Пиратския полет

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Бе ... изтребители, изтребители, ама 10к изтребители са 100к точки, а 4к кръстаци са 93-4к точки ... И говорим за раса различна от нокса ... Но все пак изтребителя е много добър кораб. Особено за нокс, особено за новия геймплей. Ако искаш да се развиваш на бойни, цъкаш изтребителчета до към 2к /бройка!/, вдигаш плазмите и си добре. Хем ще може да си грабиш на воля без да пращаш смс, хем ще имаш значително добър флот, съставен от 2 вида кораби. А и ако искаш да удариш някой, на който му пращаш смс ... Идеално. Помпа с изтребителите няколко дена да го оставиш без газ и после бой с целия флот ... Красота и класика в жанра ... Тоя номер сме го прилагали и е доста ефективен ... :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Pexos
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 12, 2005 9:04 pm
Контакти:

Мнение от Pexos »

Ей, успокойте се малко ;)
1. Няма начин да оставиш някого без газ /дори за сейв/ чрез пиратски атаки, освен ако не се учи да играе в момента
2. Да хвалите полевия като силен боен кораб е смешно според мен. Поцъкайте малко с калкулатора и тогава пишете ;)
Единствено има предимство до момента преди да са излезни кораби по - висок клас.
Потребителски аватар
ACTIVEX
Редник (Private)
Регистриран: вт фев 26, 2008 11:57 am
Контакти:

Мнение от ACTIVEX »

ти пусна темата сега ти я обръщаш .... никой не го води като боен кораб, до колкото помня става въпрос за пиратски полет :) което му е и специалноста нали е пак повтарям играи само на пиратски полети с една доста сттабилна флота от полеваци и опитай, а не да говориш сега дали е добър боен кораб
Наказан сте поради някаква причина (вулгарни, обидни изрази или нечестна игра).
След изтичане на наказанието акаунтът ви ще бъде автоматично активиран до 30 минути, ако не го активирате сами.
Вижте таблицата с наказаните и за причината за наказанието
Pexos
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Pexos »

Нещо не си ме разбрал - точно това е проблема - флота от полеваци=слаба флота в сравнение със нормална бойна флота /крсътове, бойни или унити/ за същите точки. За друго освен за пиратски не става. Да но за пиратски - все пак да вземаш нещо и полета да си струва- ти трябва солидно количесто полеви /определено доста повече от 50/ Но ако е така флотата ти става перфектен рециклаж. И имайки предвид, че бойните точнки са доста по ценни от ресурсните пиратските полети стават безсмислени поне за мен.
Потребителски аватар
ACTIVEX
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ACTIVEX »

аз не успорвам мнението ти вс си има право на такова, но так погледнато кр са по слаби от бойните, те пък са по слаби от унитата и т.н ..... въпрос на броика явнно, а и не може винаги да си наи добрия винаги има по добър :) така че .... а и всяка флота си е добър рециклаж стига да имаш по голяма :)
След изтичане на наказанието акаунтът ви ще бъде автоматично активиран до 30 минути, ако не го активирате сами.
Pexos
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Pexos »

Но все пак това има значение /кой кораб е по по най ;) / Защото ако има 5 вида кораби и този с който си решил да играеш е 4тия по сила е доста кофти ;)

офф:
И още нещо - според мен при равни други условия спрямо похарчен ресурс /проучвания, нива ,количество/ бойния е по- силен от унитака ;)
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Pexos написа:Цитат(Pexos @ Jun 4 2008, 14:06) Нещо не си ме разбрал - точно това е проблема - флота от полеваци=слаба флота в сравнение със нормална бойна флота /крсътове, бойни или унити/ за същите точки. За друго освен за пиратски не става. Да но за пиратски - все пак да вземаш нещо и полета да си струва- ти трябва солидно количесто полеви /определено доста повече от 50/ Но ако е така флотата ти става перфектен рециклаж. И имайки предвид, че бойните точнки са доста по ценни от ресурсните пиратските полети стават безсмислени поне за мен.

Прочети ми предния пост и ще видиш че съм прав . Стига със тва чесане на пръстите по клавитурата :a055:
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
ACTIVEX
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ACTIVEX »

това е твое мнение, моето се различава от твоето :) а в краина сметка аз ако има 10к полеваци няма да ги ползвам за зануляване на някой а за кражби от защитниците :) замисли се , а ти ако имаш 2 к бойни няма и да посмееш да си помислиш да литнеш по тези с големите защити нали :)
п.с пък било то и за ценните бойни точки
Последна промяна от ACTIVEX на ср юни 04, 2008 12:20 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Тодор Димов написа:Цитат(Тодор Димов @ Jun 4 2008, 11:19) това е твое мнение, моето се различава от твоето :) а в краина сметка аз ако има 10к полеваци няма да ги ползвам за зануляване на някой а за кражби от защитниците :) замисли се , а ти ако имаш 2 к бойни няма и да посмееш да си помислиш да литнеш по тези с големите защити нали :)
п.с пък било то и за ценните бойни точки

Ако имаш 10к полеваци, 2мата защитника които ще са в обхвата ти, можеш да си сигурен, че ще се правят сейвън на ресурсите, ако говориш за защита, ако говориш за флота, шанса да откраднеш от човек с по силна флота е същия като да го занулиш ако съответно не играеше на хвърчила ;)

Полевакът в момента е екстравагантен кораб, дори по-екстравагантен от скаута, но аз съм за това всички да правите такива кораби, много съм доволен.
Последна промяна от JackDaniels на ср юни 04, 2008 12:31 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
ACTIVEX
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ACTIVEX »

JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Jun 4 2008, 14:27) Ако имаш 10к полеваци, 2мата защитника които ще са в обхвата ти, можеш да си сигурен, че ще се правят сейвън на ресурсите ;)
Казах го точно поради тази причина, защото бях свидетел на камара от ресурси който си седяха необезпоккоявани......
Отговори

Върни се в “Off Topic”