Давам си акаунта във 2ра. Като цяло ... боен акаунт. Разполага със :
Транспортьор: 120
Кръстосвач: 619 /7 ниво/
Колон. кораб: 1
Рециклатор: 15
Ш. Сонда: 14
Танкер: 15
Като кръстосвачите му са на 7мо ниво. Прочуванията, поне най-важните са
спай - 11 ниво
оръжейни - 10 ниво
брони - 9 ниво
щитове - 9 ниво
Лети за 14 мин и нещо в с-ма /не съм го засичал скоро/ или час и 5 мин през галактика. Акаутна е на 24 991 точки и в момента в 48 часов ваканционен мод. Към тези, които искат да го вземат имам няколко условия:
1. Да знае как се прави сейв.
2. Да остане в СССР.
3. Ника задължително да се смени.
Има 3 планети и е готов за 4та. Мините на 1та планета са:
Доход метал 25
Доход кристали 12
Доход газ 229
Достатъчно големи складове. Има и 1 недостатък. Корабостроителницата е 6то ниво. Роботите са 2ро. Всичко, което е като флот, се купува от борсата. Винаги може да намери кръстове, а ако не може, лидера винаги може да направи.
Ще реша до 2-3 дни на кой да го "харижа". Ако не се намери подходящ кандидат, акаунта остава в мод до следващия рунд.
За връзка - ЛС /на мен или Падналия/
Давам акаунт Вселена 2
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
-
charovna
изцяло съгласенcharovna написа:Цитат(charovna @ Jun 9 2008, 23:16) тююю, да му се не види. Таман мислех да го поискам ама кат видях точка 2....кво да кажа![]()
Наказан сте поради някаква причина (вулгарни, обидни изрази или нечестна игра).
След изтичане на наказанието акаунтът ви ще бъде автоматично активиран до 30 минути, ако не го активирате сами.
Вижте таблицата с наказаните и за причината за наказанието
След изтичане на наказанието акаунтът ви ще бъде автоматично активиран до 30 минути, ако не го активирате сами.
Вижте таблицата с наказаните и за причината за наказанието
-
Pixoo
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед сеп 02, 2007 8:29 am
- Контакти:
CCCP ... Жлако , иначе добро ацц . Извинявам се глупавият пост , но исках да го зема , а не бях прочетъл т.2 това е редакриано :РVaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jun 9 2008, 22:54) Давам си акаунта във 2ра. Като цяло ... боен акаунт. Разполага със :
Транспортьор: 120
Кръстосвач: 619 /7 ниво/
Колон. кораб: 1
Рециклатор: 15
Ш. Сонда: 14
Танкер: 15
Като кръстосвачите му са на 7мо ниво. Прочуванията, поне най-важните са
спай - 11 ниво
оръжейни - 10 ниво
брони - 9 ниво
щитове - 9 ниво
Лети за 14 мин и нещо в с-ма /не съм го засичал скоро/ или час и 5 мин през галактика. Акаутна е на 24 991 точки и в момента в 48 часов ваканционен мод. Към тези, които искат да го вземат имам няколко условия:
1. Да знае как се прави сейв.
2. Да остане в СССР.
3. Ника задължително да се смени.
Има 3 планети и е готов за 4та. Мините на 1та планета са:
Доход метал 25
Доход кристали 12
Доход газ 229
Достатъчно големи складове. Има и 1 недостатък. Корабостроителницата е 6то ниво. Роботите са 2ро. Всичко, което е като флот, се купува от борсата. Винаги може да намери кръстове, а ако не може, лидера винаги може да направи.
Ще реша до 2-3 дни на кой да го "харижа". Ако не се намери подходящ кандидат, акаунта остава в мод до следващия рунд.
За връзка - ЛС /на мен или Падналия/
Последна промяна от Pixoo на вт юни 10, 2008 10:29 am, променено общо 1 път.
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Ключ моля. Акаунта е даден.
Stankata:
... и успех на новия собственик !
Stankata:
Последна промяна от VaN__ на съб юни 14, 2008 7:27 pm, променено общо 1 път.
[color=red]