Булфа и играчите ....

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Няма какво да коментираме чуждите вселени. В Италианската версия, рунда свърши, а съюза ни с лоуд, където той е 300 точки, а аз 2 е на 21во място крайното класиране.
bulfleet.com не се води само Българска версия, а интернационална. И тук не би трябаало да липсва динамиката.
Ами джак, нова е един от малкото минуси на спийда. Но наистина там играта е по-"ведра". Докато преди да се въведе `спийд`, а беше още хардкор играта там бе като гореспоманетите версии на играта, където в крайното класиране участваха 30 акаунта на по 0 точки... Втора не точно излишна, след края на текущия рунд и тя ще премине към сегашния вариант вселени, предполагам че и тя ще има някаква особеност и ще се играе от повече хора. Може пък точно там да намалят броя галактики :) ))

И вселените "умират" защото хората се отегчават от дълготрайните рундове...
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Според мен втора е излишна защото няма нужда от 3 вселени които да се различават по това има ли меню специалности и банка, както ще стане скоро, а и хората които играят във втора няма да избягат, а ще се регнат в някоя от другите което би повишило динамиката и съответно броя нови регистраций които не свършват като (и) на 0 точки.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

dios написа:Цитат(dios @ Jun 7 2008, 10:33) JackDaniels защо им се вързваш. Остави ги да си говорят. Ще дойде време да запеят и друга песен.
Много ми става смешно като прочета такива изявления. Било много лесно на малко точки. Защо такива "професори" не изкарат и един рунд без да минават 100к да ги видя тогава. И защо всички смятат че да стоиш на малко точки,трябва непременно да удряш такива по 10-15 к ?Представи си играч на 60к. Обхвата е до 120 к Над 120 има 15 играча.Какво да правиш там? Да стягаш флота за детмача? Или да чакаш някой да мине 150 и да го отнесеш с 5 звезди,което е аналогично на това да биеш тези на 10-15к. LoaD е съвсем прав. Много по - лесно е да играеш в топа.

Диос баце да ти кажа ли защо е толкова лесно на малки точки да стоиш. Защото нямаш голяма конкуренция знаеш я играта и знаеш да си балансираш акаунта ,даже и шпионажа си проучил най големия играч със кое ниво спаи и твое е на това ниво . Та за играчите със малки точки ,лесно е знаеш го и ти ,играл съм 1 рунд на малки точки и завърших към края на играта със 350к бойни точки. Новите играчи направо ги разплаках. Та защо не искате да стоите при топа, еми как да стоите като знаете там играчите как се пазят и да чакате да допуснат една грешка при всяка високосна година омръзва ека де в 1-ва със Пламен вече 5 ден постоянно го атакувам и все бяга .Обаче днеска ми се усмихна щастието и му бутнах малко флота. повярвай ми не всеки има нерви и време да стой горе при топа .
Последна промяна от Mo`Money на съб юни 07, 2008 10:35 am, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
free_styler212
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет апр 21, 2006 11:35 am
Контакти:

Мнение от free_styler212 »

RoYaL написа:QUOTE(RoYaL @ Jun 7 2008, 12:18) И вселените "умират" защото хората се отегчават от дълготрайните рундове...
Именноооо ... ! Четох, четох - изчетох всичко. Всички са прави и в същото време грешат в нещо ... Обаче ей това е проблема за мен ! Аз съм посредствен играч и нямам много време за игра, обаче винаги съм искал да бъда в ТОП100 на Вселена 1 ... До текущия рунд (от както се въведоха бойните точки) на мен това ми се струваше непостижимо ! Хубаво аз започвам много нахъсан - пазя си флотата, блъскам всяка потенциална цел, от която да излеза на печалба ама по едно време ми омръзва ! Няма кой да бия - само 1-2 каси, които даже съседа става с половин час по-рано и ги обира ! И вземат, че ме ударат, защото съм забравил флота, заспал съм или ме мързи да се прибера, защото ми е приятно навън (искам да подчертая, че в повечето случай получавам СМС - винаги гледам да си държа Шпионажа на ниво :) ) И какво става ... Започвам наново - пак ми е интересно, трупането на точки ми се струва като детска игра в сравнение с това, което е било до преди 1-2 дена ! Достигам едно добро ниво - и пак ... историята се повтаря, съвсем сериозно ! Пак губя бдителността си по-неточни сейвъни и дуфф ... Няма флота - мен ми е кеф, защото в повечето случаи битката е равностойна и с нападателите често взаимно се поздравяваме ! Какво правя аз след второто зануляване ... Ми изтирвам се и се рег-вам наново ... Пак започвам нахъсано ... и познайте същия дрян става ... Е па за 3-4 месеца като ме занулят 4-5 пъти и съм направил един след друг 2-3 акаунта ... Какво да играя и си викам айде бе ... Кога ще свърши тая Вселена

Edit:Пък сега нали има бойни точки ... Аз взех, че постигнах това, което исках в крайна сметка ! Във Вселена 1 специално този рунд са ме занулявали 3 пъти (под зануляване разбирам спад в точките над 20 000) и съм изтрил и 1 акаунт и регистрирал два ... Сега само пращам 48 часови сейвъни, че да не пускам мод на 17-18k точки ... и пак съм на 80-тоя някъде място със 70k бойни точки ...

Та така де идеята беше, че рундовете наистина ми се струват доста дълги ! Най-малкот ей сега започнах в 3-та ... Точно края на Юли играта ми приключва, че на море трябва да се ходи ... Пък след 10 дена колкото и да е ... пак ще поиграя ще изтепам тези, които са съумели да стигнат някакъв диапазон без никой да ги забележи ... Пак няма да остане никой и айдеее наново цялата история :dizzy:
Последна промяна от free_styler212 на съб юни 07, 2008 10:36 am, променено общо 1 път.
[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]

[b][color=#000080]"WARS COME AND GO ... BUT MY SOLDIERS STAY ETERNAL"[/color][/b]

[color=#00BFFF]Хера - Царица на боговете, богиня на брака, съотвествие - Юнона[/color]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=1175814][/url]

[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=3119611][/url]

Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Ще бъда нагъл и ще се самоцитирам:

Защо не съм в топа по ресурсни:

Цитат1. Защото сме играли и срещу "топаджий"
2. Защото предпочитаме да не влагаме 90% от акаунта си в шпионаж.
3. Защото нямаме време да сложим игра като приоритет в живота.
4. Защото химикалката ни се е изписала от писане на лекций, проекти, при някой чекове, и не ни е останало мастило за да поддържаме огромната тедрадка с (ита)
5. Защото няма как да млатим само нубове когато толкова народ сме решили да играем на ниски точки, все някой от опонентите ми ще да е по-голямо про от мен ако имам ташаците да не наричам слабаци хората на по-малки точки както ти правиш
6. Защото по-голяма педе...тия от това да млатиш хора на малки точки е да млатиш хора които въобще не играят и са обозначени с (и).
7. Защото още по-голяма педе...тия от това да млатиш (ита) е да муаш' чужди рециклажи.
8. Защото знаем, че когато топаджията е офлайн, то той или е в мод, или е в протекция, или има по голям спай, аклумолаторче и електроди свързани с телефона и задника му, очакващи всеки пристигнал смс с извратено удоволствие.
9. Защото обичаме да дразним топаджийте които на 50 пъти повече точки имат 5 пъти по малко флота, а мините им не искат да летят по нас.
10. Защо подяволите не спрете да ми гледате у паницата всички и не започнете да играете играта си състояща се в грабене на ита и рециклажи която по никакъв начин не е повече "про" от моята.[/quote]
Последна промяна от JackDaniels на съб юни 07, 2008 10:42 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Джак ,за мен това не е игра на малки точки, щи защо. По нагоре споменах че имам един рунд игра със малки точки, защото нямах достатъчно време за игра, та от много млатите на ламета накрая някое ламе успяло да намери бутона за пращане на съобщение и той прати лс към мен на него гласеше следното. знам защо ме атакуваш ,искаш със твоите самолети да ми убиеш работниците който работят във мините. Останах като изприщел и питам ти на колко г си а той вика на 11 . За мен това е вулгарство :dizzy:
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Както ти каза Диос има 15 играчи които са топери, ако си направиш сметката накрая ще завършиш на около 70/80к ресурсни и няма да си имал възможността да удариш единствено тези 15 играчи. Аз не мисля че ти специално си по добър от средностатистическата ми жертва в момента в спийда която е на около 30к, а до края на рунда ще стане на около 90/100к, просто играеш повече време или когато не играеш си в модче или протекцийка, ламетата за които говориш ти са се окопали с гауси, ракетни и т.н, аз по такива не летя. Ако играя по 6/7 часа на ден пускам около 20 атаки и хабя около 4/5м газ като имам макс 2 или 3 успешни атаки, когато имам време играя по 14/15 часа, за последно преди 2 дни го направих тоя номер, та за един ден направих 40к бойни точки при условие, че бях на 25к ресурсни, направих над 1200 спая, 7 успешни атаки, като 2 от тях по празни планети на сляпо, след което бях обвинен в бъгване от жертвите и около 40/50 неуспешни атаки, та все си мисля, че не всички са нубчета на по 20к. А прочети внимателно предния ми пост и ми кажи няма ли да съм малоумен ако реша да бъда пак топер по ресурсни. А и като гледам все повече и повече хора го осъзнават ;)
Последна промяна от JackDaniels на съб юни 07, 2008 11:08 am, променено общо 1 път.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 12:39) Ще бъда нагъл и ще се самоцитирам:

Защо не съм в топа по ресурсни:
От всичко изброено, само това с (i)-тата съм правил и единствената причина затова е, че е изключително лесно изкаран ресурс (такъв е и от астроплоатациите из близките системи), който ще ме изведе по-напред (откъм развитие) спрямо друг топаджия. Съответно за да мога да го грабя, бия, т.н. Нямам много опит като топаджия, може и проблемът ми да е в задклавиатурното устройство, ама играта колкот' за точките обичам да я правя до минаването на границата от заветните 100 точки. После вече ако нямаш определена цел... за какво играеш тогава... а само едната статистика не става за цел. :)

И другото, с което съм съгласен - много време трябва да отделяш... на мене максимума ми е 3-4 дни да играя така, после буквално само рефрешвам акаунта, колкото да не налети някой на добива ми, и с всеки изминал ден става по-тъпо... :) Но пак повтарям - ако искаш да си много над втория (ако вземем за пример вселена 2). Иначе активността се изисква задължително поне до 100k точки... вече след като си напред с материала, можеш да си позволиш и през 2 дни в мод да киснеш.

Другото си го писал като първия завидник - извинявай, че го казвам :) . Жици, задници, 90% шпионаж... 5 пъти повече точки, а по-малка флота... само с последното съм съгласен, но след преминаването на 100-150k точки от въпросния топаджия, по-голяма флота само ще сънуваш, че имаш ;) .
Последна промяна от LoaD на съб юни 07, 2008 11:21 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от Stankata »

Пак се отклонявате в спорове за величие ... не им е мястото в тази тема. Мога само да заключа по въпроса за стратегиите - няма лесен път в тази игра, всеки си играе по начин така, че да му носи разтоварване и кеф от прекараното време на компа. Както и в живота всеки има различни цели и интереси, така и тук всеки си избира различен път ... за един дадена стратегия може да е трудна, а друга - лесна, за друг играч - обратното. И не класирането, а задоволството от преживяните емоции определя дали избора му е бил правилен ;)

Както казах вече, отклонихте се от темата ... не знам какво е мнението на Ван, но предлагам бъдещите обсъждания да са по втора вселена, каквато предполагам е била и неговата цел.
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

TeRMiNaTe написа:Цитат(TeRMiNaTe @ Jun 7 2008, 10:30) Ето го и форумното лъвче. Как си бе? Нещо все като играя или си многоооооо под моите точки или си ми в доста син цвят и пак си под моите точки... Честно да ти кажа, на никого не съм длъжен да давам отчет за каквото и да е, а още по-малко на теб. Имам чувството, че си роден у тоя форум. Да се спори с теб е все едно да си споря с радиото... А и още нещо, странното е, че все се присмиваш на много хора, когато изобщо не знаеш за какво става въпрос или още по малкото нямаш нищо общо със случилото се - просто все си вреш носа там където не му е работата. Наистина съм учуден как не са те баннали още...
Не ми отговори - колко топаджии си ударил, брои се и транспортен флот над 100 реца(не говорим за по 2-3 меги да удариш на грабеж).Колко?!ЦИФРИ!!!!!И да, може и да съм бил много под точките ти.Мини съм правил точно 1 рунд стабилно, и то не с цел да съм из топа, а да постигна нещо, което не бях правил.И същия този рунд УМРЯХ ОТ СКУКА.И не ми говори за къде не ми е, или е работата.Хубаво, че пухи ти даде акаунт из топа, иначе щеше да си креташ като касичка из ниските точки.

Колкото до 2ра(за да ни мЪ изтрие Станката :) ) - в момента е ужас скука там :( Търговийка въртя, ама освен 2-3 досадници - друго няма :( А се надявах, че като за последен "ретро" рунд, ще да е по-интересничко....
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Отговори

Върни се в “Off Topic”