Уеко само да не се убиеш......Кинг Дивака написа:Цитат(Кинг Дивака @ Jun 8 2008, 22:46) Браво за хубавата биткаА Баба Яга аз ше си я
![]()
навит съм и като свинска опашка.
munata SofiaBarca vs SoN_Of_DeViL smersh
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
deskataf
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 02, 2008 8:20 pm
- Контакти:
ахахаххахаххаха по смешна предистория не бях челаmunata2 написа:Цитат(munata2 @ Jun 8 2008, 22:36) SofiaBarcaSofiaBarca
![]()
историята е много весела,, отидох за картофи а се върнах с домати.бях решил да ударя баба яга ама ударих друг от смерш..
толкова много внимание отделиха да пазят баба яга, че забравиха за другите. евала на защитника, чест му прави, беше първия който ме поздрави,, шапка му свалям и му пожелавам бързо лечение![]()
сега ве4е е време да отделим внимание и на нежния пол- баба яга,, нямам нищо лично срещу нея, просто сме във война.. имам нужда от ресурси. това означава ....................................![]()
ЦитатКинг Дивака:Браво за хубавата битка a055.gif А Баба Яга аз ше си я naked.gif Vishenka_05.gif навит съм и като свинска опашка.[/quote]А ти не мога да разбера каде си тръгнал на гол гъз таралеж да яздиш а? Я си стойте мирно и не се занимавайте с глупости!
baba_qga
Цитат[b]<22:38:17>adashosash : eeeeeeeeee ov4ariuuuuuuuuuu
<22:38:17>adashosash : pase6 li ovcete
<22:38:19>levenski : kvo iska6 be parcal
<22:38:19>adashosash : levenski e travers
<22:38:21>levenski : SMARDI
<22:38:22>adashosash : da ne si se nasral[/b][/quote]
<22:38:17>adashosash : pase6 li ovcete
<22:38:19>levenski : kvo iska6 be parcal
<22:38:19>adashosash : levenski e travers
<22:38:21>levenski : SMARDI
<22:38:22>adashosash : da ne si se nasral[/b][/quote]
- ???? ??????
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт фев 13, 2007 12:06 am
- Контакти:
- freeico
- Адмирал (Admiral)
- Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am
Поредната загубена флота заради предоверяване на известяването със СМС. Вярвам че няма да си вземе поука и ние ще сме криви. Ще сме още по криви защото флота който очаква да получи, няма да бъде възстановен. Според мен не може да се имаш за голям играч и да очакваш че някакъв СМС може да те защити. Винаги има човек с по-голяма флота и човек с по-високо ниво шпионаж. Поздравления за нападателя.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Ех умирам си от кеф, не защото е Смершец, дори да се майтапя с тях ги уважавам, но защото пича разчиташе на смси, с 13 левел на 55к, заслужен край на флотата му. Айде най накрая извадете смса от ген. пакета, или още не сте разбрали, че не заради него си купуваме генералство 
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
-
BOSS
gajet_killer написа:Цитат(gajet_killer @ Jun 8 2008, 23:34) Моята клавиатура е много по-голяма от неговата, повярвай![]()
Та както и да е - бравос иначе... няма какво да се спори, хубава битка... Само дето момчето не получи СМС при атаката, въпреки, че е с 2 нива на спая над нападателя. Направи си настройки за СМС, направихме и опит - праща принципно... Пратено е съобщение до съпорта за да се види какво може да се направи... Явно при Глобул нещата малко куцат със СМС-ите, защото одеве бях прочел някъде, че и при друг е имало такива проблеми (не помня обаче кой беше)... Та, знам, че сега ще се каже, че е чиста проба оправдание нашето, но извън кръга на шегите и острите закачки (забавно е наистина) това можеше да не се случи (казвам пак - МОЖЕШЕ, нищо не се знае)...
Аре![]()
Само да вметна, че при закъснял/не дошъл смс флоти не се връщат. С лил по-миналия рунд "ревахме" за това, ама в прав текст ни казаха, че те ен носят отговорност за смс-ите.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
-
gajet_killer
RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jun 9 2008, 12:17) Само да вметна, че при закъснял/не дошъл смс флоти не се връщат. С лил по-миналия рунд "ревахме" за това, ама в прав текст ни казаха, че те ен носят отговорност за смс-ите.
Ами и аз това казах на момчето, че вината не е в админи и тем подобни...вината не е в системата на Bulfleet, а в моб. оператор, но той реши да търси сметка. В крайна сметка ще се опита да си върне флотата, ако не стане - да се е пазел
- Son_Of_DeVil
- Редник (Private)
- Регистриран: ср мар 19, 2008 6:31 am
- Контакти:
МИслех че свелена спеед е оправлявана от добри админи .но тва не е така ,аз за кво сам давал кинти за Булфлиит Генерал , тъй като сам с мн точки и раз4итам на смс известяване при атака с по нисак спу от моя както бе на нападателя,но защо сам се лъгал че админити са супер, с това което стана снощи мога да кажа 4е тва е бъгясала игра, да верно админите немат нищо общо с смс изпращане ,аз го пробвах лично даже и No_fear ми помигна да го нап и сега какво Прехвърляте топката на глобул е да те са грешните в този случай но глобул трябва да спазва правилата в договора,и след като са нарошени админите си мълчат,Защо кво са за Вас 2 лева а? за вас са нищо но аз работя за тях цял ден мога да ви кажа, и Трябва да се изсясни с точост този случай ,шот ако бяхме в USA аз ще бъда оправдан и ще сам Възнграден, но ови тва е България и нема справедливост за нарошени правила и нека админите да помислят добре за случая,нап сетка спеед има 4000 игра4а от тях има 3500 генерали по 2 лива си са 7 бона ами свеки месец по толко от тях по 100 да има такива като мен без идване на смс се губят мн игра4и така 4е мн добре помислете ! Връща ли сте флоти на мн до тъпи и от ясни по ясни случаи а за сега се правите че нищо не е станало ми така губите играчи които ви пълнят джобовете ! направете добра сметка и решете
- Son_Of_DeVil
- Редник (Private)
- Регистриран: ср мар 19, 2008 6:31 am
- Контакти: