Taison написа:Цитат(Taison @ Jun 12 2008, 16:22) Направо DarkWatch е издухал психото като вятър - глухарче и го е смазал като слон - ягода![]()
Брутални стравнения бре пич
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
По скоро нета ми спря 2 мин преди битката и дойде няколко след битката....И през деня прекъсваше на няколко пъти така.Но както и да е - лято иде - не ми пукаDarkWatch написа:Цитат(DarkWatch @ Jun 12 2008, 14:13) Историйката е проста: мислех Психаря за приятел а той човечеца супер много ме издразни в скайп с въпросите си кой бил еди кой си играч и аз му казах, че няма му кажя кой е и той почна ме обижда на лиглио и там подобни, жалка история ... И пребирам се от даскало и си гледам спайовите и гледам Психаря ме спувал, викам си аз тей ли ... окс е ман, бутнах една планетка на бързо, и пратих плътна колония до него към късните часове на следобеда, престигна колонизатора и веднага започнах да дигам складовете за газ и пратих Стациониране на флотатаКъм 23:50 флотата се стацна и веднага пратих Звездите на атака и пробна атака с бойния флот ... и кво да видя аз човека си рефрешва точно на 10 мин и след удара продалжи да рефрешва така, а преди това му бях пратил празно ЛС да видя кво е положениеото и той не го беше прочел и дори след удара, и това ме увери, че беше с рефрешър ....
DarkWatch vs nCuXaPaa
Останалия рец мисля, че ПОНСЕ го пребра, да си го харче със здраве![]()
Мислех да не пускам битката ама ...
дам лято е още няколко дена и аз влизам в мод и спирам играта и работа и живот ме чакаnCuXaPaa написа:Цитат(nCuXaPaa @ Jun 12 2008, 16:57) По скоро нета ми спря 2 мин преди битката и дойде няколко след битката....И през деня прекъсваше на няколко пъти така.Но както и да е - лято иде - не ми пука![]()
edit:Друг е въпроса, че смс известяването не работи...