Cyrano vs atina

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

Нанокредит написа:Цитат(Нанокредит @ May 30 2008, 21:35) абе момче за ква класа ми говориш бе вие дето седите сичките в мод постоянно направо сте много велики
/перефразирано.../

..О неразумни и юроде! Трябва да се срамуваш да се наречаш булфлийтър...

...

Нима ми намекваш, че стоящите в мод играчи не са класни, нима твърдиш, че тези, които са в синьо обагрени не струват и са нуубчета, нима искаш да ми кажеш, че се модираме от страх от някой, НИМА...и ти не си се модирал...

За Бога, цъкай си из менютата на акаунта си, прави се, че ти е интересно и (моля те) запази мълчание и не изпростявай с недообмислени реплики :20:
Последна промяна от gajet_killer на пет май 30, 2008 8:45 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Оооо, миризливо ти сирине, да се светят шуплите ти, да пребъде маята ти ... Бой по каските, покажи им що за чудо е то, хас втасало ширьенье ... че то манджъ ли е бря ? Оооо, ширьенье, от което са по-велики само ТОЙ, дето неговото име не бива да се произнася, защото Върки го зовяли /Върки, просто шега, не се впрягай .. аз да ти кажа .../ и неговия пророк Касолино ... Румполино да кажа ... /Румпси и ти не се сърди, пак само се шегувам ... аз да ти кажа .../
Браво за битката, бий, изтивай и втасвай :) И чакай СМЕРШ да излязат от мод, че да биеш и тях :)
П.П. И поглеждай като ти пиша в скайп, че мой сакам ти се похваля нещо :)
П.П.2. Драги ми мародератори, драги ми сме(р)шковци, аз не се дразня с никой. Просто подпалвам искрата, а колко ще гори, вие преценете. Аз говоря само по факти, а те говорят, че ония ми ти космета ви пръскат дупарите от бой :) Здраве и
Вива ла Бира-Скара !
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

Нанокредит написа:Цитат(Нанокредит @ May 30 2008, 23:10) да да да да да да кефиш ли се хахаха модираните :lol: :lol: :lol: :lol: 2/3 от целия саюз в мод божееее вие сте моите идоли и несъм се модирал ама аиде земи се скрий

Ами естествено, какво съм очаквал от зомбирано, неграмотно, комплексизбиващо псевдУ булфлийтърче, нищо по-различно от цитираното горе :) Е, ще ти издам една тайна брат, шот мноо ма кефиш, ръйш :) Та 2/3 сме се модирали, шот сме се стреснали, че някой "велик боец" като теб ще ни издебне по бели гащи и ще ни...нали. Това е, опитах се да го скрия, но не можах Шерлок, браво :lol:
Последна промяна от gajet_killer на пет май 30, 2008 10:06 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Гажет, не, че нещо, ама чак сега разбрах защо сте в мод .... Нека се опитам да предам какво съм разбрал. В мод сте, защото някой все ви хваща и ви го намандрагунва, а ако не сте в мод, вземете не си вдигнете сейва, докато ви го ... и някой ви разбие ? Поправи ме ако греша :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ May 31 2008, 00:03) Гажет, не, че нещо, ама чак сега разбрах защо сте в мод .... Нека се опитам да предам какво съм разбрал. В мод сте, защото някой все ви хваща и ви го намандрагунва, а ако не сте в мод, вземете не си вдигнете сейва, докато ви го ... и някой ви разбие ? Поправи ме ако греша :)
#Викай ми Гаджет (нищо, че се пиша gajet)..

Иначе, да - абслолютно си прав - и то всеки отвсякъде :lol:
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Знам :) Понякога мога да бъда и на прав път .. :)
Ае момци, не че нещо, ама скийте наливане ...
Нападател: [4:328:2] (Атака: +90%, Защита: +80%)
Защитник: [3:118:4] (Атака: +0%, Защита: +15%)

Нападател спечели битката.
На тези координати могат да се съберат: 751691 метал, 751691 кристали и 375845 газ.

Нападател намалява свойте точки с 945
Защитник намалява свойте точки с 5633.45

А смятах да слагам тема, че щеше да е брутално меле .... А то какво се оказа :)
[color=red]

Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”