VaN__ написа:QUOTE(VaN__ @ Jun 9 2008, 19:35) Деска, ае пък аз да съм играл срещу СМЕРШ преди Стелеон или Файтъра да са чували за пободен съюз, а ? Нали ще се самоизтъкваме ? Поне аз доколкото знам, изобщо дори самия Трол не знаеше, че те 2та са напрвили подобен съюз. Как да е .. после им даде разрешение, така че ... вече може да се водят официално, че не са откраднали името. Ама аз се съмнявам в това .... В смисъл, че са го откраднали.
Та въпроса ми е - НЕ МОЖЕ ЛИ ДА КОМЕНТИРАТЕ БИТКАТА ? А ? И поне да си вадите поука, щом другите играчи ви укоряват ? А ? Гаджет, ти пък кога стана адвокат ? Бил ли си поне 2 рунда в този съюз, че да си им адвоката ? Съюза си има лидер, който поне от кумова срама трябва да каже нещо. Ако мен ме пернат, защото съм се запукал нейде или защото съм забърсал някое момиченце, 1во лидера ми ще ми направи света черен, после ще ми тегли и една публично. Ама най-малкото, като види, че съм офф повече от 15 мин с флот на планетата, гледа да ме уведоми. Това е честно използвана тактика в "сплотените" съюзи ... Или да разбирам, че СМЕРШ не са такъв ?
Ван в случая е некъв муна трепач които лично съм чегарил,колкото до хорта които ревът и бръмчат нека си бнръмчат ма тоз индивид които ми яде банана 1 път и на вториа за 1 минута влезе и се измъкна
Казвам вториа щото не се беше отказал ама така и не си възтанови флота щото ми беше близичко до главната,всека жаба да си знае гиола кът не мое да не се обажда напраил ми неква битка тука и ми се зафалил,ми да му е честито,ама да си знае гиола че аз съм този които е в този съиуз сега пък и съм несериозен доколкото знаеш от както серегнах преди 20 тина дена нема и толко съм в 4 мод
а още 15 к точки и ше му пробиа флота тез 15 к тпочки се дигат за по мало от 2 дена като имаш предвид че сам с 500 транса и 1150 кръста сега влизам колко да обия скуката
тъи че муни бабуни и тем подобни дето съм им подавал банана ми да са не обаждат!!! и точка по въпроса...........