Така историята е следната между мен и каос винаги е имало вражда, то не беше банирвания то не бяха заплашвания и семейства се намесиха даже и рудата и вазелини влезнаха във употреба, абе каквото ти дойде на наум . Така днеска каос, влезна във акаунта си и аз веднага започнах със спая към него, вярно е имаше по голям спаи от моя и смятах ако не модира да стацна до него, щото през това време през което го нямаше, събрах доста прилична флота и смятах когато спи да го изненадах . Обаче той ми изпревари веднага ме контрира със един спаи и по едно време гледам атака към и мен и лс на което гласеше .Атакувам те сега да не вземеш пак да престационираш и така Аз станах от масата прекарах ръка между косата си и си викам абе що пак не и така започнах да си събирам цялата налична флота ,във очаквания на битката . Оставаха няколко секунди започваше времето секундите да минават бавно, имаше две врабчета до моята тераса качили и те спряха да пеят и играят и така оставаха 1,2,3,4,5,6,7,8,9 и тишина после последва във вселената бумммм и във цялата галактика се разпръснаха останки от кораби и така два то титана успяха да се самоунищожат взаимно, но да да заслужаваше се това 6 месеца в чакане на тази битка, да се надявам и на колегата и на него да му е харесала. То това е за сега от мен, ще се видим отново следващата година
от реца успях да взема почти всичкия кристал и газта другото май че колегата го взе
каос 411000 точки petar1981 378000 точки
Последна промяна от Mo`Money на съб юни 14, 2008 9:28 am, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
[ аЗрудите ] petar1981 - [ Знамя ] kaos
не би ли трябвало да е: [ Знамя ] kaos - [ аЗрудите ] petar1981
оставям на автора да прецени !!!
поздравления за битката иначе...... и най вече че тоя път си посрещнал
Последна промяна от CORWIN на пет юни 13, 2008 9:36 pm, променено общо 1 път.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Срамота титане,от толкова време си титан в тоя форум да се беше научил да правиш backup
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Jun 13 2008, 23:36) [ аЗрудите ] petar1981 - [ Знамя ] kaos
не би ли трябвало да е: [ Знамя ] kaos - [ аЗрудите ] petar1981
оставям на автора да прецени !!!
поздравления за битката иначе...... и най вече че тоя път си посрещнал
Ами да краси нямаше накъде да мърдам. Този път разчитах на процентите си който бяха малко по добри от на колегата. Според мен стана здраво меле и битката заслужава да е тук, макар че каос надделя със съвсем малко ама са е получило здрава касапница
пп.Ами да аз съм защитника каос нападателя
Сорка някой да направи бекуп, че нали съм кламер
Последна промяна от Mo`Money на пет юни 13, 2008 9:54 pm, променено общо 1 път.
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
kill написа:Цитат(kill @ Jun 13 2008, 23:53) хах , яко мазало
тъкмо се уплаших че петър ще се делне
Че пък защо да се делвам
ами при условие че си вече без флот , а края е близо и в същото време на теб хич не ти се играе ... принципно каос няма време за игра - ако си искал да го биеш е трябвало още 1 седмица да си поиграеш да правиш флота ... сега някък си логиката се губи и за тва реших че ще се делваш
Цитат> [ аЗрудите ] petar1981 - [ Знамя ] kaos[/quote]
Деееей, тц, тц. Пак тънко го направи Петаре, пак... тъкмо се покачи адреналина и чакам да видя как удряш kaos... то той те удря. Ай ся, сигурно случайно си написал така името, да, да... ;D
Много яка битка, спор няма . И поздравления, че тоя път не се вдигна... ъъ, искам да кажа - че тоя път нямаше наблизо защитници, врагове, (i)-та, към които ненадейно да ти се наложи да литнеш и по този начин kaos да се блъсне у гола планета и да си 'оди сам после... Получи се много красиво .
Последна промяна от LoaD на съб юни 14, 2008 4:35 am, променено общо 1 път.
Браво на двамата - страхотна битка, Каос лети през галактика, Пешо посреща - е такива битки да има, не псувни, обиди, вазелини и т.н. детски и жалки историй - страхотна битка - доста кураж се иска за да срешнеш 5 звезди с целия си флот - риска винаги да останеш без нищо си остава - поздравления