защо не

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Jun 10 2008, 22:00) За раздвиждане сте прави,необходимо е.Рояле разбрах те,но замисли се че един летец на ден прави по доста атаки, в голямата си част неуспешни(разход на газ доста голям).И стигаме до един момента в който старата изпитана тактика на и тата пак излиза на преден план.Бий и та, вдигай компютърни,не давай прекомерно кол.газ и в един момент се оказваш няколко дължини пред един летец(не аз летя в посл.рунда).Повече комп.системи - повече откраднат рес възможност за изравняване на флотите,нисък разход на газ - повече и по бързи проучвания(по високо ниво изсл.) и така натаък.

П.С За нагаждането си прав, иначе няма оцеляване.
Не съм казал, че това ще накара щатните ресурсни топаджии да заиграят на флоти и компютърни ;)
Пък и комп системите са много евтини, май бяха 9 млн кристали 15тто им ниво - което се явява максимум ... Т.е. на горните етажи няма как да заразиш някой, става като със шипонажа като се вдигне на 15 (16) и... Ама тоя рунд пък се забелязоха няколок интрижки така из топа, каос-петър и пр. дето едно ей такова фрийзване на флота би било доста интересно ;) (да се направи 30то ниво максимума, така винаги може да има изненади :P )

А за летеца, дето дава много газ от неуспешни атаки ще е точно заради това че ще влага 95% от ресурсите си във флот, вместо примерно 50 и другите в компютрни, едва ли толкова ще се сблъква с равностойни флоти които не бягат по 5 часа, от колкото с такива дето смазва 2 рунда, но седят по 20 часа, а в останалите на сейв или добрия стар смс :)
Последна промяна от RoYaL на вт юни 10, 2008 8:16 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Добрия стар смс и бум .... Стават такива неща и най-добрите американски семейства. Ама нека не бъдем нагли. Сондата е прекалено бърза. Нека да е нещо бавно, че да стане по-интересно :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
ACTIVEX
Редник (Private)
Регистриран: вт фев 26, 2008 11:57 am
Контакти:

Мнение от ACTIVEX »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jun 10 2008, 22:49) Добрия стар смс и бум .... Стават такива неща и най-добрите американски семейства. Ама нека не бъдем нагли. Сондата е прекалено бърза. Нека да е нещо бавно, че да стане по-интересно :)
добре де дай предложение
Наказан сте поради някаква причина (вулгарни, обидни изрази или нечестна игра).
След изтичане на наказанието акаунтът ви ще бъде автоматично активиран до 30 минути, ако не го активирате сами.
Вижте таблицата с наказаните и за причината за наказанието
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Колонизатор :) Или пък полевак. Нали викате, че нямало смисъл от тези кораби. Така ще има :)
Последна промяна от VaN__ на вт юни 10, 2008 8:54 pm, променено общо 1 път.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jun 10 2008, 22:53) Колонизатор :) Или пък полевак. Нали викате, че нямало смисъл от тези кораби. Така ще има :)
Идеята е проучването да е определящо, а не флота...
Така се губи смисъла, дат и летя 30 мин с колонизатор, за да те фрийзна за 20, пък ти да си вдигнеш флота малко преди да стигне колонизатора ... :)
Пък и целта е да не се усетиш, нали?
Последна промяна от RoYaL на вт юни 10, 2008 9:00 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Jun 10 2008, 21:45) Роял, аз да съм що годен конкурентен на такива хиени кат вас :) и да се мандахерцам нйеде около 10-20 място, повярвай ми компютърните хич не седят на ниско ниво.Но я да попитаме някой боец, ама чист (такъв дет цифрата 10 комп.му е рекорда)как ще изреве на умряло от такова нововъведение.
Рекорда ми е 13 през Вселена 2 Рунд 1, ако обичаш. От тогава насам, не съм ги вдигал над ниво 7, освен сегашния рунд Вселена 2 - на ниво 8, щото Роял ми се подиграваше... :/ И това когато не играя само на флота... като играя на флота... не питай... за са рекорда е 4. ;]

P.S.: аве кой луд щи даде над 300к газ и кусур кристали за Комп.системи !? Я ми го покажете тоя... :S Освен Иван де ... той е болен в тва отношение :D
Последна промяна от LoaD на вт юни 10, 2008 9:05 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Рояле, замисъла ми беше мааааалко по-дълбок от това "П'скаш сондъ и го пра'кш талаш". Мисълта ми е следната. Нека да е полевак. Да е на принципа на пиратския полет - без смс известяване. Ама веднъж "проникнал" на чуждата планета, да се губи. Т.е. да дава кухи точки. Така ще се и съобразяваш колко пъти ще го използваш този трик, тъй като 1 полевак е 10 точки. Да давам конкретен пример. Дебнеш някой. Стигаш за 10-12 мин до него с бойния флот. Ама човека има равен или по-голям шпионаж. Пускаш му м/у рефрешите полевака и после нека си има известяване. Само ще стои и ще гледа как му минаваш отгоре.
[color=red]

Потребителски аватар
free_styler212
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет апр 21, 2006 11:35 am
Контакти:

Мнение от free_styler212 »

Е па ако чакам първо да стигне полевакаааааа ... После докато тръгне и флотатааааа ... Ехеееее - тоя човек дето иска да удрям направо да му е спрял нета - тогава ти казвам и без такива екстри ще си го прасна без да му мисля ;) ! Пък някак си не върви ако някой ти прати Полеви изтребител с такава мисия и изобщо да не ти го изписва, че да не го забележиш ... Пък ако го видиш вече ще си наясно с потенциалната опасност и ще бъдеш нащрек :74:
[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]

[b][color=#000080]"WARS COME AND GO ... BUT MY SOLDIERS STAY ETERNAL"[/color][/b]

[color=#00BFFF]Хера - Царица на боговете, богиня на брака, съотвествие - Юнона[/color]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=1175814][/url]

[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=3119611][/url]

Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Фрий стайлър, ще ти го обясним по други начинь, че мойш ли ме разбра. Представи си акаунт на 30к /т.е. твоя/, с 11то шпионаж и 350 бойни кораба. Стацваш до акаунт на 25к, пак с 11то шпионаж, ама с 500 кръста. Човека си рефрешва през 10-15 мин, защото е гъзе и знае, че му пращаш смс. Ама ти, защото си малко по-хитър, което може да е съмнително, му пращаш м/у рефрешите 1 полевак и му прецакваш флота. Той влиза, ама ти нали си излязъл по-'итър, пускаш бойните като мъж и му се хилиш. Ония получава смс, ама за къФ чеп ще да му е, кат' не мой' се 'удигне. Е с'я разбра ли ме ?
Едит: А, за да не го правиш постоянно, защото така сладко, просто полевака като прецака флота, просто изчезва безследно. Така ти губиш някакви си 10 точки, ама го биеш кат' шкембе 'у ду'ар. Ама ако вземе логне и се вдигне, а ти не забележиш, полевака ти заминава на кино. Ей ти смисъла от по-бавен кораб. Нали трябва малко да е трудно мамфка му :)
Последна промяна от VaN__ на вт юни 10, 2008 9:41 pm, променено общо 1 път.
[color=red]

Потребителски аватар
free_styler212
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет апр 21, 2006 11:35 am
Контакти:

Мнение от free_styler212 »

VaN__ написа:QUOTE(VaN__ @ Jun 10 2008, 23:39) Е с'я разбра ли ме ?
Да, шефе ... Аз мислех, че с тоя полевак целиш да му намалиш един вид Шпионажа, че да не му прати СМС, а не както другите казват да му замръзиш флотата - не съм те разбрал ! My bad :p140:

[b][color=#000080]"WARS COME AND GO ... BUT MY SOLDIERS STAY ETERNAL"[/color][/b]

[color=#00BFFF]Хера - Царица на боговете, богиня на брака, съотвествие - Юнона[/color]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=1175814][/url]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=3119611][/url]

Отговори

Върни се в “Off Topic”