Поредната глупава и безсмислена, слаба битка....
Моля, спрете да ги пускате, само задръставате трибуната с глупави и слаби битки, които с нищо няма да бъдат запомнени....
Единствения резултат е,че отклонявате вниманието от истински стойностните битки на добрите играчи...и давате простор за изяви на форумните активисти...
messiah написа:QUOTE(messiah @ Jun 5 2008, 23:55) Поредната глупава и безсмислена, слаба битка....
Моля, спрете да ги пускате, само задръставате трибуната с глупави и слаби битки, които с нищо няма да бъдат запомнени....
Единствения резултат е,че отклонявате вниманието от истински стойностните битки на добрите играчи...и давате простор за изяви на форумните активисти...
виж им инфото на тоя съюз и ще разбереш защо е пусната..winners, само че трябва се прекръстят на loosers
А са пуснати 134 меги и 93 транса Еваля, макс, еваля
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
А са пуснати 134 меги и 93 транса Еваля, макс, еваля
кух си брат кух.кво да ги прая тия меги?да няма да седят на планетата до кат ме няма? застраховаме се и ресурс все пак бая носеха с тях ти да не мислиш че летят празни
maks написа:Цитат(maks @ Jun 6 2008, 17:23) кух си брат кух.кво да ги прая тия меги?да няма да седят на планетата до кат ме няма? застраховаме се и ресурс все пак бая носеха с тях ти да не мислиш че летят празни
seazar написа:Цитат(seazar @ Jun 6 2008, 00:19) виж им инфото на тоя съюз и ще разбереш защо е пусната..winners, само че трябва се прекръстят на loosers
misterya: Цензура! Без обиди и нападки!.... добра битка и жалко за колегата
Последна промяна от Big_Noob на пет юни 06, 2008 9:35 pm, променено общо 1 път.