Булфа и играчите ....

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Ludetina написа:Цитат(Ludetina @ Jun 7 2008, 21:56) Да се обзаложим, че ако сега се обадя на поне 3-4 от тях няма да знаят за така наречените "нови" допълнения из играта .... специалности .... раси ... търговски .... искаш ли?
Ludetina, Не се обзалагам за нищо не света...
Знаеш, че от стари навици, човек трудно се освобождава... И лошото е, че при тях новостите трудно се приспособяват... А не, мерси! Нямаме нужда от такива ограничения... ;)

Пешинка, да не би да искаш да ми кажеш, че ще ми покажеш как изпиваш едно кафе и една бутилка вино сам?!
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Мистерия, че то трудно ли е ? Ба .. 1 бутилка. Че то занимава за 40 мин, ако не бързаме :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jun 7 2008, 22:13) Мистерия, че то трудно ли е ? Ба .. 1 бутилка. Че то занимава за 40 мин, ако не бързаме :)

Van, е прав една бутилка вино само ще направи лек вятър на черния дроб .

То за други цели се поръчва вино в ресторант, когато са мъж и жена :P
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Ludetina

Мнение от Ludetina »

misterya написа:Цитат(misterya @ Jun 7 2008, 22:10) Ludetina, Не се обзалагам за нищо не света...
Мистъри :) , това само доказва, че не си на 100% убедена в това ;)

п.п. зодиакално ме определят като най - големият комарджия, затова и предизвиквам всеки, който има смелостта да се върже :P
misterya
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от misterya »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jun 7 2008, 22:13) Мистерия, че то трудно ли е ? Ба .. 1 бутилка. Че то занимава за 40 мин, ако не бързаме :)
Ване, разбира се, че не е трудно ако ти липсва смелост, нали? ;)

Пешинка, няма да ти трябва вино в ресторант, за мъж и жена - споко. :P

Ludetina, разбира се, че не съм на 100% сигурна... Винаги остявям 10% за чуждото мнение, на което аз стоя над него... Наречи го високомерие, ако щеш... ;) За мен е затворена страница... Фактът, че изложи горенаписаното ти умение за знание на остарялата чужда незаинтересованост - показва твоето неудовлетворение, водещо до ...
Излагация - не ме въвличай и мен в нея... :lol:
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Мистерия, тогава да пробваме ? Аз смелост имам. Като говоря, мога и да си покрия приказките с действия :) Та, на по бутилка-две вино ?
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
Ludetina

Мнение от Ludetina »

misterya написа:Цитат(misterya @ Jun 7 2008, 22:46) Излагация - не ме въвличай и мен в нея... :lol:
Ами, какво да се прави - обичам да се излагам на слънце :)
Но това си е, защото не се притеснявам, за разлика от теб :)

п.п. желая ти лека вечер, и предполагам, че един ден ще слезеш на Земята при хората, които ценят истинските неща :)
В спор с теб не желая да влизам - предизвиках те - отказа ;) ... на думи - имаш си хора в скайп - чата - говори си там :)
Последна промяна от Ludetina на съб юни 07, 2008 8:57 pm, променено общо 1 път.
misterya
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от misterya »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jun 7 2008, 22:47) Мистерия, тогава да пробваме ? Аз смелост имам. Като говоря, мога и да си покрия приказките с действия :) Та, на по бутилка-две вино ?
хахах... Ване, с тоя аватар и това предложение ме изкушаваш! :) ... Само да не стане така, че аз да пия, а ти да ме гледаш...

Ludetina написа:Цитат(Ludetina @ Jun 7 2008, 22:55) Ами, какво да се прави - обичам да се излагам на слънце :)
Но това си е, защото не се притеснявам, за разлика от теб :)

п.п. желая ти лека вечер, и предполагам, че един ден ще слезеш на Земята при хората, които ценят истинските неща :)
Аз да издребнея - никога! ;) Лека! :)
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Еми ... може ... ако не ме оставиш да сваля поглед от теб ... Въпреки, че аз и без да си гледам чашата мога да пия :)
П.П. Ама тоя много кефи, а ? Яко филмче, ама книгата е много по-хубава ... Те и другите две си заслужават отделеното време ...
[color=red]

Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Добриииииииии утро летци и форумни такива.Само да вметна една подсказка, защо вече няма чак толкова летци(Пешко не го броим, той където да го сложим все ще "излети" :c022: ).Ta имам контакт с един играч, играч който е печелил рунд и е много много добър.Та той каза - ще перефразирам - Живота си взе своето, остаряхме, вече обичам да си поспивам, а едно време като играех активно бях научил образно казано кой кога с........е,я.........е и други работи.А аз мога да добавя че тая игра иска и малко акъл, позамислете се малко над тези думи.А ся със здраве, отивам да пия сабалъшното кайве.
Последна промяна от niki_god на нед юни 08, 2008 4:21 am, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Отговори

Върни се в “Off Topic”