Едит: Най-накрая успях да вляза в сайта на министерството. Всичките са ми верни естествено, добре че не седях до края, ами си излязох рано, рано.
Матурите
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
- Контакти:
Беше елементарна по математика, как мислите
?
Едит: Най-накрая успях да вляза в сайта на министерството. Всичките са ми верни естествено, добре че не седях до края, ами си излязох рано, рано.
Последна промяна от GeNeRaLiSiMuS на вт юни 03, 2008 2:00 pm, променено общо 1 път.
[url=http://nemexia.bg][/url]
От моя клас един говореше нещо за 20тия или 21вия пример (или задача, не знам точно как са ви били структурирани), че не успял да реши. И ме увериха, че за човек, който ще кандидатства с математика тая година, матурата по математика била елементарна.GeNeRaLiSiMuS написа:Цитат(GeNeRaLiSiMuS @ Jun 3 2008, 15:36) Беше елементарна по математика, как мислите?
За френската мога да кажа само че по-благоприятна от тази - просто нямаше как да се даде. Ако бяха дали по-лесна и от тази, то щеше да си е баш като за олигофрени тогава... текстовете за "слушане с разбиране" имаха егати огромните паузи... първият - 3 минути (така пишеше, а реално бяха поне 5...) гледаш 3 въпроса... цялата първа част ти е 3 въпроса... LoL... после четат текста - 5 минути пауза, четат втори път (т.е. то всичко е от CD де) и ОЩЕ 3 минути време за попълване... общо взето 10 минути излишни, през които едва не заспах, особено и като съм спал само 3 часа от вчера до днесSkullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ Jun 2 2008, 21:51) Втора матура...
ФРЕНСКИ много ясно![]()
Не знам какво представлява нивото А1 или А2 по френски, ама матурата на нещо такова отговаряше. Защото B1 и B2 си бяха далеч по-зорна работа като ходих... може би над 5 пъти по-лесно беше това. Разбира се, съм доволен де, надявам се да не съм се поизложил с темата (писах по втората - за телевизията и компютрите), щото можех да напиша ултра много, а лимита беше от 140 до 170 думи, така че освен да намъкна няколко крилати фрази и да се опитам да симулирам, че съм с по-голям и развит речник, друго не можах да измисля по-оригинално в толкова кратък текст. :>
Ще я видим как съм я втасал след 2-3 седмици... некой да си е лепнал дъвката на плика ми и да ме анулират, забранят да кандидатствам, набият, осъдят и екзекутират... ... :>
Последна промяна от LoaD на вт юни 03, 2008 2:04 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
По физика беше същото дередже- много елементарна, а половината от въпросите ги бях решавал поне по 5 пъти... Само бяха направили глупост като не бяха дали константите, но това беше половин подусловие,а остават още 49 задачи :> Общо взето ми хареса матурата(оотново)
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
- ????? ??????
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет юни 02, 2006 1:51 pm
- Контакти:
Дам, матурите бяха доста лесни. И въпреки това се май се представих доста зле. От преглед на 1-вата тема, ми се стори, че е по-приятна, но... винаги тревата на съседа е по-зелена.
Да не се оправдавам, но от мен са изисквали да знам хибридизация на s и p-атомни орбитали до хибридните sp, sp-две и sp-три, а не какво щяло да стане, ако иванчо залеел парче мрамор, поставено в епруветка /баси и епруветката... или пък парчето е прашинки/, със солна к-на.
Да не се оправдавам, но от мен са изисквали да знам хибридизация на s и p-атомни орбитали до хибридните sp, sp-две и sp-три, а не какво щяло да стане, ако иванчо залеел парче мрамор, поставено в епруветка /баси и епруветката... или пък парчето е прашинки/, със солна к-на.
Последна промяна от ????? ?????? на вт юни 03, 2008 5:04 pm, променено общо 1 път.
[color=white] На коляно пред народни свети жертви! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
ЛоуД,матурата по френски беше меко казано дебилна
На текста за слушане за малко да се издъним...
като видяхме какви са условията и 11 човека(всички в стаята) се побъркахме от смях...
Лудница абсолютна,едната к'ви сандвичи не обичала,другият ядял в столовата
даже единият отговор го преписах,от смях не чух за какво става въпрос
А на последният текст,за да има малко интрига,никой не слушаше първия път
Естествено 80% писаха съчинението,че кой ще е тоя болния,който е учил нещо за матурата,че и да преговаря правила за писане на неофициално писмо.Тц,нЕма
Матурата беше на ниво 8 клас-подготве
Иначе е А2
Най-големият филм,още от врата квесторките-"каквото става в стаята,само между нас си остава"(правете изводи
)
В кабинет на съученик-"ние май трябва да пазим отвън,че да не ви чуе някой в коридора"
Матура по литература,кабинет на приятел 30 мин. преди края-"А сега,деца,се обърнете и си сверете отговорите"
За к'ъв ... бяха тези матури ?
Две излишни ставания в 6:00 + провалена дискотека в събота и понеделник
btw някой ако има по-малко от 5,50(да не кажа 5,80) по френски ,до края на живота ще има да го гледаме като безполезно изкопаемо
На текста за слушане за малко да се издъним...
като видяхме какви са условията и 11 човека(всички в стаята) се побъркахме от смях...
Лудница абсолютна,едната к'ви сандвичи не обичала,другият ядял в столовата
даже единият отговор го преписах,от смях не чух за какво става въпрос
А на последният текст,за да има малко интрига,никой не слушаше първия път
Естествено 80% писаха съчинението,че кой ще е тоя болния,който е учил нещо за матурата,че и да преговаря правила за писане на неофициално писмо.Тц,нЕма
Матурата беше на ниво 8 клас-подготве
Иначе е А2
Най-големият филм,още от врата квесторките-"каквото става в стаята,само между нас си остава"(правете изводи
В кабинет на съученик-"ние май трябва да пазим отвън,че да не ви чуе някой в коридора"
Матура по литература,кабинет на приятел 30 мин. преди края-"А сега,деца,се обърнете и си сверете отговорите"
За к'ъв ... бяха тези матури ?
btw някой ако има по-малко от 5,50(да не кажа 5,80) по френски ,до края на живота ще има да го гледаме като безполезно изкопаемо
Последна промяна от Skullcollector` на вт юни 03, 2008 8:34 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Ааа, на мен не ми попречи. Вчера де. Ама после денят минава малко като на лента един такъв... отначало. Сега ме е страх дали ако заспя, ще стана поне утре следобяд? =]Skullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ Jun 3 2008, 22:33) За к'ъв ... бяха тези матури ?
Иначе - най-голямата пародия - квестори ни бяха собствените учители, т.е. от същото даскало... е то т'ва... здраве му кажи
Последна промяна от LoaD на вт юни 03, 2008 9:13 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.