дуинокс пуснио сървара и даи ипито да влизаме веее
SPAM
аре ве нема ли кои да ми пусне 200 кръстака на базова веееееее
Последна промяна от varkulak на пет юни 06, 2008 4:47 pm, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Абе не може ли малко търговци от 2-ра да ги изселят админите в 1-ва? В първа все мрънкат клиентите, а във втора не върви оборота от г***** ш***** ***** _*%!@%&!% &%@&!%&! и т.н. конкуренция! По ангелите! Всеки втори е търговец :Svarkulak написа:Цитат(varkulak @ Jun 6 2008, 18:47) аре ве нема ли кои да ми пусне 200 кръстака на базова веееееее![]()
Последна промяна от LoaD на пет юни 06, 2008 5:16 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Оплакваш ли се нещо?LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jun 6 2008, 19:15) Абе не може ли малко търговци от 2-ра да ги изселят админите в 1-ва? В първа все мрънкат клиентите, а във втора не върви оборота от г***** ш***** ***** _*%!@%&!% &%@&!%&! и т.н. конкуренция! По ангелите! Всеки втори е търговец :S
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
той така си приказва.... толкова може, дятитуRoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jun 6 2008, 19:31) Оплакваш ли се нещо?![]()
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
- ????? ??????
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет юни 02, 2006 1:51 pm
- Контакти:
spam, викате... няа ме по тая част, за това нещо, което не сте виждали: пълна ебавка с вкусовете и възгледите на някого, носеща подписа на вече /почти/ завършената ПГ.
[color=white] На коляно пред народни свети жертви! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Хубава работа ... Спрени атаки си си запълних листчето с каси
Поне вече знам къде може да се лети за флот
Едит: Така е ... някои копат, а тия които не копат, само спайват и се точат ... и да бъдем точни
Статус: Не се строи нищо
Доход метал 25
Доход кристали 12
Доход газ 229
Изп. полета 53
Общо полета 166
Флоти
Ш. Сонда: 1
Ей ми го нъ общия ... На всички планети е тъй, с една малка разлика - на другите не копаме газ
Едит: Така е ... някои копат, а тия които не копат, само спайват и се точат ... и да бъдем точни
Статус: Не се строи нищо
Доход метал 25
Доход кристали 12
Доход газ 229
Изп. полета 53
Общо полета 166
Флоти
Ш. Сонда: 1
Ей ми го нъ общия ... На всички планети е тъй, с една малка разлика - на другите не копаме газ
Последна промяна от VaN__ на съб юни 07, 2008 12:08 am, променено общо 1 път.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Каса бира за тоя дето ми каже къде съм бил снощи и кой си ме е донесъл почти до нас. Бах го и вече 1.4к рес съм събрал от тея мини, оставете адм. мод още седмица да си пусна барем един кръстак ...
Последна промяна от JackDaniels на съб юни 07, 2008 7:44 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
внимавай за катаджии в космоса.... недей да летиш пиян..... спазвай правилата за движениеJackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 09:43) Каса бира за тоя дето ми каже къде съм бил снощи и кой си ме е донесъл почти до нас. Бах го и вече 1.4к рес съм събрал от тея мини, оставете адм. мод още седмица да си пусна барем един кръстак ...
Misterya:
фален ...ангел.....паднал ...станал..... пухчо легай бре....че утре нема можеш фокусираш топката
....аре че нема се събереме пак ше ни биете много
(и сега ако некои админ ме накаже напрао ше убие коня)
(и сега ако некои админ ме накаже напрао ше убие коня)
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]
Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
- amnesty
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: пон окт 17, 2005 11:24 pm
- Контакти:
Аз пък искам да се оплача
Викате по вода ви е вървяло, а пък на мен, завалията, водата ми беше на цели петнаасе метра и освен че беше студена, беше и солена
Поне слънце имаше, та като се стопли пак да се покаже. Не слънцето де, за чурката идеше реч
Щотууу, сиренето е с пари, а за салата благодарност трябва да се изкаже
На туй отгоре, четири километра пясъчна ивица, няма 4-ти за белот - 3-ма пустиняци с 3 русалки, ама то туй русалките не са като хората, да беше ХХ да им го набиеш, ама що е терца нивдева
Абе с едно изречение - мноооо е гадно на Иракли, моля ви, недейте да ходите