Булфа и играчите ....
Не съм обидил никой, но както и да е. Това, което искам да кажа е не, че видиш ли горе са майсторите на играта, дето не можеш ги пипнеш, а точно обратното - тези които си разбират нещата се отказаха от ресурсните точки и решиха да трепят неопитните. Това според мен не е промяна към добро, а точно обратното. Кажете ми, защо вие, които сте толкова велики, не вземете да направите повече точки и да удряте топаджии всеки ден по 2ма 3ма както удряте тея на 10-15к?
ПП:Ван добре, разбрах че се стремиш нагоре, ама защо защитаваш тези които умишлено седят на малки точки? Явно не си против...
ПП:Ван добре, разбрах че се стремиш нагоре, ама защо защитаваш тези които умишлено седят на малки точки? Явно не си против...
It'S JuSt OnE oF ThoSe DayZ You doN't WanNa Wake Up ... EveRyThiNg iS FuCked anD eVeRyBodY SuX ...[url=http://bulfleet.com/register.php][/url]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 2 2007, 05:19 PM) Яз кво моем да ти направим... Ехеееее... И немците не са го снимале още...[/quote][quote="JackDaniels"]Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 12:39) С Лоад и Терминет в една тема се чувствам като гаден капиталист в пещера с кумунисти.[/quote]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 2 2007, 05:19 PM) Яз кво моем да ти направим... Ехеееее... И немците не са го снимале още...[/quote][quote="JackDaniels"]Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 12:39) С Лоад и Терминет в една тема се чувствам като гаден капиталист в пещера с кумунисти.[/quote]
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Терминейт, не ги защитавам. Укорявам тия на големите точки. А Джак е много прав. Много хора започнаха да играят в малкия диапазон. И да, това е промяна към добро. Защото ако те дебнат се пазиш. Ако има 1 човек да учи някой новак, да му каже как да се пази и ако този новак наистина има хъс за игра, може да набие доста "стари" играчи. Така се учи човек. Аз защо се пазя ? Дори да знам, че има 1 или 2ма, които могат да ме занулят в момента ? Да, ама като започнах да играя, на ден получавах по 200-300 шпионажа и то, ако бях повече онлайн. А, когато не бях, са били значително повече ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Ти знаеш много добре нали?TeRMiNaTe написа:Цитат(TeRMiNaTe @ Jun 7 2008, 10:04) Не го правя защото е тъпо... Замисли се... Какъв е смисъла да стоя на малки точки и да трепя всеки новак дето не е чувал за сейв? Еми то много ясно, че какъвто и характер да е, като го ударя 2-3 пъти и ще се изтрие и ще се откаже от играта... Това ли е целта? Да отказваме новите играчи толкова рано? Не е ли по-добре битката да се пренесе на по-високи ресурсни точки с повече флота и повече дебнене? Ще се повтора - ВСЕКИ МОЖЕ ДА ИГРАЕ ЛЕСНО като седи на ниски точки, явно на повечето от вас не им стиска да дигнат малко повечко точки, защото нагоре вече има невероятни числа и планетите не са толкова устойчиви, нали?
Последна промяна от Fallen_angel на съб юни 07, 2008 8:27 am, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Краси, не съм те питал, ама ще го копна ....
[10:17:37 AM] Insomniacoff каза: Краси
[10:17:41 AM] Insomniacoff каза: пуснал съм една тема във офф-а
[10:17:46 AM] Insomniacoff каза: моля, погледни я
[10:28:25 AM] Insomniacoff каза: Краси, отговори ми тук. Ти поне си админ
[10:28:28 AM] Insomniacoff каза: къде отидоха битките ?
[10:30:19 AM] Loki каза: стария варинат на вселена умря още при старта на 1-ва
[10:30:34 AM] Loki каза: динамиката я няма в този вариант
[10:30:47 AM] Loki каза: много хора реваха за ретро вселена....
[10:30:54 AM] Loki каза: ето това е ретро вселена
Като се замисля ... Дали е така ? Кои останаха топаджиите, които се бият ? Аз знам за каос, диос, юда ... Кой друг ? Рояла ? Още ? Карб, ВЕС ? Коруин ? Кой друг ? А колко човека играят сега от тези ?
[10:17:37 AM] Insomniacoff каза: Краси
[10:17:41 AM] Insomniacoff каза: пуснал съм една тема във офф-а
[10:17:46 AM] Insomniacoff каза: моля, погледни я
[10:28:25 AM] Insomniacoff каза: Краси, отговори ми тук. Ти поне си админ
[10:28:28 AM] Insomniacoff каза: къде отидоха битките ?
[10:30:19 AM] Loki каза: стария варинат на вселена умря още при старта на 1-ва
[10:30:34 AM] Loki каза: динамиката я няма в този вариант
[10:30:47 AM] Loki каза: много хора реваха за ретро вселена....
[10:30:54 AM] Loki каза: ето това е ретро вселена
Като се замисля ... Дали е така ? Кои останаха топаджиите, които се бият ? Аз знам за каос, диос, юда ... Кой друг ? Рояла ? Още ? Карб, ВЕС ? Коруин ? Кой друг ? А колко човека играят сега от тези ?
[color=red]
Абе аз съм го правил да ти кажа. Вселена 3 предния рунд, почнах рунда от средата. Първо - най-големият кеф беше като чупиш хора с 2х твойте точки. Лудница...VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jun 7 2008, 09:54) Забравих. Терминейт, щом всеки може, защо не го направи ?
Това е, което аз съм забелязал... като си направя съпоставка - далеч по-лесно е да играеш в топ-а. Какво му беше като почна вселена 2 тоя рунд... мини, рециклажи, трепане на (i)-та, някой х2 под точките ти (като имаш с 2 нива над него Шпионаж е лесно), тъй като и да искаш - няма кой друг, извън алианса само един имаше евентуално за бой, ама той висеше 20/7 онлайн. Ако не си бях прекъснал играта, заради изпитите или по-специално баловете, да не говорим и че половината познати са родени през май или юни... просто щях да си поддържам висок шпионажа, да навдигам мините и после само флот (включително и ЗНС-та). Важното е да си чуваш GSM-a вече и евентуално можеш да се притесняваш да не ти литнат със ЗНС-та по колониите. Ако искаш да си като Рояла - 400к точки над втория - тогава вече ти трябва и доста повече време, прекарано пред монитора, за да изкормяш всяко новопоявило се (i) или рециклаж.
Смятам, че VaN и Jack даже скромничат - на мен лично ми е много по-трудно да играя на по-ниските точки, отколкото на по-високи. Е, засега не съм изпитвал какво ли е да си на 250k точки и да имаш един ненормалник kaos на 400k в коефициента, ама то това друг въпрос... вселена 1 си е по-динамична и трудна. :>
Последна промяна от LoaD на съб юни 07, 2008 8:34 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Ето го и форумното лъвче. Как си бе? Нещо все като играя или си многоооооо под моите точки или си ми в доста син цвят и пак си под моите точки... Честно да ти кажа, на никого не съм длъжен да давам отчет за каквото и да е, а още по-малко на теб. Имам чувството, че си роден у тоя форум. Да се спори с теб е все едно да си споря с радиото... А и още нещо, странното е, че все се присмиваш на много хора, когато изобщо не знаеш за какво става въпрос или още по малкото нямаш нищо общо със случилото се - просто все си вреш носа там където не му е работата. Наистина съм учуден как не са те баннали още...Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Jun 7 2008, 12:26) Ти знаеш много добре нали?Преди 2 рунда в 3та ти скъсаха дупето (извинявам се - планетките) от танци
И нещо не шващам какво точно говориш ТИ за игра на високи точки. Искам да те видя в 1ва как дебнеш някого на високи точки
Ооо, забравих, че на 150к имаше 100 кръста
Я да те питам все пак. Колко от топа си ударил ти?Признават се и удари върху транспортен флот. Има ли 2 пъти?
It'S JuSt OnE oF ThoSe DayZ You doN't WanNa Wake Up ... EveRyThiNg iS FuCked anD eVeRyBodY SuX ...[url=http://bulfleet.com/register.php][/url]
JackDaniels защо им се вързваш. Остави ги да си говорят. Ще дойде време да запеят и друга песен.
Много ми става смешно като прочета такива изявления. Било много лесно на малко точки. Защо такива "професори" не изкарат и един рунд без да минават 100к да ги видя тогава. И защо всички смятат че да стоиш на малко точки,трябва непременно да удряш такива по 10-15 к ?Представи си играч на 60к. Обхвата е до 120 к Над 120 има 15 играча.Какво да правиш там? Да стягаш флота за детмача? Или да чакаш някой да мине 150 и да го отнесеш с 5 звезди,което е аналогично на това да биеш тези на 10-15к. LoaD е съвсем прав. Много по - лесно е да играеш в топа.
Много ми става смешно като прочета такива изявления. Било много лесно на малко точки. Защо такива "професори" не изкарат и един рунд без да минават 100к да ги видя тогава. И защо всички смятат че да стоиш на малко точки,трябва непременно да удряш такива по 10-15 к ?Представи си играч на 60к. Обхвата е до 120 к Над 120 има 15 играча.Какво да правиш там? Да стягаш флота за детмача? Или да чакаш някой да мине 150 и да го отнесеш с 5 звезди,което е аналогично на това да биеш тези на 10-15к. LoaD е съвсем прав. Много по - лесно е да играеш в топа.
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Диос, а най-хубавото е, че много хора мислят така и долу е по-динамично. Има много добри играчи, които ти се опъват на малкото точки. Има и много добри играчи, които те дебнат ... Ама явно не този път. Може би Краси е прав. Наистина с пускането на новия геймплей, стария замря ... И аз ще попитам вместо него
Всички, които искахте ретро вселена, които бяхте големите играчи, защо не играете във 2ра ? Защо не показахте какво можете ? Нали много бяха силни, а други бяха неудържими ? Регнете се, побийте, че да видим докъде ....
Всички, които искахте ретро вселена, които бяхте големите играчи, защо не играете във 2ра ? Защо не показахте какво можете ? Нали много бяха силни, а други бяха неудържими ? Регнете се, побийте, че да видим докъде ....
[color=red]
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
С Лоад и Терминет в една тема се чувствам като гаден капиталист в пещера с кумунисти.
Лоад за трета вселена, тя има само един рунд в който е имало играчи в нея, в останалите рундове хората се учат там. Булфлийт еволюира, ще дойде момента в който всички ще започнат да играят на малки точки и да се трепят, защото няма да има ита, а и дори и ти ще си проумял, че за да гониш ита и чужди рециклажи не се изискват по-големи топки отколкото да млатиш "нубове" които по някакъв начин никой друг не е ударил и е ебаси случайността точно ти да ги удариш.
Ван от тея дето ги изброи, 90% играят, а останалите си почиват, както и аз си правя през известен педиод от време, Булфлийт е като да си женен за красива жена, която е толкова красива, но и толкова омръзнала след време, и за да ти е приятно имаш нужда от леки паузи с залитания по нещо чуждо. А и още при пускането на ретро вселената ви казах, че така ще стане и, че само си ревете и се правите на въркулака, който и тогава рева и викаше : "У, А, ретро вселена, тва най-доброто", па същите хора натиснаха дилийта след 2 седмици
Диос е прав, ще дойдат други времена, ще пеете други песни, така, че не бъдете крайни за да не се срамувате след това
Лоад за трета вселена, тя има само един рунд в който е имало играчи в нея, в останалите рундове хората се учат там. Булфлийт еволюира, ще дойде момента в който всички ще започнат да играят на малки точки и да се трепят, защото няма да има ита, а и дори и ти ще си проумял, че за да гониш ита и чужди рециклажи не се изискват по-големи топки отколкото да млатиш "нубове" които по някакъв начин никой друг не е ударил и е ебаси случайността точно ти да ги удариш.
Ван от тея дето ги изброи, 90% играят, а останалите си почиват, както и аз си правя през известен педиод от време, Булфлийт е като да си женен за красива жена, която е толкова красива, но и толкова омръзнала след време, и за да ти е приятно имаш нужда от леки паузи с залитания по нещо чуждо. А и още при пускането на ретро вселената ви казах, че така ще стане и, че само си ревете и се правите на въркулака, който и тогава рева и викаше : "У, А, ретро вселена, тва най-доброто", па същите хора натиснаха дилийта след 2 седмици
Диос е прав, ще дойдат други времена, ще пеете други песни, така, че не бъдете крайни за да не се срамувате след това
Последна промяна от JackDaniels на съб юни 07, 2008 8:43 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Тц, такова време няма да дойде. За мен имаше точно един единствен рунд, в който имаше тръпка от играта и това беше първи рунд на В1.
От тук нататък ще става все по-бозаво и все по-бозаво
Вие сериозно ли мислите, че след време в някоя вселена след 3тия месец, 1вия ще е 70к ресурсни и ще има 200 човека бели?
@VaN_, регнах се във втора заради многото обещания от приятели, че ще стане един интерсен рунд. Нйа-вече се регнах заради лоуд, винаги ми е било удоволствие да играя с него. Беше интересно до момента, в който един от играчите, който правеше интересното - Zoro_GTX не прекрати участието си. Защо се получи така - защото вселената стартира с отчайващо малък брой играчи, по-малък и от този в спийда. Нямаше какво ад ги привлече, след акто повечето се връзваха на рекламните съобщения за новия геймплей. И не, не реваха всички за ретро вселена, но тези които "реваха" играят там. Но никога няма ад се върне истинската атмосера от една такава "ретро вселена". Играта еволюира както каза Джак.
От тук нататък ще става все по-бозаво и все по-бозаво
@VaN_, регнах се във втора заради многото обещания от приятели, че ще стане един интерсен рунд. Нйа-вече се регнах заради лоуд, винаги ми е било удоволствие да играя с него. Беше интересно до момента, в който един от играчите, който правеше интересното - Zoro_GTX не прекрати участието си. Защо се получи така - защото вселената стартира с отчайващо малък брой играчи, по-малък и от този в спийда. Нямаше какво ад ги привлече, след акто повечето се връзваха на рекламните съобщения за новия геймплей. И не, не реваха всички за ретро вселена, но тези които "реваха" играят там. Но никога няма ад се върне истинската атмосера от една такава "ретро вселена". Играта еволюира както каза Джак.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.