Правилото за съюза.

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

Не разбирате... С този се запознах, говорихме... Не съм искал да бъда на първо място в съюза, просто той ме излъга. Сега той е Генерал, а всички други Дипломати. Не стига, че не си изпълни уговрката, не стига, че ме излъга, ами сега и ми гледа развитието. Моля да бъда пуснат без съюз. Имам приятели, при които със сигурност няма да има проблеми, защото единия живее срещу нас.

Според мен това правило трябва да се намали до 2 дни... Така мисля. Аз не съм от хората дето се местят от съюз в съюз, просто човека си ме излъга само и само за да е по - напред съюза му!
Последна промяна от DoNaTell0 на ср юни 04, 2008 3:59 pm, променено общо 1 път.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Ми, DoNaTell0 да ти хвърля едно въже, за да те издърпам от там, а?! ... Майтапа се ;)
Жизнено важно ли е за теб да се махнеш и да не можеш да изтърпиш съюза още броени дни?!
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

misterya написа:QUOTE(misterya @ Jun 4 2008, 18:02) Ми, DoNaTell0 да ти хвърля едно въже, за да те издърпам от там, а?! ... Майтапа се ;)
Жизнено важно ли е за теб да се махнеш и да не можеш да изтърпиш съюза още броени дни?!
Казвам се Мартин. Жизнено важно е, защото ми следи развитието... Ужасно гадно е. Бяхме се разбрали да бъдем само аз и той. Това ми се случва за първи път и мисля, че е недопустимо.
Помолих го всички да имаме еднакви рангове. Той отказа... Постоянно спамят със съобщения...
Последна промяна от DoNaTell0 на ср юни 04, 2008 4:06 pm, променено общо 1 път.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Опитът не винаги се свързва с нещо хубаво :) . Вече ще ти е за пръв и последен път явно :) .
Последна промяна от LoaD на ср юни 04, 2008 5:29 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

LoaD написа:QUOTE(LoaD @ Jun 4 2008, 19:28) Опитът не винаги се свързва с нещо хубаво :) . Вече ще ти е за пръв и последен път явно :) .

Да... Дано. Но все пак искам да бъда преместен. Има ли възможност?
Последна промяна от DoNaTell0 на ср юни 04, 2008 5:37 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

Пиши на администратора на съответната вселена с обяснения по въпроса. Може и да се смили над теб.
[url=http://nemexia.bg][/url]
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

DoNaTell0 написа:Цитат(DoNaTell0 @ Jun 4 2008, 17:58) Не разбирате... С този се запознах, говорихме... Не съм искал да бъда на първо място в съюза, просто той ме излъга. Сега той е Генерал, а всички други Дипломати. Не стига, че не си изпълни уговрката, не стига, че ме излъга, ами сега и ми гледа развитието. Моля да бъда пуснат без съюз. Имам приятели, при които със сигурност няма да има проблеми, защото единия живее срещу нас.

Според мен това правило трябва да се намали до 2 дни... Така мисля. Аз не съм от хората дето се местят от съюз в съюз, просто човека си ме излъга само и само за да е по - напред съюза му!

Стига бре братче какво толкова ще ти види за 7 дена и какво толкова ще стане, за толкова време не можеш и мините си дигнеш н играта . Историята сочи други велики неща които са се случели за 7 дена. Примерно германия който завладя Австрия :a055:
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

GeNeRaLiSiMuS написа:QUOTE(GeNeRaLiSiMuS @ Jun 4 2008, 19:39) Пиши на администратора на съответната вселена с обяснения по въпроса. Може и да се смили над теб.

Каза да пиша тук. Следи темата и ще реши, не знам...
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

Аз лично най-много мразя този тип тарикати - на дребно. Този играч явно не осъзнава колко главоболия ще има след това...
Последна промяна от GeNeRaLiSiMuS на ср юни 04, 2008 8:59 pm, променено общо 1 път.
[url=http://nemexia.bg][/url]
Потребителски аватар
Jafar
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт апр 15, 2008 1:42 pm
Контакти:

Мнение от Jafar »

ами на мен определено не ми харесва това нещо така се губи малко възможноста за шпиони в другите съюзи както беше преди верчно е че пак може да се прави ама 7 дни много бе ай поне 24 часа да е само !
Отговори

Върни се в “Off Topic”