munata SofiaBarca vs SoN_Of_DeViL smersh

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

gajet_killer написа:Цитат(gajet_killer @ Jun 9 2008, 14:42) Не си прав и ме изненадваш! Писането във форума не е съпоставка за качеството на игра, ама 2 съвсем различни неща са! На мен не ми пречи да съм занулителя на рунда и да пиша като луд във форумите, както и да съм касата, която всеки ще го е яд като му позеленея и да не драсна нищичко във форума! Това, което горе спомена се казва отбор, всеки си защитава собствените. Те и адвокатите ги наемат за защитници на престъпници (и успяват да ги оправдаят)... И плюс това не слагайте целия СМЕРШ под общ знаменател - това, че аз и още двама/трима драскаме по форумите не е показателно за всеки. Който го мисли, значи трябва да размисли ;)
Не съпоставям писането във форума с начина на игра, а с това какво говорят за вас. Ще го кажа иначе. Докато - вие, (3-4ма, дето пишете по форума) се изтъквате като силите (представителите) на СМЕРШ по форума, и правите точно това което споменах в предния пост. То пък останалите ще говорят за вас, като за целия ви съюз. Поста ми беше конкретно към Ноу-фиър, който така интересно се чудеше защо ви мразят от одумват. Ако мислиш, че не съм прав - експериментирай, пробвайте 1 месец без подобни циркове.
Последна промяна от RoYaL на пон юни 09, 2008 1:37 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
munata2
Редник (Private)
Регистриран: съб авг 19, 2006 10:54 am
Контакти:

Мнение от munata2 »

deskataf написа:Цитат(deskataf @ Jun 9 2008, 09:59) Когато отимаш честа да играеш в този съюз,тогава ще го визуализираш....всеки има право на личен избор,никой няма да те хване за топките и да ти каже "няма да играеш". Манияк си има глава на раменете и мозък в главата за да вземе най доброто решение или там каквото ще да е решение за себеси....и никой няма вина ,че той се е отказал.....а колкото до злобата....извини ме,но такава в СМЕРШ няма!Най-добрите играчи не е = на злоба.....не може само с яденеееее...трябва и акъл!

струва ми се че играта загрубява :galletos: излиза че най умните и кадърни играчи са в смерш............ а ние сме галфони :k045: или малоумни или незнам какви,,,, бабо яга мисли му , ти си наред....просиш си го.

пс. мисля 4е СофиаБарса е доста по стар съюз :a028:
..
deskataf
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 02, 2008 8:20 pm
Контакти:

Мнение от deskataf »

munata2 написа:Цитат(munata2 @ Jun 9 2008, 15:45) струва ми се че играта загрубява :galletos: излиза че най умните и кадърни играчи са в смерш............ а ние сме галфони :k045: или малоумни или незнам какви,,,, бабо яга мисли му , ти си наред....просиш си го.

пс. мисля 4е СофиаБарса е доста по стар съюз :a028:
Мноо мразя когато някой се опитва да мисли вместо мен...ама много! Каде бе г-н Летяща Сонда прочете да съм дала подобни определения за когото и да било м?Колкото до мисленето....ми мился когато е необходимо,през останалото време не се напрягам много,и не мисля да си хабя мислите с твойта скромна личност...ама изобщо!Прося или не, с тези изказвания няма как да ме трогнеш....не разчитам на СМС-и,нито на бодигарди,разчитам единствено на себеси....и докато го правя ти можеш само и единствено да се надяваш че ще стигнеш до мен.... :p140:

И тук не става въпрос за по-стар или по "млад" съюз...а за по-добрия! ;)
Последна промяна от deskataf на пон юни 09, 2008 2:03 pm, променено общо 1 път.
Цитат[b]<22:38:17>adashosash : eeeeeeeeee ov4ariuuuuuuuuuu
<22:38:17>adashosash : pase6 li ovcete
<22:38:19>levenski : kvo iska6 be parcal
<22:38:19>adashosash : levenski e travers
<22:38:21>levenski : SMARDI
<22:38:22>adashosash : da ne si se nasral[/b][/quote]
BOSS

Мнение от BOSS »

deskataf написа:Цитат(deskataf @ Jun 9 2008, 14:59) Когато отимаш честа да играеш в този съюз,тогава ще го визуализираш....всеки има право на личен избор,никой няма да те хване за топките и да ти каже "няма да играеш". Манияк си има глава на раменете и мозък в главата за да вземе най доброто решение или там каквото ще да е решение за себеси....и никой няма вина ,че той се е отказал.....а колкото до злобата....извини ме,но такава в СМЕРШ няма!Най-добрите играчи не е = на злоба.....не може само с яденеееее...трябва и акъл!
Играл съм в СМЕРШ миналия рунд в Спийда, играл съм с тях още преди да си знаела за съществуването на тази игра, така че много добре познавам Файтера, Баракуда, Стелеон и други добри играчи от този съюз. Но прекалената игра, вече толкова рундове поред ни е изнервила до такава степен, че просто немога да позная хякои хора, те ли са или не!
deskataf
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от deskataf »

BOSS написа:Цитат(BOSS @ Jun 9 2008, 16:05) Играл съм в СМЕРШ миналия рунд в Спийда, играл съм с тях още преди да си знаела за съществуването на тази игра, така че много добре познавам Файтера, Баракуда, Стелеон и други добри играчи от този съюз. Но прекалената игра, вече толкова рундове поред ни е изнервила до такава степен, че просто немога да позная хякои хора, те ли са или не!
За съществуването на тази игра знам от както съществува....помолих да не ме визуализирате защото няма как да знаете какво знам,незнам,мога или не мога!Аз няма какво да кажа друго,ти сам го каза...ДОБРИ играчи....това е...променени или не те са си такива,хората се променят и учат докато са живи така че спрете с тея класификации и там подобни определения!
Потребителски аватар
munata2
Редник (Private)
Регистриран: съб авг 19, 2006 10:54 am
Контакти:

Мнение от munata2 »

deskataf написа:Цитат(deskataf @ Jun 9 2008, 11:02) Мноо мразя когато някой се опитва да мисли вместо мен...ама много! Каде бе г-н Летяща Сонда прочете да съм дала подобни определения за когото и да било м?Колкото до мисленето....ми мился когато е необходимо,през останалото време не се напрягам много,и не мисля да си хабя мислите с твойта скромна личност...ама изобщо!Прося или не, с тези изказвания няма как да ме трогнеш....не разчитам на СМС-и,нито на бодигарди,разчитам единствено на себеси....и докато го правя ти можеш само и единствено да се надяваш че ще стигнеш до мен.... :p140:

И тук не става въпрос за по-стар или по "млад" съюз...а за по-добрия! ;)

без коментар :p140: знаеш ли каква е разликата между седем самоковки и четри кокошки :lol: ........................................единственната разлика е само в броиката 3 . :k050:

пс. да не дава господ да ми се налага да стигна до теб в буквалния смисъл на думата,, обожавам жените, но не и слабо интелигентните :a055: :a013:
Последна промяна от munata2 на пон юни 09, 2008 2:25 pm, променено общо 1 път.
..
BOSS

Мнение от BOSS »

Ще помоля някой от правоимащите да :lock1: на тази драма.
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

Никога до сега СМС известяването не е било гарантирано. То зависи от натовареността на мрежата на мобилния оператор, а не само от натовареността на играта. Самите оператори не го гарантират. Принципа е че го пускат възможно най-скоро, което нормално е идеално, но в пиков час или при друг проблем често минават 20-30 минути преди СМС-а да дойде. А те не гарантират за тази услуга защото е безплатна. И това е услуга която те предоставят на вас, не на нас. Ние само изпращаме съобщението. В полето за известяване спокойно може да си напишете ABV поща и да получавате известие по ICQ, при това тази ситстема е много по бърза от СМС. Но малцина го правят.
Ако някой иска гарантирани СМС-и, това означава да се купи специален модем за целта, който да се върже със сървъра. И да се направи система каквато има на много места - банки, пощи, epay - където примерно внасяте някаква сума за някаква бройка СМС известия. Примерно по 15 ст на СМС - внасяте 15 лева за 100 известия. Но това е съвсем друга услуга. Такъв метод на изпращане на СМС-и вероятно никога няма да се вгради в играта.

Тези 2 лева ако някой ги е давал до сега заради известяване - може да спре да ги дава, защото от сумата която се дава за генерал - от нея за СМС известяване се отделя 0 ст. защото е безплатна и никой няма да ви взима пари за безплатно нещо. Сумата е заради разработката на играта, също така за хостинга на сървърите, а и ен на последно място с нея се плаща за дизайна. Това е. Става дума за спонсорство, не за плащане на смс-и.

И като край. Никога до сега флоти не са били връщани на никой заради СМС. Флоти се връщат само ако проблема е бил в достъпа до сървъра на играта.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
deskataf
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от deskataf »

munata2 написа:Цитат(munata2 @ Jun 9 2008, 16:16) без коментар :p140: знаеш ли каква е разликата между седем самоковки и четри кокошки :lol: ........................................единственната разлика е само в броиката 3 . :k050:

пс. да не дава господ да ми се налага да стигна до теб в буквалния смисъл на думата,, обожавам жените, но не и слабо интелигентните :a055: :a013:
А знаеш ли каква е разликата м/у маймуната и муната/тоест ти/-ми няма разлика! И не се притеснявай никога няма да стигнеш до мен нито буквално нито преносно ,даже и на господ рушвет да дадеш :lol: ...Обожавай си жените....мъжете...кокошките и квото там ти се иска,но запомни едно...ти мойто момче не си пример за високо интелигентен.....а буквално се вписваш в израза "еееех пресвещена простотиоооо"
BOSS

Мнение от BOSS »

По-спокойно бе деца :yako:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”