Булфа и играчите ....

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

Здравейте,
в момента имам акаунт във втора, поех нов за да направя услуга на приятел, и подарих стрия си.....
но едно ми се наби в очи докато разцъквах по-сериозно (то кое ли ми бе сериозното....)
играхме с Каос като единствените без съюз....
играхме за кеф, първите 20-30 дена.....
и след това ни омръзна....
пак ще повторя - във стария вариант на играта (в момента е само във 2-ра) няма динамика. Изгуби се..... Аз никога не съм играл за класиране, но има дота хора които гледат и това.... варианта само на ресурсни вече не върви.
Удоволствието ми се изгуби при тази система, не че пак не ми е кеф да хвана някой онлайн или да засека нечий сейв..... но вече не ми е същото....

Има и нещо, за което много от нас не си дават сметка - това е времето..... Ангажиментите ни порастнаха (тия извън играта)..... Рутината ни вече придоби патина.... Сега да дебнеш и евентуално да удариш някой от хората с по-голям опит..... това си е най-голямото удоволствие.... И после си задаваш логичния въпрос, на тоя па какво му стана (нет, алкохол, жена.... къде е проблема) че успях....
Е това във мудноста на 2-ра вселена е почти изключено....

Баси, забравих си мисълта.... май ще трябва и трето кафе да си направя :p140:
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Абе тука в една от многото теми, вчера някой беше писал, че по-голямата забава била в по-горните позиции... дрън-дрън...
TeRMiNaTe, добрата игра се определя от нивото й на трудност... Играй без мини, ма нулеви мини на ниски точки ( говоря за златната среда 20-60кт) и се развивай и ще те питам по-лесно ли ще ти е отколкото с мините на 300кт и кражбите и рециклажите...
Според мен, да се дръпнеш най-отпред си е мишкуване... Но всичко е въпрос на личен интерес и мнение...
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jun 7 2008, 07:48) Тц, такова време няма да дойде. За мен имаше точно един единствен рунд, в който имаше тръпка от играта и това беше първи рунд на В1.
От тук нататък ще става все по-бозаво и все по-бозаво :) Вие сериозно ли мислите, че след време в някоя вселена след 3тия месец, 1вия ще е 70к ресурсни и ще има 200 човека бели?

@VaN_, регнах се във втора заради многото обещания от приятели, че ще стане един интерсен рунд. Нйа-вече се регнах заради лоуд, винаги ми е било удоволствие да играя с него. Беше интересно до момента, в който един от играчите, който правеше интересното - Zoro_GTX не прекрати участието си. Защо се получи така - защото вселената стартира с отчайващо малък брой играчи, по-малък и от този в спийда. Нямаше какво ад ги привлече, след акто повечето се връзваха на рекламните съобщения за новия геймплей. И не, не реваха всички за ретро вселена, но тези които "реваха" играят там. Но никога няма ад се върне истинската атмосера от една такава "ретро вселена". Играта еволюира както каза Джак.

Тц. Още си млад, тепърва ще научиш, че по-сладко от миналото няма във всеки един аспект, и не щото е по-хубаво било, а защото си зает да си мислиш, че е било по-хубаво. Като се замисля в реалния живот колко пъти минавам през това дежа вю да изпитвам носталгия и да си губя времето с нея вместо да живея за момента, хубавото е, че съм го осъзнал и все още съм млад и сега може би живея на пълни обороти без да съжалявам за нищо и най-вече да без да се замислям за миналото и в играта и в живота ;)
Последна промяна от JackDaniels на съб юни 07, 2008 8:57 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
TeRMiNaTe
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср авг 16, 2006 1:25 pm
Контакти:

Мнение от TeRMiNaTe »

misterya написа:Цитат(misterya @ Jun 7 2008, 12:49) Абе тука в една от многото теми, вчера някой беше писал, че по-голямата забава била в по-горните позиции... дрън-дрън...
TeRMiNaTe, добрата игра се определя от нивото й на трудност... Играй без мини, ма нулеви мини на ниски точки ( говоря за златната среда 20-60кт) и се развивай и ще те питам по-лесно ли ще ти е отколкото с мините на 300кт и кражбите и рециклажите...
Според мен, да се дръпнеш най-отпред си е мишкуване... Но всичко е въпрос на личен интерес и мнение...
Да си обобщя всичките мнения до сега, за да няма караници:
1. Всеки играе както му харесва.
2. Не съм За стоенето на ниски точки и удрянето на новорегистрирани играчи.
3. Според мен да занулиш някой на по-високи точки е по-трудно, защото тези на 10-30к точки, може и много хора да ги гонят, но все някой трябва да ги удари, нали?
4. Фолъна се си вре носа там дето не му е работата.
Това е...
It'S JuSt OnE oF ThoSe DayZ You doN't WanNa Wake Up ... EveRyThiNg iS FuCked anD eVeRyBodY SuX ...[url=http://bulfleet.com/register.php][/url]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 2 2007, 05:19 PM) Яз кво моем да ти направим... Ехеееее... И немците не са го снимале още...[/quote][quote="JackDaniels"]Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 12:39) С Лоад и Терминет в една тема се чувствам като гаден капиталист в пещера с кумунисти.[/quote]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

TeRMiNaTe написа:Цитат(TeRMiNaTe @ Jun 7 2008, 10:59) Да си обобщя всичките мнения до сега, за да няма караници:
1. Всеки играе както му харесва.
2. Не съм За стоенето на ниски точки и удрянето на новорегистрирани играчи.
3. Според мен да занулиш някой на по-високи точки е по-трудно, защото тези на 10-30к точки, може и много хора да ги гонят, но все някой трябва да ги удари, нали?
4. Фолъна се си вре носа там дето не му е работата.
Това е...
О, да...! С това съм съгласна по всички параграфи :)
Но разбери, новорегистриралите се или новобранците едва достигат за 3 месеца 10кт ( то 10кт е даже силно казано, пък и един ветеран, веднага го разбира, че като не се е дигнал за 3ти път няма да го удари и ще го остави да си се развива, ако не му е убил желанието за игра де ;) )
А до колкото до удрянето на по-високите точки, се изисква голямо търпение и дебнене, защото мисля е небезизвестно на всички, че там няма сейвън... Меко казано трябва да си луд, всеки божи ден да вдигаш пълчища-флоти и да мърсиш вселената с милиони газ... ;)
Освен това винаги съм на мнение, че лесното не е интересно! :)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Баси свършиха се флотите, наляво и на дясно планети с по 2м ресурс и никви флоти, ми сега по кой да литкам. Правете флоти гадове, стига с тея мини :dizzy:

Цитатметал: 2063595 кристали: 307808
газ: 301365 Енергия: 3440

Информация за корабите и защитните установки:[/quote]

К'во е т'ва безобразие :a046:

Па и румънеца е замодил ...
Последна промяна от JackDaniels на съб юни 07, 2008 9:45 am, променено общо 1 път.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Хаха, малко смут по темата...

Докат' дъним кафе с баща ми през 2 пресечки от вкъщи (допреди малко), се усещам, че 12:00 е минало и атаките са си пуснати... за достатъчно време, в което някой може да ме накове... прибирам се след 5 минути - нито един шпионаж... вселена 2... в обхвата на хората от позиция 5 до позиция 89 съм, хяхя ;D Баси, а само преди 3 рунда сървъра падаше 3 минути след като са пуснати атаките от претоварване и влизах да мърморя из форума... на същата вселена :)
Последна промяна от LoaD на съб юни 07, 2008 9:49 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Няма да е зле вселените да се намалят с една или да се прибегне до по здрава ПР кампания на играта, защото наистина играчите намаляват за сметка на нано услугите.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Ами да ти кажа, още преди... абе като имах достъп до вестника, мислех да пиша една статия "Вселена 4 - излишна или не?" (не съм работил достатъчно и по заглавието, щеше да е по-хубаво ;P), но в последствие се отказах (някак не успях да открия точния начин да напиша нещата, които мисля, да бъдат разбрани правилно...)... щом още тогава личното ми мнение беше, че или 3-та или SPEED-a е излишна, а и намирах подкрепа от други хора... ... ;)

А между другото, ако си мислите, че някоя наша вселена запада - регнете се в италианската, холандската или румънската... = Bulfleet Single Player. Рояла го гледах там направил един акаунт, ама го заряза на 2 ресурсни точки (и при тях класирането е като тук във вселена 1, 3 или SPEED). Е, стоя в топ 70-80 около 3 седмици, може би и повече... :> Нещо като един бивш хардкорски рунд, където акаунта на Bulfleet Newspaper влезе у меню Победители с 0 точки... или нещо подобно.
Последна промяна от LoaD на съб юни 07, 2008 10:02 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Излишна вселена е втора, от трета се нуждаят начинаещите, а от спийд по заетите хора които нямат много време за игра, а и мисля, че като геймплей спийда се държи най-добре, другите вселени са силни от 2 до 4 седмици, след това просто умират. Има и още нещо което би увеличило динамиката и е наложително да се направи поне в спийда, а именно намаляването на системите в галактиките от 500 на 300, специално в спийда това не би довело да намаляване броя играчи поради занулявания, заради фактите, че възтановяването е бързо, а и през галактика противно на логиката се лети по бързо отколкото до отдалечен координат от собсвената галактика.

Като гледам мненията на потребители от разните класации които са се регвали в играта за да я опитат, главното недоволство е липсата на динамика в играта.
Последна промяна от JackDaniels на съб юни 07, 2008 10:10 am, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Off Topic”