Във Вселена 3 бях доста напред в класацията, когато един от първите ме покани в съюза. Бях му поставил условие, че ще дойда само ако бъдем само ние двамата. Той ме прие, но след това прие още 5 човека.
Благодаря за разбирането! Приятна игра!
Където ... там ! Въпреки поставените условия от теб този "един от първите" е забравил най-вероятно и такам ... За това ще внимаваш кой, как и какво ! Не да се паднеш с някакви малоумници, които приемат някой едва ли не заради точките му или съобщенията, които е пратил на лидер-а ти от сорта "Ти имаш много силна флота, на малко точки (лиз лиз лиз) - това си е проблем на "единия от първите", а това че си се сългасил си е твой ! Сега ще си чакаш ...DoNaTell0 написа:QUOTE(DoNaTell0 @ Jun 3 2008, 14:34) Здравейте, правилото за съюз, което гласи да не можеш да напускаш или правиш съюз в срок от 7, ако си влязъл в съюз според мен е безсмислено...
Във Вселена 3 бях доста напред в класацията, когато един от първите ме покани в съюза. Бях му поставил условие, че ще дойда само ако бъдем само ние двамата. Той ме прие, но след това прие още 5 човека.Хора, които почват добре и след това се отказват...
Трябва да бъда в този съюз още 5 дни и да ги търпя тези със спамерските им масови съобщения! Това е ужасно нечестно. Според мен това правило трябва да се премахне, разбира се трябва да се внимава кой къде ходи, но или да се премахне или да се намали срока до 2 дни. Искам да разбера какво мислите по въпроса.
Благодаря за разбирането! Приятна игра!![]()
free_styler212 написа:QUOTE(free_styler212 @ Jun 3 2008, 14:40) Където ... там ! Въпреки поставените условия от теб този "един от първите" е забравил най-вероятно и такам ... За това ще внимаваш кой, как и какво ! Не да се паднеш с някакви малоумници, които приемат някой едва ли не заради точките му или съобщенията, които е пратил на лидер-а ти от сорта "Ти имаш много силна флота, на малко точки (лиз лиз лиз) - това си е проблем на "единия от първите", а това че си се сългасил си е твой ! Сега ще си чакаш ...
Значи не си си подбрал човека както трябва ... И демек вината си е изцяло твоя !DoNaTell0 написа:QUOTE(DoNaTell0 @ Jun 3 2008, 14:43) К`во е забравил като само това му говорех... Амнезия ли има? Направил го е нарочно...
И все пак ... Замисли се кой е виновенDoNaTell0 написа:QUOTE(DoNaTell0 @ Jun 3 2008, 14:46) Рестарта беше в 10 часа, а влязох в съюза в 15 часа... Говорих поне 2 часа с него.
Това е с цел да си избирате подходящи съюзници, това че влизаш в съюза на всяка втора покана ...DoNaTell0 написа:Цитат(DoNaTell0 @ Jun 3 2008, 14:48) Той.![]()
![]()
От къ зор трябва да ме лъже, той ме прееба. Пък и това правило е безсмислено.
RoYaL написа:QUOTE(RoYaL @ Jun 3 2008, 15:54) Това е с цел да си избирате подходящи съюзници, това че влизаш в съюза на всяка втора покана ...