Не ми работят мините ?!

Прочети правилата за постване преди да пишеш.
ronnietg
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 07, 2008 9:07 am
Контакти:

Мнение от ronnietg »

Не съм най-големия разбирач на играта, но мисля че е бъг..

В 5 и 30 си дигам флотата, натоварена с ресурс, остава само 6к газ. Днес към 12 часа проверявам планетите и какво да видя - метал 0, кристали 0, газ съшата цифра, която оставих снощи.. Сега положението е абсолютно същото - 0/0/6к.. Атаки към мен няма.

Какво е станало ?

едит: acc: Silvi9 / Вселена SPEED
Последна промяна от ronnietg на нед юни 08, 2008 12:44 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
free_styler212
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет апр 21, 2006 11:35 am
Контакти:

Мнение от free_styler212 »

ronnietg написа:QUOTE(ronnietg @ Jun 8 2008, 14:36) Не съм най-големия разбирач на играта, но мисля че е бъг..

В 5 и 30 си дигам флотата, натоварена с ресурс, остава само 6к газ. Днес към 12 часа проверявам планетите и какво да видя - метал 0, кристали 0, газ съшата цифра, която оставих снощи.. Сега положението е абсолютно същото - 0/0/6к.. Атаки към мен няма.

Какво е станало ?

едит: acc: Silvi9 / Вселена SPEED
Амм ... Случайно да си бил във ваканционен МОД ... Ако е така мини през меню Сгради и меню Парламент по 1 път или на Общ статус, за да ти се активират мините ! Ако не си бил във ваканция вече ... Ще изчакаш някой админ
[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]

[b][color=#000080]"WARS COME AND GO ... BUT MY SOLDIERS STAY ETERNAL"[/color][/b]

[color=#00BFFF]Хера - Царица на боговете, богиня на брака, съотвествие - Юнона[/color]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=1175814][/url]

[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=3119611][/url]

ronnietg
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ronnietg »

Не мисля, че съм излизал в мод.. Може ли случайно да съм натиснал и да съм излязал в мод ? Ако може да проверите и този вариянт.

А, ако се окаже, че е накакъв бъг ? Какво ще правим ? Ще ми изчислят ресурса, който трябва да се е натрупал и ще ми бъде пратен ли ?

едит: да спомена, че на другата ми планета се трупат ресурси, което ме навежда на мисълта, че не е вариянта с мода..
Последна промяна от ronnietg на нед юни 08, 2008 1:30 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
ACTIVEX
Редник (Private)
Регистриран: вт фев 26, 2008 11:57 am
Контакти:

Мнение от ACTIVEX »

много интересно..... пиши на обратна връзка :)
Наказан сте поради някаква причина (вулгарни, обидни изрази или нечестна игра).
След изтичане на наказанието акаунтът ви ще бъде автоматично активиран до 30 минути, ако не го активирате сами.
Вижте таблицата с наказаните и за причината за наказанието
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

ronnietg написа:Цитат(ronnietg @ Jun 8 2008, 15:23) А, ако се окаже, че е накакъв бъг ? Какво ще правим ? Ще ми изчислят ресурса, който трябва да се е натрупал и ще ми бъде пратен ли ?
Мда. А ако си излязъл в мод случайно, на екрана ще имаш изписано ето това например:
ЦитатВключен до 09-06-2008 ~16:26.

Можете да излезете сега от ваканционен мод, но ще Ви струва 100 Нанокредита.[/quote]

Опита ли да минеш (може и да удариш по един рефреш) през менюта Сгради и Парламент на тази планета? Опитай и да видим ще ти тръгне ли добивът... иначе идея нямам защо може да е спрял така мистериозно... нещо по-интересно да си правил около 5:30? :)

P.S.: Обратна връзка / http://support.bulfleet.com
Последна промяна от LoaD на нед юни 08, 2008 2:14 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
ronnietg
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ronnietg »

LoaD, пробвах както каза.. да видим дали ще тръгне. И да тръгне проблема няма да се реши, просто ще го позакърпим, тъй като ми се губят доста ресурси за изминалото време.

Нищо особено не съм правил, чаках флотата да се върне, за да я вдигна и да легна да спя.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

8830 4897 747

4468 2675 0

съответно метал/кристал/газ

аз мисля че работят ;)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
ronnietg
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ronnietg »

CORWIN написа:QUOTE(CORWIN @ Jun 8 2008, 16:21) 8830 4897 747

4468 2675 0

съответно метал/кристал/газ

аз мисля че работят ;)
първо там погледнах, но не копаят..

едит: ето:

2008-06-08 16:41:29

Флотата от [-] пристига в [-], носейки 74534 метал, 103092 кристали, 279320 газ.

В момента ресурсите са 1 към 1, нито грам повече метал, кристали, газ..
Последна промяна от ronnietg на нед юни 08, 2008 2:29 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

оправено, мините си работят на пълна пара ;)

приятна игра
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Отговори

Върни се в “Докладвай за бъг”