Пиратския полет

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Вие да видите спийдъри, като дойда с 20к сонди за вашите транспортьорчета и рециклаторчета :crazy_pilot:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

misterya написа:QUOTE(misterya @ Jun 6 2008, 13:11) Ами ако мислиш, че ти си изтормозения в случая... Смятай си и си прави сметката и си се тормози... Това си е твой проблем ;)

Аз мисля и разсъждавам от гледна точка на потребител, който се забавлява в играта. А не на потребител с амбиция и тежки сметки за загуба и печалба за постигането за топ място в играта, за това не давам смислени мнения и предпочитам да чета игрови предположения!
Да ти кажа, тея дет са в топа пият по 2 шепи успокоителни на ден,щото изтървали някое "И" с 500к ресурс или някой рециклаж,спят по 4 часа на ден, когато им вкараш по 2-3 смс-а или пък недай си боже някой им крадне 50к ресурс, сън не ги хваща поне 1 седмица...и после накрая викат ,че се забавлявали..абе странна работа е това българина,слава богу, че не съм от тия.В този смисъл, хич и не ме интересуват разни топове и така нататък, тука убивам времето докато се мъча над коспекта за държавния ... :) пък и дискусията си е интересна в крайна сметка. :)
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]

[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Тия 20к сонди ги надени на мойте кръстаци, па тогава да говорим :) Казах го в предния си пост, казвам го и сега - полеваците са добри кораби, но не за зрелищни битки. И да, полеваците крадат достатъчно, че да оставят един акаунт с 50-60к боен флот без газ .. Тоя номер сме го правили .. и то няколко пъти, като досега винаги е бил успешен. 4м газ свършва за 4 дни .... а такова количество трудно се възтановява ... Отделен е въпроса, ако и поне 2ма добри играчи са сложили плътни колонии. Дори да остане газ за сейв в с-мата, сейва пак може да се засече ... А и понякога бавно се престацва ресурс, няма кредитен лимит на сметката ... Всичко става :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Така си мислиш просто :) Тия кръстове са стряскали и ЗНС-та ... Макар, че тия ЗНС-та ги помитаха в 12 рунда ... Даже помня ти с бях оплаквал, че тоя ми бягаше ... хихих :) Тогава като го защитаваше ... Щял да загуби 10 дини, епа голяма работа ....
А унитата .. добър кораб, ама бавни, тежки, с големи резервоари, а нафтата вече 2.60 стана ... Затова съм сложил газовите уредби на кръстаците и литкат ... Ама и газта скъпа, че май ще ги минавам на 95-цата пак ... Поне да са и по-мощни :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

... Абе важното е волумето на мах и газ до тенекията :lol:
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Първите 10 пъти никакъв шанс :) След това бързо схващат гадовете :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Ламьо, разбрах те :) Това е най-простото. Аз просто ти казах за унитата :) А иначе, най-доброто. 5-6к полеваци и бой по топаджиите :) Ни смс, ни нищо. Както и имат навика да оставят по 20-25 мин оф ... аа идеално :) Бая ще има да търсят някой да бие тия полеваци ... Пък ако и миоп дразни ... перфе работа :)
[color=red]

Отговори

Върни се в “Off Topic”