защо не

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
ACTIVEX
Редник (Private)
Регистриран: вт фев 26, 2008 11:57 am
Контакти:

Мнение от ACTIVEX »

и това не е зле като идея, вс да е на базата на вирос предаван по цифров път а не както беше апострофирал админа на спеед със спринцовка :P
Наказан сте поради някаква причина (вулгарни, обидни изрази или нечестна игра).
След изтичане на наказанието акаунтът ви ще бъде автоматично активиран до 30 минути, ако не го активирате сами.
Вижте таблицата с наказаните и за причината за наказанието
Потребителски аватар
ACTIVEX
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ACTIVEX »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jun 10 2008, 19:36) Да ти кажа честно, предложението за Маневреност на бойните кораби по ми хареса :) .
там се базира на нещо което вече го има а тук на нововъведение :)
След изтичане на наказанието акаунтът ви ще бъде автоматично активиран до 30 минути, ако не го активирате сами.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Къде го има? В STAR WARS ли? =]
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
ACTIVEX
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ACTIVEX »

ако трява да съм честен последно го видях в батълстар галактика, което в случея не знам дали е смешно
Потребителски аватар
free_styler212
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет апр 21, 2006 11:35 am
Контакти:

Мнение от free_styler212 »

Тодор Димов написа:QUOTE(Тодор Димов @ Jun 10 2008, 19:43) ако трява да съм честен последно го видях в батълстар галактика, което в случея не знам дали е смешно
Да си го видял да се смее LoaD ? :p140:
[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]

[b][color=#000080]"WARS COME AND GO ... BUT MY SOLDIERS STAY ETERNAL"[/color][/b]

[color=#00BFFF]Хера - Царица на боговете, богиня на брака, съотвествие - Юнона[/color]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=1175814][/url]

[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=3119611][/url]

Потребителски аватар
ACTIVEX
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ACTIVEX »

free_styler212 написа:Цитат(free_styler212 @ Jun 10 2008, 19:45) Да си го видял да се смее LoaD ? :p140:
а ти да си ме видял да пиша по негов адрес :) аз просто вметнах,че не знам дали ще прозвучи смешно, но с др думи
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Та... коруин спомена в една тема - за какво ще се вдига шпионажа, ако се маха СМС известието. Това предложение отговаря на въпроса - да не те заразяват.
Слага се коефициент и за шпионажа, като за атака (така също ще се стремиш да вдигаш шпионаж, щото като си на 30к, хората на 300к няма да могат да ти помагат). И се шпионират хора самов рейднжа на 2,5 до 2,0 коеф. При повече от 2 нива разлика примерно, една такава зараза да ти спира добива за 24 часа, при 3 нива разлика да ти замразява флота за 20 минути (да не можеш да се сейвнеш примерно, докато те нападат :D ) и т.н. Много бих искал второто да се въведе :) )))

P.S.: Като казах за 2 нива, 3нива и пр. не казах че трябва да е 100% шанса :) Макар, че пак има логика де, но си е супер грубо... Но пък може да се въведе във Вселена 1, където на рунд новите играчи не са чак толкова много и не би отказало маса народ :)
Последна промяна от RoYaL на вт юни 10, 2008 5:52 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
ACTIVEX
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ACTIVEX »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jun 10 2008, 19:49) Та... коруин спомена в една тема - за какво ще се вдига шпионажа, ако се маха СМС известието. Това предложение отговаря на въпроса - да не те заразяват.
Слага се коефициент и за шпионажа, като за атака (така също ще се стремиш да вдигаш шпионаж, щото като си на 30к, хората на 300к няма да могат да ти помагат). И се шпионират хора самов рейднжа на 2,5 до 2,0 коеф. При повече от 2 нива разлика примерно, една такава зараза да ти спира добива за 24 часа, при 3 нива разлика да ти замразява флота за 20 минути (да не можеш да се сейвнеш примерно, докато те нападат :D ) и т.н. Много бих искал второто да се въведе :) )))
ето човек с опит и по развита фантазия от моята си казва думата
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Въведе ли туй чудо за което мечтае Рояла, от ся виждам тясно специализираните акаунти за обиране на и та и гонене на рец с много полети, как правят "Вечна дружба" с един боен акаунт и цъфат с по 1 колония до жертвата и ай поеми тез сонди докато се фризираш и после си изгорел кат крушка.А не щете ли вирус дет насочва по слаби флоти от вашта към планетата с основен флот.Ай нема нужда.
Последна промяна от niki_god на вт юни 10, 2008 7:16 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
ACTIVEX
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ACTIVEX »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Jun 10 2008, 21:16) Въведе ли туй чудо за което мечтае Рояла, от ся виждам тясно специализираните акаунти за обиране на и та и гонене на рец с много полети, как правят "Вечна дружба" с един боен акаунт и цъфат с по 1 колония до жертвата и ай поеми тез сонди докато се фризираш и после си изгорел кат крушка.А не щете ли вирус дет насочва по слаби флоти от вашта към планетата с основен флот.Ай нема нужда.
ее това, че ти е неудобно на теб не значи че идеята не е добра, в краина сметка нека да има раздвижване малко в играта...... нека има напрежение, а не нападат ме вдигам флота и да се надяваме да спре я ток я нет
Отговори

Върни се в “Off Topic”