Recycle Universe...

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Hapk0Tuka
Редник (Private)
Регистриран: съб мар 29, 2008 2:54 pm
Контакти:

Мнение от Hapk0Tuka »

... сега кат0 станах сутринта, явн0 станах със задника наг0ре и се яд0сах!!! Абе глася се аз за битка... 0баче рециклажа е 20млн. скапания ми фл0т е 60к т0чки, средн0 д0бър мисля за т0чките ми ... :p140: ... 0баче за 20млн. рециклаж к0лк0 ли танкера трябват !? ... еврика :a049: ... 500 танкера ;) ! Дотук д0бре! Не не е д0бре кат0 се замисля ... зачудих се как м0га да мина п0-тънк0, няма как Трансп0ртите са спряни...не м0га да уг0варям рециклаж ( да упражнявам 0тб0рна игра) ... к0лк0 ли т0чки са тези танкерчета ... смятам, смятам и 0ткривам, че 500бр. 0тг0варят на 22k т0чици (а битката не е т0лк0ва равн0ст0йна, при п0-д0бра битка реца м0же да д0стигне и надмине 30млн.) ... или трябва да направя тези танкери или ще си 0бера 5млн. метал 0т реца и ще изям айда да не казвам кв0 ... н0 как т0ва са 0к0л0 22к т0чки, а фл0та ми е 60к ... ще трябва да кача 22k т0чки за да събера скапания рециклаж ... с извинение "е*ал съм г0" ... м нещ0 не се връзва ... пак се замислям, защ0 да изпускам реца, ак0 не г0 взема ... нямам минички, ще трябва да седя 3 дни кат0 луд п0 20 часа да крада касите, за да се възстан0вя :c022: ... н0 пък направя ли танкерите, ставам каса ... вмест0 да напрая аз 0ще фл0т, за да мачкам ... ще трябва да прая танкери, к0ит0 се равняват на 20% 0т т0чките на асс-т0 ... стремя се да имам п0не 60% фл0тец, шпи0нажа и т0й 20-25% ... 0пааа, нещ0 се 0бърква ... минавам 100% -вата граница ... а има и шпи0нажче, ск0р0сти и % на фл0та... да не г0в0рим за акаунт си мини!!! :a026:

... значи при 60% фл0т и 20% танкери ... 0стават 20% за всичк0 0станал0, значи или трябва да съм с 5-т0 шпи0наж на 100к т0чки, за да имам некви ск0р0сти и % б0нуси за фл0та си, или да съм 0хлюв, или да не вдигам нива на к0рабите си... не е удачн0 ... най-д0бре да намаля фл0та си на 40% ... н0 касата няма к0й да бие вече, м0же би няк0й заблуден тертет, к0йт0 играе за първи път и има 100 кръста!

... п0сле си казах, в д0брите стари времена, хубав0 си беше да се надрусаш с фл0т кат0 к0пеленце, да направиш малк0 рецки ... за 0станалия рециклаж да п0м0лиш няк0й да ти рециклира ... кеф след битка! :a055: ... тъкм0 се дразнех, че рециклажа беше малък миналия рунд и сега кат0 стана 40% се изкефих ... н0 уви иди г0 0бери ак0 м0жеш... :lol:

... 0тб0рната игра 0т страна на събиране на рециклажи избяга, или пък не, ще я има, н0 в първия съюз в класацията...или при 5 ч0века 0т цялата вселена!

С т0зи геймплей, т0лерира ли се п0стр0яване на г0леми фл0ти (съ0тветн0 п0следвани 0т здрави битки) ... или акаунт-рециклат0р... да не г0в0рим, че в т0па сам0 тва чакат, имат вече п0 мили0н рециклат0ри ... п0сле защ0 маниака бил 12млн. т0чки ... защ0 т0я бил т0лк0 т0чки ... пък 0ня пребарал т0лк0 рециклаж ... да не г0в0ря, и че има акаунти п0 на 400к т0чки, въртящи тъпата търг0вийка и набухани с рециклат0ри ... без капка фл0т, пълна излагация мисля! ... истината е, че п0вече 0т п0л0вината рециклажи 0тиват г0ре :k018: ...

М0га да мисля цял ден к'в0 да напиша 0ще ... ама ми 0мръзна! Дайте к0мпетентни мнения п0 темата!

Поздрави, Hapk0Tuka ! :a038:
Последна промяна от Hapk0Tuka на пет юни 13, 2008 7:50 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

еми ко ... няма да правиш 500 танкера, ще правиш 300 ... Може и 250 и г/д ще си избиваш загубите :) Пък ако играеш за битките, ко ти пука за реца ... 5 милиона, 5 милиона ... кой ти ги дава ? После не 3 дена по 20часа, ами 4 по 10 и си готов с ресурса ... особено в спийд-а, той се намира достатъчно лесно :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
Boru
Редник (Private)
Регистриран: вт апр 08, 2008 9:07 am
Контакти:

Мнение от Boru »

ами има нещо такова :p080:
а мен питаш ли ме на тоя спеед
реших да пробвам миопите, нали по евтини проучвания, ама с тоя бонус към реца още по голям проблем прави
сега съм на 100к точки и ако реша да счупя нукой с 1к рецки едвам си прибирам метала и кристала, а да не говорим за безценната газ
вярно това с тея 40% рец е хубаво нещо ама изведнъж идва проблема как да си го прибера(или поне по голямата част от него) сам без никой да помага и да не го давам на гладните чакали дет цял ден това им е работата - да чакалят :) защото вече в доста от случайте остава доста рециклаж да се вее из "пространството"
и те си го прибират щтот ти неможеш
е такива ми ти работи
[url=http://bulfleet.com/?recruit=435647][/url]
Hapk0Tuka
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Hapk0Tuka »

Да, пр0блема е п0-г0лям при ми0пите, забравих да г0 сп0мена... :lol: ... и газчицата какт0 каза е важна, а нея не я взимат биткаджийте, а хиените ... благ0даря за включванет0 :a013:
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Аз пък как съм миоп и досега имам изпуснат рец едва 100к газ от 5 милионен рециклаж. Пък и няма много акаунти под мен, които да не мога да изтърбуша. И шпионаж имам, скорости - средна работа. Проценти - добри. Всичко е въпрос на сметки и на мислене. Да, далеч по-лесно е да кажа на някои познат топаджия - летя натам, мини ме прибери, а после да ми го прати. Ама най-лесно е да се прави флот, флот, флот и да се мрънка щото не можеш да се прибереш после ;) Ми като не можете да мислите - мрънкате :)

П. П. Баш за газчизата - имам толкоз много газ, че се чудя на кого да я шитна...
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Hapk0Tuka
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Hapk0Tuka »

... ак0 м0га да п0питам к0лк0 т0чки си, о Велики Рециклат0ре !? :lol:
Последна промяна от Hapk0Tuka на пет юни 13, 2008 7:32 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Boru
Редник (Private)
Регистриран: вт апр 08, 2008 9:07 am
Контакти:

Мнение от Boru »

5 млн рец :lol: тоя ще ме убие
и аз на 50к точки можех да го прибера тоя рец
ама сега кат каже калкулатора 12млн метал/12млн кристал/6млн газ и ако съм карък да се падне 10% бонус това са си 3 млн отгоре и съответно вместо 1000 реца трябва да имам 1600 реца за до прибера по голямата част а 600*18 прави ~ 11к точки отгоре :}
П.С. незнам за какво се паля дори, но сигурно ще е добра идея следващия рунд на спеед да го намалят тоя процент
Последна промяна от Boru на пет юни 13, 2008 7:36 am, променено общо 1 път.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=435647][/url]
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Още веднъж си личи, че не мислите много. На почти 50к съм, а изпуснатия рец беше когато бяха на по-малко от 20к - 16-17к бях, защото защитника беше на 7к. И винаги съм имал достатъчно рециклатори, че да си прибера боклука, въпреки миопския бонус. И на 50к си имам рециклатори за боклука (е, ако е някое кърваво меле, 12 рунда с равностоен флот - едва ли, но за битка до 10-11 рунда спокоино ще взема почти всичко от полето). Та както казах - не става само с флот, трябва и акъл. Ама като нямате проблема си е ваш... И всъщност ме радва, че по-големите не правят рециклатори. Тъкмо, ако случаино стане гаф с нета ми, ще има да се чудят 20 минути преди да пуснат флот, защото ще знаят, че не могат да приберат скъпоценния рец, после ако намерят, ще чакат малко да намалее разликата между рециклатори и флот и накрая - 5 минути преди боя, аз инцидентно ще се окажа пак с нет.И скъпоценната газчица ще ви е намаляла още повече :lol: Извода е - които иска, намира начин. Другите мрънкат тука ;)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Hapk0Tuka
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Hapk0Tuka »

... и аз м0га да бия ламетата на 7к и да си събера буклука ... я литни кат0 си 100к на няк0й с г0ре-д0лу равн0ст0ен фл0т да те вида ... пък ак0 г0 събереш, значи си каса 0тсякъде ... и я си п0мисли пак, дали т0п-а не прая рецки, че мн0г0 ми стана смешн0 :lol:
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Имам чувството, че споря с идиот (всъщност, ......................, правилно ми е чувството). Нека да ти обясня бавно, ......................, дано ме разбереш. На 16-17к имах 250 рециклатора, с които перфектно си прибирах боклука. Сега, на 50к имам далеч повече рециклатори, с които също си прибирам боклука. И в същото време, имам флот да набия почти всеки балансиран акаунт под мен. Винаги ще има хора, които не правят рециклатори и не си и прибират боклука. Да, такива едва ли ще ги бия, но то това им е идеята - бои по всичко, нагоре и надолу в коефициента. А за Бору - като пример 12/12/6 на 120к+ (гледам ти сигнатурата, нямам идея колко точно точки си), спокоино може да се прибере. Че дори и с миопския бонус. Проблема е, че "рециклатор" за повечето на средни точки е МРЪСНА дума, предпочита се помоща на топаджиите, пред това да си свършиш работата сам. И понеже се налага да ставам и нямам време да се занимавам с факта, че не можете да мислите - една народна поговорка. "На вълка врата му е дебел, защото сам си върши работата".

sin_zaek: без обиди... щом толкова държиш да използваш сравнения и тн, използвай, но не директно насочени към някой...
Последна промяна от Fallen_angel на пет юни 13, 2008 9:19 am, променено общо 1 път.

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[b]не-играещ[/b]
Отговори

Върни се в “Off Topic”