munata SofiaBarca vs SoN_Of_DeViL smersh

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

charovna

Мнение от charovna »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jun 10 2008, 02:57) Пешко, аз съм ламер :)
А, ти не беше ли кламер?? Или се бъркам с някой друг :)
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Ти оная каса Ангела няма да го слушаш .. да не чуе нещо от Лорда ... Той е кламера :) Ае верно, къде е батфко ? Тъй де, Лорда ?
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jun 10 2008, 00:57) Пешко, аз съм ламер :)

Ехх VAN ,всички сме ламета на тоя свят. Нали знаеш днеска си ламер а утре си каса ех ех ех :a035:
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Не мога доживя да стана каса ... То много труд иска, а мен ми е едно такова мързеливо ... :)
Та, засега съм ламер ... Е, може би касимуга, ама не се знае .. :)
Лека ви, че ми е време да дремя. Утре в 6 ставам си взема каквото ми се полага от нощния добив на касите, ако падне и да рецна някой ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

Егаси провокациите, малиииииии, ама малииииии :) Аз май се обърках вече - значи УЖ ние (АЗ!!! :) ) потдържаме спама, а като гледам ВИЕ го провокирате, баси майтапа :lol: За разлика от повечето от вас, ОБАЧЕ, аз се аргументирам (за да ви докажа, а не само празни приказки), та:

1). Аз не съм видял яростни оправдания и безпочвени обвинения по адрес на нападателя в тая тема на който и да е било от СМЕРШ, естествено с изключение на потърпевшия, който е млад, зелен (сиреч с още недоизграден характер). Само той беше най-афектиран от цялата ситуация - който е говорил с него от съюзниците ми, всеки го е съветвал да успокои топката, да се вземе в ръце (аз по скайп час и половина съм го карал да кротне малко) - но казах вече, това е нормално - за момче на 15 години (в пубертет още) е импулсивен. Тъй като става дума за текущата тема аз искам да ми пратите (на ЛС ако трябва, че да не спамим) пост на някой от СМЕРШ (без Сина), който да е тръгнал да хули и обижда безпрецедентно по нападателя, Глобул, админи и СВЕТА!!!

2). Nemesis4o, не си прав скъпи ми приятелю (приятно ми е, Светозар се казвам :) ), защо ли? Еми:
2.1. Аз започнах да се заяждам с мистър Сиринци от Прасмос, защото той ни нарече аматьори, което автоматично значи, че не съм почнал аз умишлено заяждането (ако си чел темата с онази хубава фраза с червените букви и комбинацията от тях). Вече предисторията не я знам, не ме и интересува. Важното е, че нито на теб, нито на който и да е било ще му е приятно да го нарекат аматьор (ти няма да си мълчиш - 101% съм убеден). В това заяждане се намеси Джак (Кондуктора) - уважавам момчето и качествата му (казах му го) и с него не се заяждаме по никакъв начин, само ако има нещо на шега (за майтапа). С VaN_ е същото - няма люти обиди, само спортна злоба, шеги и закачки - това навсякъде го има :a055: ;
2.2. Nemesis4o, пич, прочети този откъс (цитат) от изказване на господин героя в тая тема, моля те: "...пичове я им ебете майката на смерш, смершковци, смешници, вижда се че са недоклатени бабо яговци и недонаправени звездни чикиджии. може ли брат да ебе сестра, имам в предвид, звездния чикиджия клати сестра си памче и съвместно се правят на журналисти..." Няма да продължавам нататък. Та, искам да те питам ти какво би направил в случая. Тъкмо напиша някой пост и реша да е последен за мен и... се пръква нещо от сорта. Кажи ми кой от нас говори толкова вулгарно, за който и да е съюз (като цяло). Може да има лични нападки м/у отделни членове, което си го обръщат на дуел (тяхна си лична драма), но такова масово хулене !??!?! Не искам за това, че си защитавам отбора някой превъзбуден момък да ми чете морал... Акоректно и ненормално е просто.

3). Taison, мисля че ти дадох отговор на изказването ти с написаното в 2.1

ПП. VaN_ надявам се да запазаим добрия и цивилизован тон :a055: BOSS, пич, кажи как да спра - тъкмо реша да драсна за последно и се пръква някой велик оратор с "оригинално" изказване, е как!!! Дори и наказание си издействах (може би), че не спазвам заръката на CORWIN, но според мен ако иска да се прекрати спама, просто да му тури катинар - най-лесното е!
Последна промяна от gajet_killer на пон юни 09, 2008 11:37 pm, променено общо 1 път.
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

munata2 написа:Цитат(munata2 @ Jun 10 2008, 02:02) виждам че си много умен начетен и меко казано писател. господин писателю, как би отговорил ВИЕ на това.........
trai be da ne doida da ti nacupa
selskata tikva, ne moga da razbera
prestarqli babichki zashto se butat
v tiq igri i daje pishat sobshteniq
da se zaqjdat -hodi gledai si
decata i vnucite i se zamisli kolko
si izprostela ,iavno kanarskite
selqni im e skuchen jivota ,am ne
si poznala nestiga che multeete s
maimunata ami i si mislite che
triabva da vi tarpia bezmislenite
sobshteniq
пак се наслушах на глупости, и
пак ние, или по точно аз съм вулгарен. не се познаваме, нямам желание да се запознаваме, но да ти кажа нещо.. за това, което спретна този, недоклатения травестит, наистина ми идва да се кача на самолета и да му извадя певеца..... бъди реален, погледни как стоят нещата, от къде точно се започна и до къде се стигна..

искаш да кажеш че вината е моя ? ясно е просто си кон с капаци,, татко звезден ........я, ще ти даде медал.
и децата могат да разберат от къде започва интригата,, или си глупав или обичаш да се правиш на такъв/.

Нямаш спирка, нали? Няма да се изхвърлям (пак) в дълги президентски речи, но сам/а прецени кой се прави на приятно разсеян в случая - само за сведение ти припомням част от моето по-горно изкаване:"... Кажи ми кой от нас говори толкова вулгарно, за който и да е съюз (като цяло). Може да има лични нападки м/у отделни членове, което си го обръщат на дуел (тяхна си лична драма), но такова масово хулене !??!?!..."

А, и още нещо (накратко) - не съм визирал личните съобщения в играта. Там ако всеки си признае колко пъти е получавал "добронамерени поздрави" и по роднини, и по твой адрес (приципно, не точно ти) и т.н., то ще се препълниш от информация (както и аз, схващаш, нали). Тук акцентирам върху форума - това е обществено място за показване на личното мнение на всеки (та това имах предвид, ако не си в час)..аре давай, ти си наред да контрираш с нещо "оригинално", вече само това чакам :dizzy:
Последна промяна от gajet_killer на вт юни 10, 2008 12:19 am, променено общо 1 път.
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

Човек за 3 дена да не влезе у тоя форум и се оаквате...Ае стига толкоз.След малко ще чета и ще раздам наградите.

Въкулака и муната са с по 5 дена читатлески статус.
Последна промяна от EvilForce на вт юни 10, 2008 5:38 am, променено общо 1 път.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”