gajet_killer написа:Цитат(gajet_killer @ Jun 14 2008, 00:21) Той май имаше предвид самите думи, а не значението им (но може и да бъркам, сори за което)
атакатор и апаратор
Хахахаххаха. Както казах в една тема в същия раздел, ама за u1... чувство за хумор - извън строя; схватливост - извън строя... някой ако чака да схванете нещо, сякаш от умрял писмо да чакаш. Да разкажеш виц, тряя влезеш след няколко часа и да им го обясниш...
Значи ще опитам ... гледай сега, Атакатор и Апаратор значат нещо си на румънски. Не на български. Думите му изглеждат смешни на Evil-a. И нека сме наясно - Evil-a е българин. Може би новината те стъписа, ама опитай да си хладнокръвен. Така, ако си румънец, така както на един българин му изглеждат смешни Атакатор и Апаратор, така на един румънец може би са му смешни на вид думите "Нападател" и "Защитник". А логиката що точно тия думи използва Рояла, вече е яснa, ако и т'ва тряя да се обясни, значи много зле работата . Ако не стане от първия път, прочети поста пак, ако пак даде заето - 'начи недей повече... На някои не им е в кръвта явно...
Последна промяна от LoaD на съб юни 14, 2008 4:12 am, променено общо 1 път.
Който си мисли, че е лесно да си добър търговец и да бягаш от боен акаунт, нека пак си помисли. Особенно от такъв беон акаунт всичко е само въпрос на време. Истината е че успя да ме хване 4 пъти. И то само когато нямах нет. Но явно вчера като петък 13ти ми хвана най-голеия флот. Но ако не беше станало сутринта щеше да стане или вчера вечерта или днес сутринта, защото от снощи до преди 10-15 минути пак бях без нет. В средата на седмицата имаше гръмотевици из района и от тогава нещо суичовете са зле на момчетата и се дънят. А и темата не е правилно озаглавена. Аз съм гид от четвъртък следобяд и то защото Краси ме направи. Но явно няма да съм гид.
Минаха повече от 3 седмици от тогава когато ме подгони. Аз бях с 200 кръста, той с 350 бойни. Държах средно 200 кръста всичко над това продавах. Бутна ми флота едната сутрин когато нямаше логване, мултито ми я върна, както и на всички останали. Един ден по-късно ми бутна една партида която излезе от корабостроителницата. Това пак се случи в момент в който нямаше сървър, но тъй като съвпадна и с момент в който нямах нет не съм искал възмездие. Та тогава реших че е твърде опасно да рискувам и паднах под границата му на атака, а той се нагруха с близо 200 бойни, което ми помогна да мога да задържа така няколко дни...Но излезе ваканця, а аз вече имах 14М във търговския и беше трудно да задържам точки. Ресурса сам си падаше и то по много. Интересното беше точността на атаките. Не знам дали е късмет ... Но поне 10-на негови атаки минаха в по-малко от минута от кацането на моите сейвове. Хубавото беше че минаваха преди да кацна. Само един път ми се наложи да дигам флот в рамките на 40 секунди, което си е доста рисково. Мисля че на 2 пъти му пратих поздравление за точните удари. А в това време някакви ми реват за маниака. Стоят си спокойни, не правят сейвове и си мислят че имат напрегната игра. Я кажи колко спая ми правеше на ден? Поне по 10-20 на час беше. На скоро говорихме за това че нямам време за игра и че за това съм търговец... Е случваше се да запазя за някой 100- на лодки, но това беше за часове. Всичко беше добре до тази седмица. Взех че реших да се стегна и да обърна ресурса в кръстове. Имах избор в какво да е, но реших да не рискувам в бомбери, понеже искат газ или бойни защото нямах нива още, а и много газ ми харчеха сейвовете. Та от понеделник когато бях с 200, до петък бях с 600 кръста, та дори със 700, защото за мой късмет нагласих партидата от нощта да стане в 8:30. В четвъртък го наказаха, но малко по-късно видях че е махнато наказанието и реших и пратих 100 транса прясно направени от друга планета със 150К газ за да мога да престационирам флота на друго място... В този ден си тръгнах от работа 5:15, нормално пътя ми е 30 минути, нагласих за 6:15 да кацнат. Да ама имаше катастрофа по моя път и задръстване. Та у дома си бях 18:30 и видях че ме е отнесъл, че и половината газ я няма...А тези кръстове с бомбери искаха поне 250К газ (че не помня) за да отидат там където исках да ги пратя...За това реших да повторя действието на сутринта. Да сейвна пак флота и да я престационирам на следващия ден. Та вечерта се чудех колко да я пратя да се върне и я пратих да кацне 6:10 - достатъчно удобен за мен час, защото ставам в 6 без 15 нормално. Заради него всеки ден правех различен сейв, между 6 и 8:30 за да мога да му бягам. Та какво стана вчера сутринта. Флота кацаше 6:10, домъкнах се на ПСто и зачаках. Отброиха се 1-2 минути бяха. Давам рефреш за да видя че е кацнала. Но времето изведнъж става много дълго и на края се оказва че не мога да рефрешна - нямам нет. Бързо тичам - телефон до доставчика... разбира се в 6 часа младежа е в сладка дрямка, 3 пъти му звънях докато дигне. Викам мой човек няма нет. Последва адрес телефон и т.н. разпитва ме 10 минути да види дали съм пропуснал да си платя. ужас...след това обичайните простотии дали съм имал компютърче при часовника. Накарах му се да не ме разпитва глупости. Човека каза "добре де сега ще погледна". И аз нервен на стола 10-15 минути рефреши... Жената ми се разсърди, понеже вместо да и помагам се занимавам с "глупости". И наистина за какво ми беше това напрежение като знаех че всяка сутрин ме проверява и няма да ми се размине...ама пуста му игра. Нета дойде само за да видя че е имало битка. Предните пъти го поздравявах, ама този път пропуснах. Много ме хвана яд, защото бях решил да се постарая да се върна в играта, но както казват - това което противника ти не може да свърши, доставчика ще го довърши.... Може би трябваше да потроша още 2-3 лева за сейв през GSM...Ама като погледнах времето кога ме е ударил- по времето по което горките пилоти са се жертвали за мен, ония ме питаше за компютърчета до часовника. Така че добре че не влязох за да видя пак през ГСМ че вече съм отнесен, защото предния път точно това се случи. Та така. Поздравления, доста труд хвърли да ме гониш. Но пък както ти и писах, беше ми приятно да играя с добър противник.
Сега ще си почина да до другата седмица. ще се логна да продам каквото има и да пусна нова партида. И ще играя на мод поне до края на месеца. Ако след това имам достатъчно ресурс за поне 1000 кръста, ще остана в играта, за да видя финалните акорди на рунда, но ако нямам ще го модна за постоянно.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Аз също искам да кажа, че се оказа наистина сериозен противник, доста добре се пазеше, но наистина нета е фактор... Честно казано хвърлях 99% от играта си в спийда следейки те, почти никой друг не атакувах... постоянни шпионажи, опити за засечки на сейвове, смени на атаки, но си беше предизвикателство де
Поздравления
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Когато ми бутна флотата 1вия път си говорих с евила да помогне, човека всичко да си потрошеше, не можеше да се смъкне до нашите точки - ти беше 35К някъде, а аз 20-на. Тогава на 2ма от редовните клиенти им казах че няма флот, понеже едно румънче ми е отнесло партидата. Уж щяха да помогнат - ама найсе, Нищо не помогнаха. Така беше и с Jack, пазаруваше от време на време от мен. Пуснах една по голяма партида кръстове и веднага ги взе и ме пита дали има още. Казах му че има и че ще му дам колкото иска, но че имам проблеми като си разпродавам флота и че ми трябва помощ. Той не знаеше кой е зад този ник и въпреки това откликна, но ти беше набил протекция, заради сваления ми флот, а после и ваканцията и нещата се размиха. В същност разбрах че не си румънец чак вчера следобяд. Джак ми каза.
А иначе школовката при игра срещу хора като Оберон, Каос и Детроу си е сигурен начин човек да се научи да се пази. Подмяна на атаките е нещо което и аз правя и са правили срещу мен, за това аз при всеки преглед проверявам какво и къде лети. По сложно ми беше в същност с точните ти във времето атаки... Мои доклади гледал ли си, или само се водеше по еднаквата ни горе-долу скорост? В същност последната седмица дигнах 1 ниво импулсни и едно на хипер и това ми отвори дупка около 8 минути до твоите атаки, което беше улесняващо за мен.
Последна промяна от freeico на съб юни 14, 2008 8:07 am, променено общо 1 път.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Един път ти намерих доклад до съседно И, голяма мъка, толкоз бели доклади прерових, че ...
Реално ти ми даде възомжност да те засичам, пращайки онези 10 кръста, тогава ти научих времената горе долу... но не съм знаел, че си вдигал скорости.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Абе хубаво разбрахте кой е, ама не трябваше да се обаждате, развалихте ми цялата работа, това не му схванах смисъла да го правите ...
Иначе за Рояла евала, разбил си те е, гледайте сега как ще ме удари и мен, аз пък и нагъл, с по-малко флота съм тръгнал да го занулявам, ама те ще видим А и напоследък прекалявам с алкохола, много лошо от моя страна, може да се отрази зле на акаунтното ми здраве ..
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."