Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Stankata написа:Цитат(Stankata @ Jun 7 2008, 10:20) Както казах вече, отклонихте се от темата ... не знам какво е мнението на Ван, но предлагам бъдещите обсъждания да са по втора вселена, каквато предполагам е била и неговата цел.
Кой уби купооооооона, Станката уби купоооооона ...
Последна промяна от JackDaniels на съб юни 07, 2008 11:29 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
cuf написа:Цитат(cuf @ Jun 7 2008, 13:41) Щом ви е скучна 2 ра значи е време да я разведрим
А сега ми продаите един колонизатор щом искате битки от 2 часа немога да си намера
12000/24000/12000 ?
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
Цъф, за какво разведряване говорим ? Кой може да срине Рояла ? А Рояла кой може да срине ? ТОП-а се държи от АНСР, долу си се бием, ама кои се бием ? То няма с кой да си спретнеш една война. Като започна от стойко, Геро, все генерали във Вражески съюз, защитници. Има още 3-ма 4ма защитници във РА. Като погледнем метълите ... Те са си направо жив зян. И-та или ще стават И-та. Един Димо има само, а той е моднал. Работа има човека, какво да се прави. От касиопейците ... 2ма добри, те са ми зелени. Останалото каси, дето не могат да предложат нищо качествено. Пак 2ма добри играчи са защитници. Жалко, те могат да летят, ама явно време нямат. От ХелУингите, Ейшъна вечно в мод. Ама той и много точки. 2та след него, 90% от случаите, когато погледна пак мод. Има 1-2 активни, ама те дори спай не пускат. И .. какво остава ? От комшиите ми останаха Игла и ЛордРеви. 1я, заради Краси. Имах възможност да го бутна, ама се сетих в кой съюз играеше и се отказах. Другия беше дълго зелен, сега светна и започвам да работя по него. Няма тръпкаааа ...
Джак, Диос, наистина се надявам след време, след 3я месец на игра, 1я да е 70к ресурсни, а топ500 да е със среден коефицент от 40к. Това ще е наистина добър рунд, с много напрежение и доста изпочупени ламарини.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Ван веднага ти давам пример днеска в топ 10 2 ма топ играчи занулени , доста солидни битки едвам обрани, отделно 1 паднала планета и за малко още една ( деба тоя 1 % се на мене ) , очаквам още стоиностни битки днес , може да се каже че деня беше добър
VAN,Прав си че няма тръпка вече в играта . Най големите ми врагове се отказаха във 1-ва. Единия е TUNJO a другия е kaos,единия са скара със другия и се изтри а 2-рия модира и вече 1месец си стой в синьо. Остана само един оптимист Пламен, от пургатори то и няма и голям избор на моите точки че имам 2-3 в обхвата та, със него си спретнахме една война и днеска му съборих флотата на едната планета, не можа да изтрай и Първо ми одари 10 реда благословии и тогава модира тъй геройски
Последна промяна от Mo`Money на съб юни 07, 2008 7:09 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Jun 7 2008, 21:04) VAN,Прав си че няма тръпка вече в играта . Най големите ми врагове се отказаха във 1-ва. Единия е TUNJO a другия е kaos,единия са скара със другия и се изтри а 2-рия модира и вече 1месец си стой в синьо. Остана само един оптимист Пламен, от пургатори то и няма и голям избор на моите точки че имам 2-3 в обхвата та, със него си спретнахме една война и днеска му съборих флотата на едната планета, не можа да изтрай и Първо ми одари 10 реда благословии и тогава модира тъй геройски
Пешко... чета те.... и ми иде да се
ти случайно да не сънуваш някой друг сън .....
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]