[Hellwings] Vizel vs. [СМЕРШ] StarFighter
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- nitroxa
- Редник (Private)
- Регистриран: чет мар 13, 2008 8:52 am
- Контакти:
Ей много сте острумни всичките!Първоначално като сравнително нов във форума,ми беше интересно да ви чета "хитрите" заяждания ама чак на мен започна да ми писва!
Ще съм поредният който ще ви каже:ВОДЕТЕ СИ БИТКИТЕ В ИГРАТА!ТУК НЕ Е МЯСТОТО ДА СЕ ПРАВИТЕ НА БОГОВЕ В БФ!
съжалявам за главните букви но се надявам че поне така ще прочетат какво наистина пише.Относно битката всички СМЕ(Р)Шовци възхваляват съотборника си аз лично съм по-зает да съжалявам нападателя който както разбрахме е имал още едно проишествие след това и отново са му пратили корабите на боклука... 
ти я отивай да поиграеш и мини 15к точки... тогава пиши... вчера започнал да играе бф и вече много знае... поредния смешен смершец.. смерш и смешен няма мн разлика... не е проблем понякога като бъркам думите нали...gajet_killer написа:QUOTE(gajet_killer @ May 30 2008, 19:36) Палячовци, ама поне правим весело на хората и т.к. много хора ни харесват заради това тебе те е ЯД, налиГледам нещо си луднал и в такива ситуации психолозите съветват да почнеш да шиеш гобленчета за успокояване на нервите
- та барем да свършиш поне някаква полезна работа, а ...(полезна за психиката ти де, че като те глемам леееекинко си щъкнал нещо)
![]()
После една дъ-ъ-ълга дрямка- за да може да релаксираш цялостно и ще си като нов
![]()