Както казах и по - рано, евала ти правя, освен като админ през рунда и за ДМ-татаfreeico написа:QUOTE(freeico @ May 30 2008, 21:22) Моля, моля, флот на никой не съм писал, сами си ги купиха според късмета. А ЗНС и скаутите с къртовски труд сложих в борсата. Още имам мазоли от оксижена.
Рунд 4 - Битки от детмача
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Golden написа:QUOTE(Golden @ May 30 2008, 09:49) Имало едно време...един алианс.
Merlin и TheRockers.
Ама както често се случва развалили се нещата и далго време само поглеждане под вежди и тук там леки почуквания на планетките (колкото за грабене на ресурс)
И така си вървял живота докато вчера Alain не полетя към главната ми планета с 54000 скаути и 35000 кръстосвача.
Е, викам си - Победителката в рунда ми е оказала чест! Ами ще се бием тогава.
Връщам флоти купувам продавам заменям и нагласявам 140000 скаута и 80 ЗНС да посрещам (+ защита от около 20000 ракетни, 30000 леки лазара, 2500 малки щита и т.н.).
Ама великата ни победителка се уплаши и върна атаката...
Е, щом тя не иска да удари аз полятях - помислих си че на нейната планета ще и е по-конфортно и ще посрещне - полета беше над 3 часа и тя имаше време да прехрърли циалата си флота. И какво мислите се случи?!
Битка с празна планета на alain
мдааааа, за тази работа трябват топки, а тя няма от къде да ги има...
Е, отнесе го един от подчинените и G, който кой знае защо беше колонизирал близо до мен![]()
{TheRockers} golden срещу {merlin} G
загуби си планетката човека...
а няколко часа по късно още един комшия се раздели с колонята си в съседство:
{TheRockers} golden - {NoRespect} iona_iona
P.S
и докато пишех тези редове и другия ми комшия abigor си загуби планетката. Ема да не се къхъри - останаха му още 2 докато го заличим изцяло![]()
{TheRockers} golden - {RedRoses} abigor
EvilForce:Поста е изтрит поради неспазване на правилата на форума!
Последна промяна от spomen на ср юни 04, 2008 4:49 pm, променено общо 1 път.
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
Малеиии за мен това е много тъпо, какво сте направили със играта.Защо толкова тепана през целия рунд, да натрупаш флота да направиш неща които другите не са успели цял рунд да направят . То какво стана наблъскани със знс 10лв и скаути и рес на поразия . После въди играй, като си постигнал и видял всичко тая игра. Това е само мое мнение 
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Ето нещо и от мен
http://u3.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=2142865a
http://u3.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=2142865a
трудна работаpReRoDeN написа:Цитат(pReRoDeN @ May 31 2008, 11:19) правете бекапи бе хора![]()
Наказан сте поради някаква причина (вулгарни, обидни изрази или нечестна игра).
След изтичане на наказанието акаунтът ви ще бъде автоматично активиран до 30 минути, ако не го активирате сами.
Вижте таблицата с наказаните и за причината за наказанието
След изтичане на наказанието акаунтът ви ще бъде автоматично активиран до 30 минути, ако не го активирате сами.
Вижте таблицата с наказаните и за причината за наказанието
Голденчо, изненадваш ме. Играчът със звание Ракетчик №1 във Вселената (при това веднъж разбиван) изказва мнение за смелост и бойни умения.. Пък и не виждам да си показал останалите доклади? Вероятно много си бързал да пишеш по форумите и не си ги забелязъл. Колкото до атрибутите, които много правилно отбеляза, че аз не притежавам.. е да, ти си ги имаш и май само те останаха да се веят по голата ти планета.Golden написа:QUOTE(Golden @ May 30 2008, 08:49) Имало едно време...един алианс.
Merlin и TheRockers.... Дрън, дрън, дрън, бла, бла...
И още нещо. Не мислех, че отива на бивш съюзник да пише подобни коментари, но ти явно гледаш по по-различен начин на доскорошните си съотборници.
Това е от мен, поздрави за всички участници този рунд.
Последна промяна от Alain на съб май 31, 2008 10:29 am, променено общо 1 път.
-
Pixoo
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед сеп 02, 2007 8:29 am
- Контакти:
desislav marinov написа:Цитат(desislav marinov @ May 30 2008, 22:58) xaxaxa sme6en 6to nesloji trite doklada da vidqt orata kak sam si zagubil planetata ili leko ti padnaxa 60 zns-ta i 70 k skalta nemisli6 li 4e e sramno slet kat sam vlqzal v poslednia den na detma4a zanulih edin igrat sas 70 zns-ta i 100 k skalta ami te prasnax i tebe nevidi6 li sa kaf si sme6en i se be okopiral kat plax .. i parvata ti rabota kat nabliji 100k to4ki da vleze6 v the rokets 6toto da nemnoje nito nekoi tamplier nito nekoi ot merlin da ti litne kam za6titata ma strahlivcite sa taka ai utre 6te s epokajat moje bi bitkite xaxaxaxaxaxaxax
Спазвай правилата на форума и пиши на кирилица !
- Stankata
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
- Контакти:
Не се отклонявайте от предназначението на темата. Следващ пост, с който продължавате да си мерите флотите тук ще донася и наказание на потребителя.
Последна промяна от Stankata на съб май 31, 2008 7:19 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]