хубав самисъл ама изпълнението малко куца. прегледай си стиховете, стъпката я няма никаква и не звучи плавно. хубаво е и строфите да са симетрични. строежа на стихотворението е хаотичен - първа строфа 4 стиха, втора 5 и трета 7. някак от цялото произведение лъха безпорядък. римата като гледам също нито е кръстосана, нито съседна, нз трябва да го преработиш, идеята си струва
[color=#006400]There is no shame in defeat as long the spirit is unconquered !!![/color]
съгласен съм, с горното мнение на 100%. добра идея, но много за редактиране има. провай да си броиш ударените и неударените срички на всеки ред, провай стих в "хорей" или "ямб", така е най-лесно, веднъж като свикнеш после е по-плавно писането
[color=#0000FF][b]LONG LIVE ROCK`N`ROLL !!![/b][/color]
Оитал се е сигурно да го направи малко по- разчупено и затова са строфите с различен брой стихове! Малко ми се струва еднообразна римата, даже може да пробваш някой път и без нея на места!
В кръга на шегата: може да намериш една руса силиконка да го изпее !
Е, щом няк'ъв си там руснак може, па ние ли не можем
Иначе на мен ми харесва като цяло конструкцията, само ако можеш да намалиш сричките на деветия и шестнадесетия стих, че като го чета и ми се струва претоварено.
QUOTE (dim4o)Пияници пусштиняци и завирачи под каосовото бюро сте виййй[/quote]
[url=http://youtube.com/watch?v=8GSmsoZ79Rk]Youth kills entire family in bloodthirsty rampage[/url] :):):)
той просто трябва да смени всички стихове, защото претоварването идва от неспазването на поетичната стъпка. промяната само на няколко няма да окаже кой знае каква промяна.
[color=#0000FF][b]LONG LIVE ROCK`N`ROLL !!![/b][/color]
хора не съм професионалист, а човек който понякога изразява мислите си в стихове и повярвайте ми не ги пиша заради рима, подреденост или звучност, а защото най-точно ме отразяват в някои моменти...
WhiteSnake написа:QUOTE(WhiteSnake @ Jun 2 2008, 22:53) да пробва без римата казваш а? оригинално ще да е, стихотворение без рима. що не опиташ да напишеш роман в мерена реч
Ъъъъ, бели стихове? Не е като да ги няма в лириката.
Единственото по-лошо от войната е загубената война.
[i]Фуер грисса ост драука[/i]
Приятно малко стихче. На мен ми хареса и понеже не разбирам от лирика няма да правя критика
ПП: Декстър пак ли си се флубил?
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die