Нека започнем малко по отрано ... Преди доста време, още когато играех редовно, весонови, Лорд Реви и сесшомару ми бяха едни от най-доходните каси ... Да, ама всичко се обръща. Аз набих един много дълъг мод, даже на 2 пъти щях да светна като и ... През това време, тия каси взели, че направили съюз ... Много добре. Взехме да се спайваме. Разликата беше огромна. 2та 2х моите точки, другия даже му бях зелен ... Обаче няколко сносни битки, тук-там добри грабежи и всичко си дойде по местата. Да, ама 2 от 3те каси набиваха протекция след протекция и дръпнаха пак с точките. През това време, тая каса от моя съюз много взе да ме врънка да му давам нещо за разбиване. Взе да завижда и моите цели взеха все да влизат. И снощи, след няколко бири се прибирам и започвам спайчета. Гледам весонови излязъл от мод ... Пускам сонди по планетите и какво да видя ... Флот ... Да, ама аз летя по едни изтребители. Иммортъла продължава да ме флуди, че искал да бие някой и решението изкочи пред очите ми като нахална мишка пред заспала котка.
ImmOrTaL
Прочетено
00:41:26:06:04:2008 -
Доклад от шпионирането на [4:320:12]
метал: 389852 кристали: 132723
газ: 67883 Енергия: 2344
Информация за флотите / защитата:
Транспортьор: 108 (3 ниво)
Мегатрансп.: 24 (4 ниво)
Изтребител: 450 (7 ниво)
Кръстосвач: 426 (7 ниво)
Рециклатор: 76 (0 ниво)
Ш. Сонда: 6 (0 ниво)
Шанс за неуспех 0%
След което обаче ... започна лудо търсене на газ. Оставаха 10на минути докато ударя изтребители, а аз като цяло нямам много газ ... Ударих ги и без да му пиша, пускам транспортния полет. Последва една емотка от негова страна и пак дълго чакане. Почти веднага след като кацна газта на неговата планета, дивите бойни излетяха и пак зачакахме. Аз да оплътня времето, ошетах другите 3 планети на защитника. И така, след още около час
ImmOrTaL vs vesonovi
Доколкото знам, целия рец е успешно прибран. Интересна обаче беше разликата в точките. Тя беше почти 6к в полза на защитника ...
Да живеят касите и ламерите покрай тях