Да си създадем сървар за CS 1.6
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Да отивам до залата?
Ама първо малко помощ с този проблем иначе не
Ама първо малко помощ с този проблем иначе не
Skullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ May 29 2008, 22:55) Да питам аз,докато сте тука "разбирачите"
На моя PC в залата няк'ъв лешник си е написал .cfg...Всичко ок нали,да е жив и здрав.
Но е написал нещо,за което не знам командата.Тъпо ще ви се стори,ама не знам как да го обясня.
Като стрелям и патроните се забавят,просто не стреля нормално![]()
Все едно е в лаг.Знам,че се пише нещо за това,защото и преди няк'ъв играеше с таквиа настройки,ама не знам какво се пише![]()
А онзи не мога да го видя в залата повече от месец=>няма cs![]()
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
- dddeeekkk
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт ное 28, 2006 4:09 pm
- Контакти:
Това не е проблем а опция за по-големите майсториSkullcollector` написа:QUOTE(Skullcollector` @ May 30 2008, 18:54) Да отивам до залата?![]()
Ама първо малко помощ с този проблем иначе не![]()
[url=http://userbarz.com/][/url]
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Това е някакъв напредък(и да,по-добър е от мен)
Не му знам .cfg
А някой знае ли каква е конкретната команда ?
Edit:Или ръчно от Настройки може ли да се оправи ?
Не му знам .cfg
А някой знае ли каква е конкретната команда ?
Edit:Или ръчно от Настройки може ли да се оправи ?
Последна промяна от Skullcollector` на пет май 30, 2008 5:06 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
Братчед, що не го преинсталираш? :> Аз така си решавам проблемите... или по-добър начин (ако стане де) - само преинстал на пача (за 10 секунди)... иначе немам идея.
Като съберете хора, некой да кликне по жицата или по скайпа, че не искам пак да пропускам шоуто, докато кльопам пред телевизора :>
Като съберете хора, некой да кликне по жицата или по скайпа, че не искам пак да пропускам шоуто, докато кльопам пред телевизора :>
Keep space clean, it's not yours.
-
Then and now
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
- Контакти: