не съм съгласенZap написа:Цитат(Zap @ May 31 2008, 22:31) Защото, Тодоре, Виста е отвратително зле, тъп уиндоус, гадна програма, бозище и тн.
Хем тежка,хем не знае и тя самата какво изисква от компютъра хем не работят програмите като хората на нея( и 90% от игрите...)
Нужда от помощ от специалистите....
Наказан сте поради някаква причина (вулгарни, обидни изрази или нечестна игра).
След изтичане на наказанието акаунтът ви ще бъде автоматично активиран до 30 минути, ако не го активирате сами.
Вижте таблицата с наказаните и за причината за наказанието
След изтичане на наказанието акаунтът ви ще бъде автоматично активиран до 30 минути, ако не го активирате сами.
Все още имам 98 на един хард у 1 приятел
256 видеокарта-ATI, Dualcore 2x 1600 или 1800 не помня кое точно беше(не съм гледал от 2 месеца) - АМД, 2GB DDR2 рам
Това достатъчно добре ли ти изглежда? И на 2-та лаптопа псувахме виста за добро утро(в буквалния смисъл на думата защото всяка сутрин ни караха да правиме по нещо на тях...) иии наистина е зле ОС-то.
256 видеокарта-ATI, Dualcore 2x 1600 или 1800 не помня кое точно беше(не съм гледал от 2 месеца) - АМД, 2GB DDR2 рам
Това достатъчно добре ли ти изглежда? И на 2-та лаптопа псувахме виста за добро утро(в буквалния смисъл на думата защото всяка сутрин ни караха да правиме по нещо на тях...) иии наистина е зле ОС-то.
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
- free_styler212
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: пет апр 21, 2006 11:35 am
- Контакти:
Няма какво да си говорим ... Вистата има още ряпа да яде ! ! ! Недоизпипана и бъгава още и е рано за отличие ... Но кой знае близките годинки може да получим един завършен и по-съвършен продуктZap написа:QUOTE(Zap @ May 31 2008, 23:00) Това достатъчно добре ли ти изглежда? И на 2-та лаптопа псувахме виста за добро утро(в буквалния смисъл на думата защото всяка сутрин ни караха да правиме по нещо на тях...) иии наистина е зле ОС-то.
[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]
[b][color=#000080]"WARS COME AND GO ... BUT MY SOLDIERS STAY ETERNAL"[/color][/b]
[color=#00BFFF]Хера - Царица на боговете, богиня на брака, съотвествие - Юнона[/color]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1175814][/url]
[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=3119611][/url]
[b][color=#000080]"WARS COME AND GO ... BUT MY SOLDIERS STAY ETERNAL"[/color][/b]
[color=#00BFFF]Хера - Царица на боговете, богиня на брака, съотвествие - Юнона[/color]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1175814][/url]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=3119611][/url]
ами ти добре ми казваш каква ти е видео картата .... а тя носи ли дх 10Zap написа:Цитат(Zap @ May 31 2008, 23:00) Все още имам 98 на един хард у 1 приятел![]()
Оригинална версия ползваХ и потдържа DX 10
Това е конфигурацията на 2-та нови училищни лаптопа, които оправяхме и на които бачкахме цяла година с най-добрия ми приятел.
Това е конфигурацията на 2-та нови училищни лаптопа, които оправяхме и на които бачкахме цяла година с най-добрия ми приятел.
е тогава не знам какъв е проблема ..... при положение че са училищни отиди до някой предтсавител на маикрософт да ти припише едно копие легално на виста и да я пробваш ..... в краина сметка мисл я че на нас в университета ни дават да ползваме тяхни продукти но са хоум за ос говоря каквито искашZap написа:Цитат(Zap @ May 31 2008, 23:13) Оригинална версия ползваХ и потдържа DX 10
а в крайна сметка може и да не е от ос аз имам копия на уин хп за п и за амд
и вярвай ми тествал съм го ако объркам копието месец е мн да клекне
Тук опира и до един друг момент- до колко разумно всеки си ползва компа и до колко го тормози- моя уиндоус 98 не е преинсталиран от 2002-ра и никога не се е сринал или не е направил гаден проблем( все още ме хваща носталгията и го слагам чат пат). ХП-то на най-добрия ми приятел 3 месеца му е рекорда,докато същия пакет у нас все още е жив след нападението на брат ми миналия Юли,а и лаптопа, който аз ползвах издържаше по 1-2 дни повече без да се срине :>
Между другото- дочух,че ще има нова операционна система,а Вистата я зарязват защото се оказала боклук
Кода й е пуснат безплатно в Интернет от Майкрософт преди около месец
Между другото- дочух,че ще има нова операционна система,а Вистата я зарязват защото се оказала боклук
-
DoomGard
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт дек 04, 2007 11:03 am
- Контакти:
Та цепенето на компа се оправи(не е толкова много,освен ако не сложа да се теглят 6 неща+уинамп+скайп+мозила с включени 12 прозореца) но проблема с иконките на вистата си остава...НО на всичко отгоре, вече ЗАЦЕПВА и треа бия шалтера.
обясниха ми да вляза в C:\WINDOWS\Resources\Themes\Luna но после, какво да правя там???
обясниха ми да вляза в C:\WINDOWS\Resources\Themes\Luna но после, какво да правя там???
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Кода е пуснат частично(изцяло да го пуснат си е все едно да си пуснат куршум в слепоочието...и после още един контролен), за да може кадърните програмисти по света да им го оправят.Засега небъгав Уиндоус не е открит.Опиталите да го открият са намерени сгърчени сякаш умъртвени в адски мъки...та те така...един ден пееш, на следващия те опяватZap написа:Цитат(Zap @ May 31 2008, 23:37) Между другото- дочух,че ще има нова операционна система,а Вистата я зарязват защото се оказала боклукКода й е пуснат безплатно в Интернет от Майкрософт преди около месец
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]