Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Тодор Димов написа:Цитат(Тодор Димов @ Jun 4 2008, 11:28) Казах го точно поради тази причина, защото бях свидетел на камара от ресурси който си седяха необезпоккоявани......
Правете полеваци тогава, и скаути, и меги, а "транса е най-добрия кораб" ...
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Jun 4 2008, 14:33) Правете полеваци тогава, и скаути, и меги, а "транса е най-добрия кораб" ...
не можах да разбера само защо се заяде сега ..... писах по горе , че всеки има право на мнение а темата е дали се обезмисля пиратския полет спрямо промените е ..... какво да кажа аз за мен не се обезмисля защото пиратския си е пиратски дава се от съвсем тазличен линк пиратски не е = на атака
Наказан сте поради някаква причина (вулгарни, обидни изрази или нечестна игра).
След изтичане на наказанието акаунтът ви ще бъде автоматично активиран до 30 минути, ако не го активирате сами.
Вижте таблицата с наказаните и за причината за наказанието
тошко баце, абсолютно безмислен е тоя пиратски полен, защото трябва да правиш камара полеваци, за да можеш да крадеш стабилно с тях, а те са толкова скапани кораби, че тръгнеш ли да ги правиш в големи количества си обречен по натам в играта .
[color=#0000FF][b]LONG LIVE ROCK`N`ROLL !!![/b][/color]
flipmode написа:Цитат(flipmode @ Jun 5 2008, 21:18) тошко баце, абсолютно безмислен е тоя пиратски полен, защото трябва да правиш камара полеваци, за да можеш да крадеш стабилно с тях, а те са толкова скапани кораби, че тръгнеш ли да ги правиш в големи количества си обречен по натам в играта .
Един въпрос към всичките изказали се до тук в темата- правили ли сте някога повече от 20 полевака,за да знаете какво правят като са в количества?
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
Аз съм правил.И са слаби.Това, че си хванал някой с 3х по-слаб флот и дори с келявите полеваци си го минал като гладен циганин узряла джанка - нищо не значи...
10то ниво на полеваците е 2 пъти по-слабо от 1во ниво на кръстосвачите(стара система на битки).Тоест на 1000 полевака 10то ми трябват за равностоен бой 500 кръста 1во.Ако не беше пиратския полет щеше да си е безсмислен.А с въвеждането на миопското ЗИ...
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
800-900полевака..и като видях колко газ харчат...как да ги прави човек..правиш 2 полета неуспешни и си аут откъм газ...особено в началото когато и кристала и газта са най-ценни... да тръгнеш да правиш тея мухи...,че и плазмени системи искат за атаката...вече на по-големи точки и развит акаунт може и да се направят за разнообразие да тормозиш топа при положение ,че 90% получават смс ..тогава може и да има някакъв смисъл.