Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Jun 7 2008, 21:19) Пешко... чета те.... и ми иде да се
ти случайно да не сънуваш някой друг сън .....
Краси ти го остави това гърмени на мен . Кажи ми само кога ще отскочиш до Свиленград, да одарим по една водка
ппПп така е бре виж ме на 340 к точки съм в обхвата имам точно 5-6 човека 2 са от съюза ми а другите 2 си чакат реда и 1 модирал и остана 1 които си започнахме да летим от скоро, ама и той не истра на напрежението и гордо посиня
пппппСамо не ма карай да вадя личните съобщение от тоя индивид, че тука са намесиха роднини майки, бащи и тнн
Последна промяна от Mo`Money на съб юни 07, 2008 7:32 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Jun 7 2008, 21:04) VAN,Прав си че няма тръпка вече в играта . Най големите ми врагове се отказаха във 1-ва. Единия е TUNJO a другия е kaos,единия са скара със другия и се изтри а 2-рия модира и вече 1месец си стой в синьо. Остана само един оптимист Пламен, от пургатори то и няма и голям избор на моите точки че имам 2-3 в обхвата та, със него си спретнахме една война и днеска му съборих флотата на едната планета, не можа да изтрай и Първо ми одари 10 реда благословии и тогава модира тъй геройски
Петре,започваш вече сам да си вярваш. Айде стига фантазии,слез на земята. Мачкаха те като балон,синя,подскача,рева и сега пъчиш гърди от девета глуха. Разбрахме че си голям боец,разбрахме че се занулявал всички,разбрахме че си страшилишето,разбрахме че всички ти са каси.Ама вече дразниш с еднотипния си рефрен.
dios написа:Цитат(dios @ Jun 7 2008, 21:37) Петре,започваш вече сам да си вярваш. Айде стига фантазии,слез на земята. Мачкаха те като балон,синя,подскача,рева и сега пъчиш гърди от девета глуха. Разбрахме че си голям боец,разбрахме че се занулявал всички,разбрахме че си страшилишето,разбрахме че всички ти са каси.Ама вече дразниш с еднотипния си рефрен.
Диос ти заради една игра си готов да загърбиш всичко не виждаш ли че се шегувам, да става интересно. За мен булфлиита е на последно място, знаеш ли как ми е пред оная работа дали някой ще ма одари ,че сега сам го занима рил и даже и сеивани не прая като хората ,направо мърлимост от моя страна . Искам да напиша тук че това ми е последен рунд, стига вече ми е писнало успях да спечеля много неща от булфа ама и много загубих, най вече времето а за това какво спечелих това са приятелите това е най важното за мен . Тези вече почти 4 г във самата игра нямало е нещо което да не съм направил, или постигнал. Затова ако смяташ играта за избиване на комплекси или заяждане, няма да я намериш във мен човека който
щети отвърни това е .
пп.Да диос, прав си мачкаха ме синях и тнн. Ама успах да издържа до края нали а не от една атака да посинявам до края на рунда
Последна промяна от Mo`Money на съб юни 07, 2008 7:50 pm, променено общо 1 път.
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
dios написа:Цитат(dios @ Jun 7 2008, 21:37) Петре,започваш вече сам да си вярваш. Айде стига фантазии,слез на земята. Мачкаха те като балон,синя,подскача,рева и сега пъчиш гърди от девета глуха. Разбрахме че си голям боец,разбрахме че се занулявал всички,разбрахме че си страшилишето,разбрахме че всички ти са каси.Ама вече дразниш с еднотипния си рефрен.
Любо, по - добре човек да живее с мечтите си - и като са го мачкали какво? - да се е отказал? - не И аз знам защо голяма част от "старите" играчи вече не влизат дори във Форума, но .... всеки сам контролира Съдбата си ... и не всичко е свързано с време или средства, но и с желание
misterya написа:Цитат(misterya @ Jun 7 2008, 21:48) Пешинка, с нещо дру`о дан са поФалиш, мило?!
Ами не засега не,само чакам да се обадиш да идем да одарим по едно вино двамата, или по кафе каквото избереш
Последна промяна от Mo`Money на съб юни 07, 2008 7:53 pm, променено общо 1 път.
Ludetina написа:Цитат(Ludetina @ Jun 7 2008, 21:51) ...И аз знам защо голяма част от "старите" играчи вече не влизат дори във Форума, но ....
Айде-айде... Това, че не ги виждаш на ред-линията не значи, че не влизат
Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Jun 7 2008, 21:52) Ами не засега не,само чакам да се обадиш да идем да одарим по едно вино двамата, или по кафе каквото избереш
Пешинка, само по едно ли, мило?! ...Мммм... раз`чарована съм...
Последна промяна от misterya на съб юни 07, 2008 7:56 pm, променено общо 1 път.
Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Нищо не загърбвам,само ти се чудя - през два поста и се тупаш по гърдите.Ми то ми писна да чета едно и също.То майтап,майтап,ама до време. Качи още 20 к точки
misterya написа:Цитат(misterya @ Jun 7 2008, 21:54) Айде-айде... Това, че не ги виждаш на ред-линията не значи, че не влизат
Да се обзаложим, че ако сега се обадя на поне 3-4 от тях няма да знаят за така наречените "нови" допълнения из играта .... специалности .... раси ... търговски .... искаш ли?
Диос, има лесно - не го чети
Последна промяна от Ludetina на съб юни 07, 2008 7:59 pm, променено общо 1 път.
dios написа:Цитат(dios @ Jun 7 2008, 21:55) Нищо не загърбвам,само ти се чудя - през два поста и се тупаш по гърдите.Ми то ми писна да чета едно и също.То майтап,майтап,ама до време. Качи още 20 к точки
Да бе ще ги кача, само кажи кога сам се крил . И когато ме атакуваха 4 човека със знс и пак тогава не си скрих. Защото играта е забавление за мен а някои я приемат твърдо лично .
пп.Ами мистерия, ако искаш да пием кафе според мен 1-но стига. Иначе ако одарим повече ша се зомбясаме. А иначе за виното то отначало 1 бутилка се поръчва
Последна промяна от Mo`Money на съб юни 07, 2008 8:03 pm, променено общо 1 път.