5:54 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]

[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Испанците наистина с друг треньор биха ми били фаворити. Много слаб треньор имат, и все пак при италианците положението е и по-зле. А наистина 3 отбора си блестят, изброените в по-горния пост.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Айде сега...Арагонес бил слаб...испанците играят може би най-бързия футбол на това европейско. За хърватите какво да кажа...симпатично отборче, но силите са им до 1/4 финал. Онова недоразумение Гърция съществува като изключение само за да потвърждава правилото, че на една гола контра не може да се разичта.... 50/50 съм към португалците..тия маааалко са ми фаворити, но там постоянството е химера....А за Холандците...сигурен съм, че финал няма да играят...нищо, че вероятно са най-добре представящия се отбор за момента. Ако имат поне малко акъл в главата, би трябвало да пуснат на мамалигите. Така елиминират и двамата участника от финала на световното :) Вместо епилог - давайте братци, мъй с вами :lol:
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Португалия ДНЕС ще бие с 3 или 4 на 1,тва ми е прогнозата.Вие само гледаите мача,тука футбола е на доста висока степен в развитието си,дори децата които съм виждал да играят са на 10 пъти в по висока степен от българчетата.

Трениора си прави доста бъзици и не ми харесва няколко от футболистите които слага като защитници и халфове.Има много по класни футболисти които седят на пеиката.............

Иначе за футбол и футболисти по голем от Криштиано Роналдо нема пак ви го казвам името му се произговаря с Ш не със С!!!!!!

Симао е правилно за бенфикиста а не Шивао Шимао,направо се нерва на тъпите коментатори по диемата!!!!!!!!
Последна промяна от varkulak на нед юни 15, 2008 5:55 am, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Отговори

Върни се в “Off Topic”