Аха, нали знаеш колко малко са хората дето намалят рефрешите разчитайки на шпионаж (на тия точки)... Пък и нали знаеш кво става ако първия път не успееш с полевака?VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jun 10 2008, 23:39) Фрий стайлър, ще ти го обясним по други начинь, че мойш ли ме разбра. Представи си акаунт на 30к /т.е. твоя/, с 11то шпионаж и 350 бойни кораба. Стацваш до акаунт на 25к, пак с 11то шпионаж, ама с 500 кръста. Човека си рефрешва през 10-15 мин, защото е гъзе и знае, че му пращаш смс. Ама ти, защото си малко по-хитър, което може да е съмнително, му пращаш м/у рефрешите 1 полевак и му прецакваш флота. Той влиза, ама ти нали си излязъл по-'итър, пускаш бойните като мъж и му се хилиш. Ония получава смс, ама за къФ чеп ще да му е, кат' не мой' се 'удигне. Е с'я разбра ли ме ?
Едит: А, за да не го правиш постоянно, защото така сладко, просто полевака като прецака флота, просто изчезва безследно. Така ти губиш някакви си 10 точки, ама го биеш кат' шкембе 'у ду'ар. Ама ако вземе логне и се вдигне, а ти не забележиш, полевака ти заминава на кино. Ей ти смисъла от по-бавен кораб. Нали трябва малко да е трудно мамфка му![]()
защо не
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Точно там е уловката. Да се покаже кой е по-добрия. А и нали ако е лесно, не е интересно
Прекалено .. скучно ще да е със сонди. Затова нещо трябва да е с нещо по-бавно 
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
рециклатори или колонизатори ?VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jun 11 2008, 06:47) Точно там е уловката. Да се покаже кой е по-добрия. А и нали ако е лесно, не е интересноПрекалено .. скучно ще да е със сонди. Затова нещо трябва да е с нещо по-бавно
![]()
Наказан сте поради някаква причина (вулгарни, обидни изрази или нечестна игра).
След изтичане на наказанието акаунтът ви ще бъде автоматично активиран до 30 минути, ако не го активирате сами.
Вижте таблицата с наказаните и за причината за наказанието
След изтичане на наказанието акаунтът ви ще бъде автоматично активиран до 30 минути, ако не го активирате сами.
Вижте таблицата с наказаните и за причината за наказанието
Ако си ми проследил P.S-а - там съм написал, че не е казано, че шанса на сондата ще е 100%... а представи си, ако е с изтребители, не стига че ещ пътувам 10+ мин, ами и може да не стане нищо...VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jun 11 2008, 06:47) Точно там е уловката. Да се покаже кой е по-добрия. А и нали ако е лесно, не е интересноПрекалено .. скучно ще да е със сонди. Затова нещо трябва да е с нещо по-бавно
![]()
Прекаленом ного фактори на едно място...
Проучването ... бавния кораб ... шанса, мисля че няма смисъл да е бавен кораба. Нека да е сонда - достатъчно е да се държи в невидение с какво ниво комп- системи е врага.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Бе в тази игра нищо не е сигурно. Винаги факторите са много. Точно затова и нека да е по-бавен кораб. Ще си помислиш колко пъти ще го правиш този номер. Сондата е 1 000 ресурс. Можеш да си позволиш да замразиш всеки през рунда. Докато един полевак е 10 точки. При няколко успешни и няколко неуспешни опита .... Така е много по-добре.
[color=red]
-
Then and now
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
- Контакти:
На мен лично предложението за вирус ми хареса. Само трябва да се доизбара. Аз предлагам добавка антивирусна. Ще иска ежедневно да пускаш ресурс в нея, тамъ кристали, метал, подкупи. За да бъдат нещата пропорционални, обаче, трябва да се сложат и ъпгрейдове на вируса, който да надвива антивирусната, която също ще се ъпгрейдва и ще гълта повече ресурс. Естествено ще има и последно ниво на вируса, което ще побеждава всички антивирусни и директно ще влиза в системата. За да са равнопоставени нещата ще има и проучване след антивирусната, което ще е със сила по-голяма от тази на последен левел вирус. Ще се казва "пеницилин". Естествено с надграждане на последното ниво ще се открива ново проучване то ще е някакъв СПИН. Това проучване веднъж като зарази системата и ще я унищожава. За да го няма, обаче ще се въведе и ново проучване за антивирус, което ще се казва "презерватив" и с него ще се предпазва системата от това заразяване. За да бъде симслена цялата хватка с вирусите ще има и проучване над това, чрез което ще се правят вируси, които ще унищожават и тези системи, които от своя страна ще имат подобрения, за да се справят със вирусите. Та така се получава една сложна система и една изцяло нова стратегия на игра, която ще промени играта дсо неузнаваемост и ще превърне всяка шпионка в заплаха.
Последна промяна от Then and now на ср юни 11, 2008 4:53 pm, променено общо 1 път.
"Времето променя, времето подменя."
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Ае, човек, аз не играя булфлийт, за да се занимавам с вирусология. "Антивурсната" си е самия "вирус", т.е. като вдигаш нивото на комп. с-ми, хем си подобряваш "антивирусната", хем и самия "вирус". А ти помисли, защо съм ги сложил в кавички 
[color=red]
- Nedospivko
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
- Контакти:
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Айде дайте малко по сериозно.В предложението има хляб, но както винаги се получава стана едно тотално оспамване.И както винаги се пръкнаха "гениални" хрумвания.Но знае ли човек, в едно кило плява може да откриеш зрънце жито.
Последна промяна от niki_god на ср юни 11, 2008 5:48 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
-
Then and now
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
- Контакти:
Направо да е към шпионажа, за по-лесно.VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jun 11 2008, 18:58) Ае, човек, аз не играя булфлийт, за да се занимавам с вирусология. "Антивурсната" си е самия "вирус", т.е. като вдигаш нивото на комп. с-ми, хем си подобряваш "антивирусната", хем и самия "вирус". А ти помисли, защо съм ги сложил в кавички![]()
"Времето променя, времето подменя."