Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
http://sportal.bg/news.php?id=110180
Да подчертая Левскар съм , но не мога да отбележа че съм силно учуден и ядосан за това което се случва в ЦСКА.
Не смятам че е нормално и допустимо един отбор който ( няма да коментираме как ) има толкова много титли да изпаде във В група.
Не смятам че е редно , не смятам че е логично , не смятам че е допустимо така да се осакатява българският футбол.
Коментари , мнения , без псувни и закани , без силно изразени футболни пристрастия ( без простоий ) МОЛЯ !
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.
Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
Каквото сам си направиш, и Господ не може да ти го направи. Стара поговорка
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
Все си мисля че е крайно време в тая тъпа държава да започне да се процедира еднакво към всички - не си си платил независимо какво - понасяш си последствията.
Мерките трябва да са еднакви, каквото пише в закона, независимо дали си от политик, световен шампион, футболен клуб или си от малцинставата ама това е дълга и най вече друга тема.
Айде че пак се отплеснах.
Последна промяна от milanoff на вт юни 03, 2008 3:11 pm, променено общо 1 път.
Да си призная като гледах днес по канал 3, чак ми дожаля за Томов, щеше да се разреве там, ония селяндури го направиха на нищо,а Томов лично трябва да му подарят един пергамент с поговорката "Да бе мирно седяло, не би чудо видяло".Проблемите в ЦСКА не са нито от вчера нито от днес и се тиражираха от медиите постоянно, обаче тоя мазник и гнусар Томов с гадната си и противна физиономия и мазнишки глас постоянно повтаряше, че не са верни слуховете-е на им сега на чорбарите.Надявам се да ги изхвърлят наистина ,защото го заслужават..а и няма да е учудващо- спомням си подобни случаи с Фиорентина и с Марсилия (точно след като бяха взели шампионската лига).Все пак нашите Бай Ганъовци сигурно ще намерят някоя вратичка,все пак сега го няма Тато и работата няма да стане с една заповед на ЦК на БКП,но още има надежда.
Ами когато казваха на гн. Томов че тая титла ще му изяде главата той не вярваше. По неофициални данни ,титлата на червените е излязла досега над 10м евро, ако тези пари господин Томов ги беше дал да си оправят червените бакиите, нямаше да е тва дередже. ех вярно нямаше да са шампиони на 50г и нямаше да играят във шампионската лига и квоот това . а сега какво хем ги изхвърлят от елита хем от евро турнирите
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
хмм абе защо подяволите левскарите шибани не си гледат скапаня селски отбор а гледат се в цска....дали са в криза или не ще се разбере от компетентни а не от мустакатя пе*ал дето ми се прави на много умен..,дето е адвокат и ми вади милиони за левски а нема 1 дело искърано ..това що не го гледа никoй а......????????
абе мо,от къде вадиш тие цифри ..много източници имаш за да говориш така или просто се нуждаеш от каосовите буркани
и да завър6а да и за мен това е обидно и е излагация.....ама оставете коментарите ако не на запознатите с случая то поне на феновете на отбора ....
Последна промяна от Pipo на вт юни 03, 2008 4:08 pm, променено общо 1 път.
Т'ва значи ли, че сега ще гледаме мачове от сорта "ЦСКА - Бацова махала" и баскетболни резултати? Егати купона... аз ня'я да изпускам среща тогава, ке ходим по стадионите...
Последна промяна от LoaD на вт юни 03, 2008 3:48 pm, променено общо 1 път.
Pipo написа:Цитат(Pipo @ Jun 3 2008, 17:46) хмм абе защо подяволите левскарите шибани не си гледат скапаня селски отбор а гледат се в цска....дали са в криза или не ще се разбере от компетентни а не от мустакатя педал дето ми се прави на много умен..,дето е адвокат и ми вади милиони за левски а нема 1 дело искърано ..това що не го гледа никoй а......????????
абе мо,от къде вадиш тие цифри ..много източници имаш за да говориш така или просто се нуждаеш от каосовите буркани
и да завър6а да и за мен това е обидно и е излагация.....ама оставете коментарите ако не на запознатите с случая то поне на феновете на отбора ....
Не си го измислям аз това , прочетох го във вестник меридиан мач тези пари включват трансферите и заплатите на играчите .Като се споменават суми от сорта 500-600 хиляди евро на година заплати на неи и гарсес, ама и другите чужденци който взимат,. Помисли малко бе чорбар вместо да обиждаш левскарите бе ,тия чужденци някога да са мрънкали за пари, не нали а другите от отбора българи като бадема и Велизар, че лупи е пръснал толкова пари и комшийката го знае дето е 80г кво да говорим повече ,ся ши ще гледате мачове от сорта Ц.С.К.А – ИНТЕР-ДИМИТРОФЧИ и тва е Мустакатия ама човека поне си знае собственика а не като лупи и най важното че си опази отбора толкова години а лупи още 1-вата година аиде чорбата в историята
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.