Fr0z3nSouL искаш ли да си направим 1 битка ?
казваш кога можеш и каде и да я направим да има нещо по интересно от бутането на 2-3 ракетни ?
Ако си съгласен ми пиши в играта
Последна промяна от MaLaNoChE на съб юни 07, 2008 6:14 am, променено общо 1 път.
[b][color=#FF0000]Имам Родинa, имам народ, имам и вяра, имам живот! Имам надежда, имам съдба, имам куража за тази борба!!![/color][/b]
Eraser__ написа:QUOTE(Eraser__ @ Jun 6 2008, 22:31) 1mm0r7aL ако не е тайна каква каса те гони е чоек има много свободни хора аз не съм като вас да кисна по цел ден пред компа ... като за пример човека "със сложния ник" и той в 2 4аса пуска атака 3 4аса след това гладният тип пак става да се прай на много як . Неам думи прото какви сумнамбули са се навъдили из цяла България и изобщо ...
Мишо, не е само до отделеното време. Трябва да можеш и да играеш... Да строиш 20 ракетни на тези точки си е тъпо. ,,сложния ник" ти ги разбиваше по 5 по 5. Трябва малко пипи да имаш... Аз не играя много понякога играя само 1-2 часа, но поне си дигам флота или си рецкам защитата.
Айде успех!
хаха ти обаче много си противоречиш вчера в 12 часа ми викаш "днес съм само 8 часа онлайн,бот ли съм" не това не е постоянно треперене пред играта това е постоянно треперене пред играта + това че всичко вършиш на стола който седиш ако ме разбираш не ми се прай на много остроумен защото си едно нищо кажи ми защо ме премахна/блокира от абонатите си а защото ти казах истината и тебе те хвана яд. Скайпа бил на сина му земи та порасни хаха егати недораслите хахаха
Eraser__ написа:QUOTE(Eraser__ @ Jun 6 2008, 22:31) 1mm0r7aL ако не е тайна каква каса те гони е чоек има много свободни хора аз не съм като вас да кисна по цел ден пред компа ... като за пример човека "със сложния ник" и той в 2 4аса пуска атака 3 4аса след това гладният тип пак става да се прай на много як . Неам думи прото какви сумнамбули са се навъдили из цяла България и изобщо ...
крива ракета и космоса и пречи.. т.е. оправдание винаги ще се намери
истината е, че щом си дошъл да играеш - значи имаш свободно време...
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
Eraser__ написа:QUOTE(Eraser__ @ Jun 7 2008, 14:10) това че съм почнал да играя не означава че иам времето като него да седя постоянно пред играта и т.н.
А нз единствено каква ти е работата та се обаждаш.
Човек не мисля че ти отива да се оправдаваш - лошо няма че нямаш време за игра - аз не се гордея с това че прекарвам толкова време пред компютъра, НО винаги когато имам възможност да изляза с приятели не се замислям и никога не предпочитам бф пред личния си живот! Имаш си протекция даже безплатна и е нормално да си я използваш при положение че след като те пробия 1 път после нямаш друг начин освен да се спасиш с протекция от постоянния ми тормоз Пожелавам ти успех в живота и не се впрягай много - това си е в крайна сметка само 1 игра
Последна промяна от sixkiller_k3 на съб юни 07, 2008 12:57 pm, променено общо 1 път.
Eraser__ написа:QUOTE(Eraser__ @ Jun 7 2008, 14:10) това че съм почнал да играя не означава че иам времето като него да седя постоянно пред играта и т.н.
А нз единствено каква ти е работата та се обаждаш.
Ей най-малкото, защото човека е регистриран тука 2 години преди теб ... Прояви малко благоприличие ако не друго ...
[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]
[b][color=#000080]"WARS COME AND GO ... BUT MY SOLDIERS STAY ETERNAL"[/color][/b]
[color=#00BFFF]Хера - Царица на боговете, богиня на брака, съотвествие - Юнона[/color]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1175814][/url]
[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=3119611][/url]
Fr0z3nSouL™ написа:QUOTE(Fr0z3nSouL™ @ Jun 7 2008, 14:16) Човек не мисля че ти отива да се оправдаваш - лошо няма че нямаш време за игра - аз не се гордея с това че прекарвам толкова време пред компютъра. Имаш си протекция даже безплатна и е нормално да си я използваш при положение че след като те пробия 1 път после нямаш друг начин освен да се спасиш с протекция от постоянния ми тормоз Пожелавам ти успех в живота и не се впрягай много - това си е в крайна сметка само 1 игра
моля ?! не ми трябват твойте савети да ти кажа както сам си го казваш прекарваш много време пред компа тчй че баш твойте савети не ми ги предлагай много добре знам как да си живея и не ми трябва да ми се месиш.
А нинджата "donatello" отначалото ми се прави на приятно разсеян и после почна да пише някакви измислици по форумите и просто ме хваща яд на такива подли типове... ако просто си беше замълчал немаше и да му обръщам внимание ма той се напрай на Господ едва ли не....
free_styler212 написа:QUOTE(free_styler212 @ Jun 7 2008, 14:16) Ей най-малкото, защото човека е регистриран тука 2 години преди теб ... Прояви малко благоприличие ако не друго ...
това че не съм се бил регвал тука не значи че и аз съм играл преди 2 години тъй че....
Ирейзър успокой се малко.Ако имаш да им казваш нещо,им го кажи на лс.Стига сте спамили в темата излишно!Има си цял раздел за тази работа.
П.п.1:Хора,спрете да се карате.Това е само игра.Целта е да се забавлявате,а не....
П.п.2(по темата):Ето още 1 битка.Знам,че си пада касапница,за което се извинявам,но просто си търсех повод и аз да се обадя,без да се отклонявам много от темата...
Последна промяна от stoian_bosanov на съб юни 07, 2008 2:52 pm, променено общо 1 път.