най голямата битка досега, пускана в трибуната

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ May 30 2008, 12:06) Ами карай се на Ники 1-во той те спомена, и взе да слага масло в огъня и запали пак страстите . Писа че щял си да ме занулиш следващия рунд и туй то :)
Пешко, винаги съм се удивлявал на способността ти да изкарваш другите виновни.Предлагам да прочетеш темата отново,да наблегнеш на постовете юзерски - Gutleesking,Sifon,Mo'Money(В кратце - Пешко) и преброиш думите "Каос" и "каса".И тогава споменавай моето име, МОЛЯ.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
GuttlessKing
Редник (Private)
Регистриран: пет сеп 28, 2007 7:09 pm
Контакти:

Мнение от GuttlessKing »

niki_god написа:QUOTE(niki_god @ May 30 2008, 12:58) Пешко, винаги съм се удивлявал на способността ти да изкарваш другите виновни.Предлагам да прочетеш темата отново,да наблегнеш на постовете юзерски - Gutleesking,Sifon,Mo'Money(В кратце - Пешко) и преброиш думите "Каос" и "каса".И тогава споменавай моето име, МОЛЯ.
1во, земи прочети името поне, че барем го запомниш как се пише... и 2ро - прочети и поста по какъф повод съм го писал - изцяло във връзка с темата (буквално, понеже е по заглавието й).Така че тва, че не се знаете кога да спрете и обръщате напълно всяка тема в трубуната в оффтопик с една и съща насоченост си е ваш проблем и подобни отговори от рода на - "Ни бях аз мъъ, тия лоши батковци бияхъ" са за смешниците...

мисля че темата достатачно се разводни вече.... май е време да се спре :lock1:
Последна промяна от GuttlessKing на съб май 31, 2008 6:22 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

GuttlessKing написа:Цитат(GuttlessKing @ May 31 2008, 20:21) 1во, земи прочети името поне, че барем го запомниш как се пише... и 2ро - прочети и поста по какъф повод съм го писал - изцяло във връзка с темата (буквално, понеже е по заглавието й).Така че тва, че не се знаете кога да спрете и обръщате напълно всяка тема в трубуната в оффтопик с една и съща насоченост си е ваш проблем и подобни отговори от рода на - "Ни бях аз мъъ, тия лоши батковци бияхъ" са за смешниците...

мисля че темата достатачно се разводни вече.... май е време да се спре :lock1:

Не си ти човека да казваш кога да се заключи темата . Темата може да бъди заключена само когато кажат админите или модерите и чак на последно място този който я е отворил :c022:
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Michael_Flatley
Редник (Private)
Регистриран: пон юни 27, 2005 4:34 pm
Контакти:

Мнение от Michael_Flatley »

Според мен малко бъркаш Не е най голямата битка пускана до сега в трибуните. Още в началото Arcantos нападна Mark-Bg с доста повече от това. Не помня точната бройка но приблизително. Атаката беше НАПАДАТЕЛ: 23 ЗНС 3-4000 Унита 10 000 и нагоре кръста и тн ако не и повече. Защитника беше с подобни армии. Мазалото беше голямо рециклаж имаше по 42 млн и от горе. Arcantos неше с 1. 500 000 точки Mark-bg ако не бъркам беше с 1. 200 000. А имаше и една битка в която един пич беше правил само скалти и като го разамазаха, скалтите бяха към 160 000. Даже и повече. Но да добра игра. :P
Michael_Flatley
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Michael_Flatley написа:Цитат(Michael_Flatley @ Jun 2 2008, 16:48) Според мен малко бъркаш Не е най голямата битка пускана до сега в трибуните. Още в началото Arcantos нападна Mark-Bg с доста повече от това. Не помня точната бройка но приблизително. Атаката беше НАПАДАТЕЛ: 23 ЗНС 3-4000 Унита 10 000 и нагоре кръста и тн ако не и повече. Защитника беше с подобни армии. Мазалото беше голямо рециклаж имаше по 42 млн и от горе. Arcantos неше с 1. 500 000 точки Mark-bg ако не бъркам беше с 1. 200 000. А имаше и една битка в която един пич беше правил само скалти и като го разамазаха, скалтите бяха към 160 000. Даже и повече. Но да добра игра. :P
Ти явно не се усещаш, че става въпрос за уни1, текущия рунд?

P.S.: А тоя със скаутите, май говориш за Ivelin ;)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
t_o_n
Редник (Private)
Регистриран: съб окт 08, 2005 11:05 am
Контакти:

Мнение от t_o_n »

Michael_Flatley написа:QUOTE(Michael_Flatley @ Jun 2 2008, 16:48) Според мен малко бъркаш Не е най голямата битка пускана до сега в трибуните. Още в началото Arcantos нападна Mark-Bg с доста повече от това. Не помня точната бройка но приблизително. Атаката беше НАПАДАТЕЛ: 23 ЗНС 3-4000 Унита 10 000 и нагоре кръста и тн ако не и повече. Защитника беше с подобни армии. Мазалото беше голямо рециклаж имаше по 42 млн и от горе. Arcantos неше с 1. 500 000 точки Mark-bg ако не бъркам беше с 1. 200 000. А имаше и една битка в която един пич беше правил само скалти и като го разамазаха, скалтите бяха към 160 000. Даже и повече. Но да добра игра. :P
Много филми си гледал ! Марк никога не е имал толко флот :)
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

t_o_n написа:Цитат(t_o_n @ Jun 2 2008, 20:53) Много филми си гледал ! Марк никога не е имал толко флот :)
Той и Ивелин не беше със 150к скаути, ако става въпрос :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Michael_Flatley
Редник (Private)
Контакти:

Ох ко спорите сега, имаше пич с толкова скалти не помня кой обаче. И аз казах че това беше армята на Arcantos. А марк с подобна разбира се не същата иначе нямаше да бъде разгромен. И както и да е. Просто отбелязах няма да спорим. А за армята почти съм сигорен защото марк много страдаше от факта че редовно му чезнеха планетите. Но както и да е. Айде дерзайте :P
Michael_Flatley
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Michael_Flatley написа:Цитат(Michael_Flatley @ Jun 3 2008, 11:19) Ох ко спорите сега, имаше пич с толкова скалти не помня кой обаче. И аз казах че това беше армята на Arcantos. А марк с подобна разбира се не същата иначе нямаше да бъде разгромен. И както и да е. Просто отбелязах няма да спорим. А за армята почти съм сигорен защото марк много страдаше от факта че редовно му чезнеха планетите. Но както и да е. Айде дерзайте :P

Еи еи еи какво ми пишете и спорете за неща който са се случили преди 2-та световна война . Пиша че битката е най голямата в рунда,визирам 1 вселена щото тука е постната . А за това кой е гледал големи битки и е участвал, мога да кажа че аз не падам по назад :p140: Ама не съм седнал тука да пиша кой тогава каква флота е имал :a055:
Последна промяна от Mo`Money на вт юни 03, 2008 9:26 am, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Michael_Flatley
Редник (Private)
Контакти:

Ок пич извинявай но темата която си написал. Най голямата битка до сега в трибуната. А не за този рунд, явно не съм те разбрал. Айде продължавайте с тези готини битки.
Michael_Flatley
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”