[Hellwings] Vizel vs. [СМЕРШ] StarFighter

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
nitroxa
Редник (Private)
Регистриран: чет мар 13, 2008 8:52 am
Контакти:

Мнение от nitroxa »

Ей много сте острумни всичките!Първоначално като сравнително нов във форума,ми беше интересно да ви чета "хитрите" заяждания ама чак на мен започна да ми писва! :f029: Ще съм поредният който ще ви каже:ВОДЕТЕ СИ БИТКИТЕ В ИГРАТА!ТУК НЕ Е МЯСТОТО ДА СЕ ПРАВИТЕ НА БОГОВЕ В БФ! :p011: :p020: съжалявам за главните букви но се надявам че поне така ще прочетат какво наистина пише.Относно битката всички СМЕ(Р)Шовци възхваляват съотборника си аз лично съм по-зает да съжалявам нападателя който както разбрахме е имал още едно проишествие след това и отново са му пратили корабите на боклука... :padlock:
Потребителски аватар
Big_Noob
Редник (Private)
Регистриран: нед сеп 17, 2006 10:58 pm
Контакти:

Мнение от Big_Noob »

gajet_killer написа:QUOTE(gajet_killer @ May 30 2008, 19:36) Палячовци, ама поне правим весело на хората и т.к. много хора ни харесват заради това тебе те е ЯД, нали :P Гледам нещо си луднал и в такива ситуации психолозите съветват да почнеш да шиеш гобленчета за успокояване на нервите :viannen_45: - та барем да свършиш поне някаква полезна работа, а ...(полезна за психиката ти де, че като те глемам леееекинко си щъкнал нещо) :)

После една дъ-ъ-ълга дрямка :babysleep: - за да може да релаксираш цялостно и ще си като нов ;)
ти я отивай да поиграеш и мини 15к точки... тогава пиши... вчера започнал да играе бф и вече много знае... поредния смешен смершец.. смерш и смешен няма мн разлика... не е проблем понякога като бъркам думите нали... :lol: :lol: :lol:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”