защо не

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Jun 10 2008, 21:16) Въведе ли туй чудо за което мечтае Рояла, от ся виждам тясно специализираните акаунти за обиране на и та и гонене на рец с много полети, как правят "Вечна дружба" с един боен акаунт и цъфат с по 1 колония до жертвата и ай поеми тез сонди докато се фризираш и после си изгорел кат крушка.А не щете ли вирус дет насочва по слаби флоти от вашта към планетата с основен флот.Ай нема нужда.
Нали за това ще има кофециенти и за шпионаж... като си 300к, не можед а шипонираш човек на 30к :) а само до 150... ;)
Сега, дали проучването дето ще те фрийзва ще е шпионаж или комп системи не знам, обаче е ясно, че ако не искаш да те фризират или да ти спират добивчето ще си вдигаш проучването да е актуално с хората на точките ти :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
blademaster_rado
Редник (Private)
Регистриран: нед авг 26, 2007 1:17 pm
Контакти:

Мнение от blademaster_rado »

Аз пък предлагам тоя "вирус" да ти влиза в системата и да можеш да виждаш какво има на планетката му в момента като кораби,сгради,проучвания може би.Разбира се изчистването от вирус да става с проверка за шпионин в системата с кликане на 1 бутон да кажем или нещо такова. :c022: Разбира се,ако не провериш за такъв вид шпионин да може да ти разглежда планетката по всяко време до отстраняването на тоя червей.
Последна промяна от blademaster_rado на вт юни 10, 2008 7:35 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
ACTIVEX
Редник (Private)
Регистриран: вт фев 26, 2008 11:57 am
Контакти:

Мнение от ACTIVEX »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jun 10 2008, 21:31) Нали за това ще има кофециенти и за шпионаж... като си 300к, не можед а шипонираш човек на 30к :) а само до 150... ;)
Сега, дали проучването дето ще те фрийзва ще е шпионаж или комп системи не знам, обаче е ясно, че ако не искаш да те фризират или да ти спират добивчето ще си вдигаш проучването да е актуално с хората на точките ти :)
не исках аз да го кажа защото не съм запознат с играта му :)
Наказан сте поради някаква причина (вулгарни, обидни изрази или нечестна игра).
След изтичане на наказанието акаунтът ви ще бъде автоматично активиран до 30 минути, ако не го активирате сами.
Вижте таблицата с наказаните и за причината за наказанието
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

blademaster_rado написа:Цитат(blademaster_rado @ Jun 10 2008, 21:34) Аз пък предлагам тоя "вирус" да ти влиза в системата и да можеш да виждаш какво има на планетката му в момента като кораби,сгради,проучвания може би.Разбира се изчистването от вирус да става с проверка за шпионин в системата с кликане на 1 бутон да кажем или нещо такова. :c022:
Импер*яонлайн - нема нужда :)

Потребителски аватар
ACTIVEX
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ACTIVEX »

blademaster_rado написа:Цитат(blademaster_rado @ Jun 10 2008, 21:34) Аз пък предлагам тоя "вирус" да ти влиза в системата и да можеш да виждаш какво има на планетката му в момента като кораби,сгради,проучвания може би.Разбира се изчистването от вирус да става с проверка за шпионин в системата с кликане на 1 бутон да кажем или нещо такова. :c022: Разбира се,ако не провериш за такъв вид шпионин да може да ти разглежда планетката по всяко време до отстраняването на тоя червей.
това можеш да го видиш с един пълен доклад,освен сградите нойто ако няма да нападаш с бомбери както беше писано по рано не ти трябват
След изтичане на наказанието акаунтът ви ще бъде автоматично активиран до 30 минути, ако не го активирате сами.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Нали има ограничение за броя атаки? И какво е противодействието на атаката със ЗНС? ...с една диня може 5к пъпеша да сринеш....

легенда:
пъпеш - бойна еденица различна от ЗНС
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Роял, аз да съм що годен конкурентен на такива хиени кат вас :) и да се мандахерцам нйеде около 10-20 място, повярвай ми компютърните хич не седят на ниско ниво.Но я да попитаме някой боец, ама чист (такъв дет цифрата 10 комп.му е рекорда)как ще изреве на умряло от такова нововъведение.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Jun 10 2008, 21:45) Роял, аз да съм що годен конкурентен на такива хиени кат вас :) и да се мандахерцам нйеде около 10-20 място, повярвай ми компютърните хич не седят на ниско ниво.Но я да попитаме някой боец, ама чист (такъв дет цифрата 10 комп.му е рекорда)как ще изреве на умряло от такова нововъведение.
Ами, мисля че като хората знаят, че има такова въведение във вселената, и си разчовъркат мозъците че може да им замине флотеца, ще вземат мерки и ще си вдигат компютърните... Сещаш се, че човек на 30к с 1000 кръста, няма ад е толкова ефективен, от колкото примерно със 700, ама 3 нива комп системи повече, нали? :) Залагаш на факта, че е по-лесно да се сейваш от колкото да разчиташ на това, че няма да ти дойде някой с по-голям флот и по-високо ниво комп. системи. (И обратно - като види някойс 300 кръста и по-високо комп. системи, и кисне по 20 часа на ден, май ще го е яд че има тия 300 кръста отгоре, вместо ценното поручване) Нещо с оплетох в тафтология, ама реално ме разбираш много добре :)
То и до сега хората не вдигаха йонните до повече от 5то, ама гледам тия "чистите" бойци с 12то йонни :)
Последна промяна от RoYaL на вт юни 10, 2008 7:51 pm, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ACTIVEX
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ACTIVEX »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Jun 10 2008, 21:45) Роял, аз да съм що годен конкурентен на такива хиени кат вас :) и да се мандахерцам нйеде около 10-20 място, повярвай ми компютърните хич не седят на ниско ниво.Но я да попитаме някой боец, ама чист (такъв дет цифрата 10 комп.му е рекорда)как ще изреве на умряло от такова нововъведение.
остави рояла :) в краина сметка с вс се свиква на мен последно пц системи ми бяха на 11 а спая на 13 добре дошли, не казвам, че съм играч, но би било добе да има раздвижване в играта
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

За раздвиждане сте прави,необходимо е.Рояле разбрах те,но замисли се че един летец на ден прави по доста атаки, в голямата си част неуспешни(разход на газ доста голям).И стигаме до един момента в който старата изпитана тактика на и тата пак излиза на преден план.Бий и та, вдигай компютърни,не давай прекомерно кол.газ и в един момент се оказваш няколко дължини пред един летец(не аз летя в посл.рунда).Повече комп.системи - повече откраднат рес възможност за изравняване на флотите,нисък разход на газ - повече и по бързи проучвания(по високо ниво изсл.) и така натаък.

П.С За нагаждането си прав, иначе няма оцеляване.
Последна промяна от niki_god на вт юни 10, 2008 8:02 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Отговори

Върни се в “Off Topic”