[ Знамя ] kaos-[ аЗрудите ] petar1981

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Така историята е следната между мен и каос винаги е имало вражда, то не беше банирвания то не бяха заплашвания и семейства се намесиха даже и рудата и вазелини влезнаха във употреба, абе каквото ти дойде на наум . Така днеска каос, влезна във акаунта си и аз веднага започнах със спая към него, вярно е имаше по голям спаи от моя и смятах ако не модира да стацна до него, щото през това време през което го нямаше, събрах доста прилична флота и смятах когато спи да го изненадах . Обаче той ми изпревари веднага ме контрира със един спаи и по едно време гледам атака към и мен и лс на което гласеше .Атакувам те сега да не вземеш пак да престационираш и така Аз станах от масата прекарах ръка между косата си и си викам абе що пак не и така започнах да си събирам цялата налична флота ,във очаквания на битката . Оставаха няколко секунди започваше времето секундите да минават бавно, имаше две врабчета до моята тераса качили и те спряха да пеят и играят и така оставаха 1,2,3,4,5,6,7,8,9 и тишина после последва във вселената бумммм и във цялата галактика се разпръснаха останки от кораби и така два то титана успяха да се самоунищожат взаимно, но да да заслужаваше се това 6 месеца в чакане на тази битка, да се надявам и на колегата и на него да му е харесала. То това е за сега от мен, ще се видим отново следващата година

http://uni1.bulfleet.com/doklad.php?id=61343743

от реца успях да взема почти всичкия кристал и газта другото май че колегата го взе :a055:

каос 411000 точки petar1981 378000 точки
Последна промяна от Mo`Money на съб юни 14, 2008 9:28 am, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

[ аЗрудите ] petar1981 - [ Знамя ] kaos
не би ли трябвало да е:
[ Знамя ] kaos - [ аЗрудите ] petar1981
оставям на автора да прецени !!!

поздравления за битката иначе...... и най вече че тоя път си посрещнал ;)
Последна промяна от CORWIN на пет юни 13, 2008 9:36 pm, променено общо 1 път.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

Срамота титане,от толкова време си титан в тоя форум да се беше научил да правиш backup :a055:
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
bar0n
Редник (Private)
Регистриран: чет юни 05, 2008 3:05 pm
Контакти:

Мнение от bar0n »

ей на това му се вика красота :bravo:
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1159762][/url]
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Jun 13 2008, 23:36) [ аЗрудите ] petar1981 - [ Знамя ] kaos
не би ли трябвало да е:
[ Знамя ] kaos - [ аЗрудите ] petar1981
оставям на автора да прецени !!!

поздравления за битката иначе...... и най вече че тоя път си посрещнал ;)

Ами да краси нямаше накъде да мърдам. Този път разчитах на процентите си който бяха малко по добри от на колегата. Според мен стана здраво меле и битката заслужава да е тук, макар че каос надделя със съвсем малко ама са е получило здрава касапница :a055:

пп.Ами да аз съм защитника каос нападателя :a013:

Сорка някой да направи бекуп, че нали съм кламер :P
Последна промяна от Mo`Money на пет юни 13, 2008 9:54 pm, променено общо 1 път.
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
demii4
Редник (Private)
Регистриран: пон юни 09, 2008 12:52 am
Контакти:

Мнение от demii4 »

хах , яко мазало :) :) :)
тъкмо се уплаших че петър ще се делне
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

kill написа:Цитат(kill @ Jun 13 2008, 23:53) хах , яко мазало :) :) :)
тъкмо се уплаших че петър ще се делне

Че пък защо да се делвам :)

demii4
Редник (Private)
Регистриран: пон юни 09, 2008 12:52 am
Контакти:

Мнение от demii4 »

ами при условие че си вече без флот , а края е близо и в същото време на теб хич не ти се играе ... принципно каос няма време за игра - ако си искал да го биеш е трябвало още 1 седмица да си поиграеш да правиш флота ... сега някък си логиката се губи и за тва реших че ще се делваш
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Цитат> [ аЗрудите ] petar1981 - [ Знамя ] kaos[/quote]
Деееей, тц, тц. Пак тънко го направи Петаре, пак... тъкмо се покачи адреналина и чакам да видя как удряш kaos... то той те удря. Ай ся, сигурно случайно си написал така името, да, да... ;D

Много яка битка, спор няма ;) . И поздравления, че тоя път не се вдигна... ъъ, искам да кажа - че тоя път нямаше наблизо защитници, врагове, (i)-та, към които ненадейно да ти се наложи да литнеш и по този начин kaos да се блъсне у гола планета и да си 'оди сам после... Получи се много красиво ;) .
Последна промяна от LoaD на съб юни 14, 2008 4:35 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
monty
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет яну 13, 2006 6:20 pm
Контакти:

Мнение от monty »

Браво на двамата - страхотна битка, Каос лети през галактика, Пешо посреща - е такива битки да има, не псувни, обиди, вазелини и т.н. детски и жалки историй - страхотна битка - доста кураж се иска за да срешнеш 5 звезди с целия си флот - риска винаги да останеш без нищо си остава - поздравления :a055:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”