Да си създадем сървар за CS 1.6

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
TeRMiNaTe
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср авг 16, 2006 1:25 pm
Контакти:

Мнение от TeRMiNaTe »

212.45.74.10:27015
парола - "bulfleet"
It'S JuSt OnE oF ThoSe DayZ You doN't WanNa Wake Up ... EveRyThiNg iS FuCked anD eVeRyBodY SuX ...[url=http://bulfleet.com/register.php][/url]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 2 2007, 05:19 PM) Яз кво моем да ти направим... Ехеееее... И немците не са го снимале още...[/quote][quote="JackDaniels"]Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 12:39) С Лоад и Терминет в една тема се чувствам като гаден капиталист в пещера с кумунисти.[/quote]
Merlin
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 15, 2006 6:32 pm

Мнение от Merlin »

влизайте - засега съм само аз....
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

нем, няя стане докат не си купя нова мишка... някой да знае защо след 10-15 минути при пуснат комп, на монитора ми се появява един огромен син екран с "Physical error" ? като махна мишката (по-конкретно тая с която досега съм бил - старата ми) и рестартирам - не се появяват подобни проблеми ? вирус, ала-бала? проблемът се появи преди около 48 часа и първоначално започна като windows въобще не искаше да се пусне да зарежда...

като добавка - по-миналата седмица ми изгоря захранването...?

да взема да вдигна дело срещу Енергото, поне да си направят график на токовите удари ... ако е от това, което предполагам :>
Последна промяна от LoaD на пон юни 02, 2008 10:36 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Терминате махни кода на сървара не мога да влеза,щото не мога да си адна сарвара така не знам как,пиша кода през конзолата ма в неа не може да се напише кода.Обеснете ка се пише тоа код или маанете кода временно да си адна сарвара
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jun 2 2008, 12:34) нем, няя стане докат не си купя нова мишка... някой да знае защо след 10-15 минути при пуснат комп, на монитора ми се появява един огромен син екран с "Physical error" ? като махна мишката (по-конкретно тая с която досега съм бил - старата ми) и рестартирам - не се появяват подобни проблеми ? вирус, ала-бала? проблемът се появи преди около 48 часа и първоначално започна като windows въобще не искаше да се пусне да зарежда...

като добавка - по-миналата седмица ми изгоря захранването...?

да взема да вдигна дело срещу Енергото, поне да си направят график на токовите удари ... ако е от това, което предполагам :>
И ти ли бре... и при мен като се почна миналия месец
2 години и 3 месеца не бях преинсталирал уиндоус...
като се почна в началото на месеца - гори ланкарта от токов удар, купувам нова...
след 2 дена гори видео карта - пак нова
след 5 дена нова ланкарта гори от високо напрежение, при което освен ланкартата се повержда и PCI блока на дъното...
Та след сменяне на по-голяма част от конфигурацията дойде и заветния момент да преинстална и уиндоуса :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
TeRMiNaTe
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от TeRMiNaTe »

212.45.74.10:27015 махнах паролата, който иска вече може да влиза.
It'S JuSt OnE oF ThoSe DayZ You doN't WanNa Wake Up ... EveRyThiNg iS FuCked anD eVeRyBodY SuX ...[url=http://bulfleet.com/register.php][/url]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 2 2007, 05:19 PM) Яз кво моем да ти направим... Ехеееее... И немците не са го снимале още...[/quote][quote="JackDaniels"]Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 12:39) С Лоад и Терминет в една тема се чувствам като гаден капиталист в пещера с кумунисти.[/quote]
Потребителски аватар
Jafar
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт апр 15, 2008 1:42 pm
Контакти:

Мнение от Jafar »

може и аз да се включа някои път макър че не съм играл от години
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Хора влизаите в моа сарвар,успех да си го направа с помоща на Малкия

влизате в конзолата и пишете password bulfleet
след това натискате Enter

После пишете connect 84.90.200.70:27015 и пак Enter
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
TeRMiNaTe
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от TeRMiNaTe »

212.45.74.10:27016
Потребителски аватар
globe
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон авг 21, 2006 10:28 am
Контакти:

Мнение от globe »

Айде сега конкуренцията ;) В чий сървър да влеземе :) :) :)
Последна промяна от globe на пон юни 02, 2008 6:22 pm, променено общо 1 път.
[b][color=blue]Y'see, madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little...push.[/b][/color]
Отговори

Върни се в “Off Topic”