Recycle Universe...
Айде без 0биди, м0ля ... г-н к0мпетентен п0 всичк0 и дразнещ всеки!!! не се съмнявам, че ще Спамиш тук цял ден и да драскаш сам0 глуп0сти, за да 0б0риш темата!
... тази тема е за 0бикн0вените флийтъри, не за б0г0ве кат0 теб, к0йт0 мачкат с фл0та си всички, в същ0т0 време съумяват да съберат рециклажа си... 0тделн0 % , шпи0наж .. всичк0 му е какт0 трябва, даже в п0вече ...
... та сам0 те м0ля да не се 0биждаме !!!
... тази тема е за 0бикн0вените флийтъри, не за б0г0ве кат0 теб, к0йт0 мачкат с фл0та си всички, в същ0т0 време съумяват да съберат рециклажа си... 0тделн0 % , шпи0наж .. всичк0 му е какт0 трябва, даже в п0вече ...
... та сам0 те м0ля да не се 0биждаме !!!
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Hapk0Tuka написа:Цитат(Hapk0Tuka @ Jun 13 2008, 06:45) ... и аз м0га да бия ламетата на 7к и да си събера буклука ... я литни кат0 си 100к на няк0й с г0ре-д0лу равн0ст0ен фл0т да те вида ... пък ак0 г0 събереш, значи си каса 0тсякъде ... и я си п0мисли пак, дали т0п-а не прая рецки, че мн0г0 ми стана смешн0![]()
Няма ли да спрете да се лаете като кучета? А ти престани да пишеш по тоя начин, че ми извади очите, пък доколкото си спомням пред 3 години когато влизах за първи път във форума и прочетох правилата, някъде имаше точка която забраняваше писане тип "викане".
По темата. Възможно е да се създаде балансиран акаунт, но тогава няма да можеш да омлатиш всичко в коефициента си. Предполагам не си помислил много като си направил темата, ако всички направят балансирани акаунти, и бойна флота и рециклатори и т.н, то тогава човекът който е равен по твойте точки ще бъде равен с теб по флота и няма да можеш да го удариш на печалба по никакъв начин, ще млатиш само такива които са на 2Х по малко точки, другите ще са ти или равни или силни. Сегашния геймплей си е перфектен, в класацията определящи са бойните, не ресурсните, не зная още колко време ще ви е необходимо да го забележите. Имаш избор как да се развиваш, ако искаш да млатиш всичко, няма да правиш рециклатори, ако искаш да обираш рециклажи правиш само скорости и рециклатори и се не биеш, ако искаш да млатиш играчи които играят на рециклиращ акаунт или са на 2 пъти по малко точки, правиш балансиран акаунт. Не мога да те разбера ти какво искаш, да си безсмъртен, да си с най-яката флота, да си най-бърз и същевременно целия рециклаж във вселената да е твой?!? Е нЕма да стане!
+ Има една тънкост в играта която не зная защо отказвате да забележите. Именно рециклажите, събирате се 5 човека в съюз, трима бият и трупат бойни точки, 2ма правят скорости и им обират рециклажите, като разбира се внимават да не получат координата преди битката, защото ще жълтеят.
ПС: Нарк0Тика поздравления за поправения пост
Последна промяна от JackDaniels на пет юни 13, 2008 8:10 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Джак е прав. При такава схема на съюз, за месец и половина, се отваря отборния транспорт. Давам ти прост пример. Да речем даден играч е 50к ресурсни и 250к бойни точки. Има още 2ма в съюза, които са на повече точки от него като ресурсни и бойни. Тия 3та млатят като побъркани, а при тях не пуска 10-15м рециклаж. Пуска значително повече ... 2ма с добри скорости като обират на всеки по 1 рец за деня ... пфууу, това са и доста ресурсни.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jun 13 2008, 07:12) Джак е прав. При такава схема на съюз, за месец и половина, се отваря отборния транспорт. Давам ти прост пример. Да речем даден играч е 50к ресурсни и 250к бойни точки. Има още 2ма в съюза, които са на повече точки от него като ресурсни и бойни. Тия 3та млатят като побъркани, а при тях не пуска 10-15м рециклаж. Пуска значително повече ... 2ма с добри скорости като обират на всеки по 1 рец за деня ... пфууу, това са и доста ресурсни.
Ето го най-накрая първият умен човек който го проумя.
Моя съюз само пияници които синеят и трудна работа да им вдигна коефициента(и въпреки това се гордея с тях), но по принцип един добър съюз от приятели може да достигне коефициента дори по-рано от месец и половина
Последна промяна от JackDaniels на пет юни 13, 2008 8:17 am, променено общо 1 път.
- freeico
- Адмирал (Admiral)
- Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am
Jack балгодари на мен. Чудя се кога ли ще ми падне пердето и ще му набия един картон на нарокитика и за болда и за нулата. Много дразни този болд. Минавам когато имам време и му го махам, ама е до време.
Лично на мен ми е все едно всичко това с рециклажа. Има си схеми на игра за всички. Аз сам решавам че не искам да гоня рециклажи. Можех ако искам да ги гоня, но щях да играя различна игра. Всеки си решава за какво играе. Това че няма транспорт в тази вселена, пречи на единия вид наливане. Остава само момента с рециклажа след битка, но там си е тото кой ще е най-бърз. Така че схеми за наливане може да има само срещу хора в топа. В някое малко съюзче ако ще и оп телефон да си говорят, от момента на появяване на рециклажа, винаги може по-бърз да мине преди тях.
Лично на мен ми е все едно всичко това с рециклажа. Има си схеми на игра за всички. Аз сам решавам че не искам да гоня рециклажи. Можех ако искам да ги гоня, но щях да играя различна игра. Всеки си решава за какво играе. Това че няма транспорт в тази вселена, пречи на единия вид наливане. Остава само момента с рециклажа след битка, но там си е тото кой ще е най-бърз. Така че схеми за наливане може да има само срещу хора в топа. В някое малко съюзче ако ще и оп телефон да си говорят, от момента на появяване на рециклажа, винаги може по-бърз да мине преди тях.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
freeico написа:Цитат(freeico @ Jun 13 2008, 07:31) В някое малко съюзче ако ще и по телефон да си говорят, от момента на появяване на рециклажа, винаги може по-бърз да мине преди тях.
Разбира се, че е така, но тъкмо ще има тръпка. А и при правилно развитие и правилните хора, едва ли съюзчето ще е "малко" нищо, че са само 5 човека, но, да приемем са 5 човека, тримата които правят бойните точки, си разпределят галактиките съответно 2ра, 3та и 4та(защтото на 50-100к е важно да имаш обхват 3 галактики), другите които ще са минимум 2ма, се заемат със задачата да разпределят по 500 рециклатора на 16 планети и да надуят скоростите, което ако играчите не са случайни става точно за 1 месец. Съюза е просто безсмъртен и може да бъде спрян единствено от администрацията ако направят гафа някой път да се изкушат да литнат по рец преди битката или от подобен съюз
ПС: Нещо задължително което разбрах тоя рунд, кораба на който ще играят тея за бойните точки, непременно трябва да е боен, на мен това ми е последния рунд с кръстосвач, ако не направят някакви промени
Последна промяна от JackDaniels на пет юни 13, 2008 8:40 am, променено общо 1 път.
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Не е задължително да е боен. Може и със скаути да млатят. Зависи от това, в какво са специализирани. А и тия горе като надуят скоростите, като напомпат мините и те какво друго ще правят ? Млатят унита и бойни и вардят топаджиите. И аз това съм го проумял много отдавна. Такъв беше плана ни за игра в началото на спийд-а. Ама нещо всичко се обърка. Аз уж набих 48 часов мод, той стана 1 месец ....
[color=red]
- seazar
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
- Контакти:
да..до 30-40к -кръст, нагоре ако ходиш, бойния е за предпочитане ..аз лично пробвах на спидери тоя рунд и пак не беше много зле, въпреки че повечето от хората в коефициента ми бяха на кръстациJackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Jun 13 2008, 10:38) ПС: Нещо задължително което разбрах тоя рунд, кораба на който ще играят тея за бойните точки, непременно трябва да е боен, на мен това ми е последния рунд с кръстосвач, ако не направят някакви промени![]()
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]
[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
seazar написа:Цитат(seazar @ Jun 13 2008, 08:54) да..до 30-40к -кръст, нагоре ако ходиш, бойния е за предпочитане ..аз лично пробвах на спидери тоя рунд и пак не беше много зле, въпреки че повечето от хората в коефициента ми бяха на кръстаци,но пък тея с бойните ги смилах..лошото е че не се продават..ако направят търговията на специалните кораби възможна между еднаквите раси ще е доста по добре.
Точно така, прав си, до 30/40к кръстосвача рулира, нагоре боен. За спийдърите също си прав, особено ако решиш да вдигнеш точките, нагоре почти всички играят на боен. Кофтито е, че и сега продавам половината откраднати ресурси за газ, не ми се мисли ако играя на спийдъри какво ще трябва да правя за да намеря газ.
Дам, по-малко загубени точки от твоя страна като отупаш някого. Ползвах ги преди, щото ми оставяха по-малко боклуци за обиране..., по-малко харчат, по-яки са, а и щото кръста е грозенJackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Jun 13 2008, 10:38) ПС: Нещо задължително което разбрах тоя рунд, кораба на който ще играят тея за бойните точки, непременно трябва да е боен, на мен това ми е последния рунд с кръстосвач, ако не направят някакви промени![]()
Наркотик, кат' си буал кръстаци, ся си им обирай рециклажа, като след всяка битка остават тонове изпадали болтове от всичките... =]
P.S.: Като си нокс, спийдъра ти е по-оферта от кръст, дам... само да има газ ;] Бе то като си нокс кое ли не ти е по-оферта де...
Последна промяна от LoaD на пет юни 13, 2008 10:37 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.